Forum > Αρχιτεκτονική, Χωροταξία, Οικοδομικά

Ελληνική αντισεισμική ευρεσιτεχνία για το περιβάλλον

(1/30) > >>

seismic:
Σας χαιρετώ παιδιά. Έχω στην κατοχή μου μία ευρεσιτεχνία η οποία προστατεύει τα δομικά έργα από τα φυσικά φαινόμενα,όπως είναι οι σεισμοί και οι θύελλες.
Θέλετε να σας την παρουσιάσω?

AdminForum:
Το θέμα μεταφέρθηκε εδώ από την ενότητα >Πολιτική » Περιβάλλον - Οικολογία

seismic:
Σας παρουσιάζω την ευρεσιτεχνία, :idea:  και θα απαντήσω ευχαρίστως στα ερωτήματά σας. :?:
Ιστοσελίδα ευρεσιτεχνίας.
(μπιπ)

βίντεο ευρεσιτεχνίας  [youtube]KPaNZcHBKRI[/youtube]

KostasD33:
Αν επιθυμείς να μας παρουσιάσεις κάτι παρουσίασε το εδώ. Όχι άμεση διαφήμηση ιστοσελίδων. Χωράει τα άπαντα το φόρουμ και μπορείς να κάνεις όσα copy θες από την αρχική σου πηγή.

Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις για να παρουσιάσεις την ευρεσιτεχνία σου. Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο φυσικά αν μας παρουσίαζες στο βαθμό που αφορά δομικά υλικά, κατασκευές κλπ και αν υπάρχει κάποια πιστοποίηση ή έστω αναγνώριση από ΤΕΕ ή από πολυτεχνικές σχολές. Όπως ξέρεις πολύ καλά ευρεσιτεχνίες υπάρχουν κατατιθέμενες χιλιάδες για χιλιάδες θέματα. Η αναγνώριση τους όμως από όσους κατέχουν το αντικείμενο δείχνει αν μη τι άλλο μια σοβαρότητα.
(το λινκ που έδωσες κόπηκε με μπιπ)

seismic:
Εντάξυ  φίλε μου. Δεν προσπάθησα να κάνω διαφήμιση, διότι έχω είδει 100.000 επισκέψεις σε άλλα φόρουμ μηχανικών που έχω ανοίξει το θέμα.
Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις πάνω στο θέμα. Το θέμα ενδιαφέρει όλους μας.
Το πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα δεν βοηθάει σε τίποτα.
Είμαι σίγουρος ότι έχω το καλύτερο αντισεισμικό σύστημα στον κόσμο, όπως σίγουρος είμαι, και στο ότι προσπαθούν να το κουκουλώσουν.
Ένα χρόνο προσπαθώ να βρω κάποιον να μου κάνει προσομοίωση με δική μου χρηματοδότηση, και δεν βρίσκω.
Αυτό για μένα λέει πολλά. Αυτό που λες για το δίπλωμα, έχεις δίκαιο, όταν είναι Ελληνικό.
Το διεθνή όμως δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το οποίο σε λίγο παίρνω, δεν σου το δίνουν αν δεν έχει τουλάχιστον σοβαρό τεχνολογικό υπόβαθρο.
Με λίγα λόγια τι κάνω.
Φίλε μου αυτό που κάνω είναι πολύ απλό. Παίρνω ένα μέρος του σκελετού μιας οικοδομής, μεγάλων γεωμετρικών διαστάσεων, και το τοποθετώ στο κέντρο του σκελετού της οικοδομής. (Π.Χ ένα φρεάτιο ενός ανελκυστήρα.)
Με ένα υδραυλικό μηχανισμό του δημιουργώ προένταση προς το έδαφος ( το βιδώνω με το έδαφος ώστε να μην κουνιέται, και να είναι άκαμπτο. )

Αφήνω ένα αρμό (διάκενο) γύρο - γύρο μεταξύ του φρεατίου και του σκελετού, ώστε αυτά τα δύο μέρει να είναι ανεξάρτητα. ( το ένα μέσα στο άλλο )

Τοποθετώ μέσα στον αρμό λάστιχα ( στο βίντεο είναι αυτές οι μαύρες γωνίες )

Κατασκευάζω και μία διπλή μονοκόμματη βάση, με λάστιχα ανάμεσά τους . Εκεί στην πάνω μονοκόμματη βάση, πατάνε μόνο οι κολόνες του σκελετού.
Το φρεάτιο έχει δική του ξεχωριστή βάση τοποθετημένη, πιο κάτω από τις μονοκόμματες βάσεις ώστε να είναι ανεξάρτητο.
Κατά την διάρκεια του σεισμού ο σκελετός πάει δεξιά - αριστερά, και πριν σπάσει, κάνει απόσβεση των πλάγιων δυνάμεων του, πάνω στο άκαμπτο φρεάτιο.Όσο για την πιστοποίηση, διάβασε αυτό που έχω γράψει αλλού.

Φίλοι μου. Πολλοί από εσάς θα αναρωτιόνται, πως μία τόσο σοβαρή αντισεισμική ευρεσιτεχνία,
δεν έχει τύχει ακόμα εκμετάλλευσης. Η απάντηση είναι πολύ απλή.
Ζούμε στην Ελλάδα.
Δεν θα εξετάσω, η δεν θα επιμείνω, όπως έκανα όλο αυτό το διάστημα, να σας πίσω ότι αυτό το αντισεισμικό σύστημα, κατ εμένα είναι το καλύτερο στον κόσμο.
Θέλω να εξετάσουμε κάτι πολύ πιο σοβαρό.
Αυτό είναι το πραξικοπηματικό ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ πλαίσιο, γύρο από το οποίο κινείται η ανικανότητα της πολιτείας, να δώσει πιστοποιητικό ελέγχου και καταλληλότητας σε μία αντισεισμική ευρεσιτεχνία.
Είναι καλό ή όχι,...το αντισεισμικό σύστημα,....δεν υπάρχει φορέας, ή νομοθετικό πλαίσιο,να σου δώσει άδεια τοποθέτησης της αντισεισμικής ευρεσιτεχνίας, στις κατασκευές.
Με λίγα λόγια, υπάρχει νομοθετικό καινό.
Ότι αντισεισμικό σύστημα τοποθετήτε σήμερα στην Ελλάδα, τοποθετήτε αυθαίρετα.
Με λίγα λόγια. Ο Ο.Β.Ι ( Οργανισμός βιομηχανικής ιδιοκτησίας ) μου δίνει άδεια με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που μου έδωσε για, να παρασκευάσω την ευρεσιτεχνία,να την πουλήσω, αλλά κανένας φορέας δεν είναι αρμόδιος να μου πει αν μπορώ και να την τοποθετήσω σε κατασκευές.
ΠΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ είναι αυτό που θα κατασκευάσει μία ευρεσιτεχνία που δεν μπορεί να την τοποθετήσει?
ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ

Ποιος είναι αυτός που έχει πει όλη την αλήθεια στον λαό?

Μήπως ξέρει ο λαός όταν του λέμε ότι τα σημερινά σπίτια αντέχουν 8 ρίχτερ τι σημαίνει αυτό?

Ξέρει ότι αυτό εξαρτάτε από, πόσο κοντά είναι το επίκεντρο του σεισμού, πόσο εστιακό βάθος έχει, τι είδος υπέδαφος έχει η περιοχή, ποιο είναι το υπέδαφος θεμελίωσης, και τι είδος σεισμός είναι αυτός, και ότι δεν ξέρουμε αν υπάρχει κανένα σπήλαιο από κάτω... ή ότι ο μακρινός σεισμός κάνει πιο πολύ ζημία στις ψηλές κατασκευές λόγο μεγαλύτερου εύρους κύματος του σεισμού, το οποίο επηρεάζει την ταλάντωση του κτηρίου... κλπ..
Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορούν να επιφέρουν αστοχία στον σημερινό ΝΕΑΚ στα 6 ρίχτερ

Ξέρουν ότι όταν λέμε αντέχει 8 ρίχτερ εννοούμε ότι δεν πέφτει στον πρώτο σεισμό, αλλά θα πρέπει να δώσουν πολλά χρήματα για επισκευές μετά το σεισμό.(αν επισκευάζεται)
και αυτό μπορεί να καταστρέψει την οικονομία μιας Χώρας.

Και αυτά μόνο για μερικούς σεισμούς. Μετά από την αρχή πάλη.

Για τον λόγο αυτόν χρειάζεται η σεισμική μόνωση, και κάθε αντισεισμικό, το θέλουμε ή όχι.
[youtube]KPaNZcHBKRI[/youtube]

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση