A33 Community

Γενικά => Σχέσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: pixie στις Οκτωβρίου 08, 2009, 07:44:19 μμ

Τίτλος: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Οκτωβρίου 08, 2009, 07:44:19 μμ
Και όμως είναι αθώα!!!  Δεν φταίει η γυναίκα για τις απιστίες που κάνει... :roll:
 

Πριν σπεύσετε να κατηγορήσετε τη γειτόνισσα ή τη γυναίκα του συναδέλφου σας επειδή είναι άπιστη σκεφθείτε ότι πιθανότατα ... δεν φταίει αυτή! Κατηγορείστε τα γονίδια της που όπως φαίνεται αυτά την οδηγούν!!

Σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες, γενετικοί παράγοντες επηρεάζουν τη γυναικεία απιστία και τον αριθμό των εραστών που έχει μια γυναίκα.
Mελέτησαν τις απαντήσεις 1.600 ζευγαριών δίδυμων γυναικών, πανομοιότυπων και μη, σε μια έρευνα σχετικά με την επιρροή που έχουν τα γονίδια στη συμπεριφορά. Τα στοιχεία των γυναικών που συμμετείχαν και οι απαντήσεις τους ήταν απόλυτα εμπιστευτικά.

"Βρήκαμε ότι ο αριθμός των σεξουαλικών συντρόφων και η τάση για απιστία επηρεάζονται κατά ποσοστό περίπου 40% από γενετικούς παράγοντες," αναφέρει ο καθηγητής Tim Spector, διευθυντής της μονάδας ερευνών Τwin Research Unit του νοσοκομείου St Thomas στο Λονδίνο.


Οι ερευνητές υποψιάζονται ότι πολλά είναι τα γονίδια που θα μπορούσαν να σχετίζονται με τη σεξουαλική συμπεριφορά των γυναικών. Πιστεύουν ότι γονίδια στα χρωμοσώματα 3, 7 και 20 θα μπορούσε να είναι αυτά με τη μεγαλύτερη επιρροή.  ;-)

Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύονται στην περιοδική επιστημονική έκδοση Twin Research.
Τίτλος: Re: Δεν φταίει η γυναίκα για τις απιστίες που κάνει...
Αποστολή από: black_velvet στις Οκτωβρίου 08, 2009, 07:45:52 μμ
Τα αποτελέσματα της αντίστοιχης έρευνας στους άντρες ποια είναι;
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Οκτωβρίου 08, 2009, 08:02:30 μμ
Για τους άντρες, δεν έχω δει κάτι σχετικό, Βελουδένια μου, πλην των γνωστών ψεμάτων [ 50 + 1 ] που λένε στις γυναίκες προκειμένου να καλύψουν την απιστία τους!  :razz:  :mrgreen:


Για τις γυναίκες πάντως, εγώ πιστεύω ότι, από τη μια η έλλειψη ερωτικής έκφρασης και η ανικανοποίητη σεξουαλική ζωή κι από την άλλη η έλλειψη κατανόησης και επικοινωνίας, είναι δυο δυνατά σημεία που επιδεινώνουν την κατάσταση και την οδηγούν αλλού!

Μέσα στο χρόνο ο έρωτας δυστυχώς χάνει την αίγλη και τη μαγεία του, ξεθωριάζει, και ο τρίτος άνθρωπος λειτουργεί ως τονωτική ένεση που έρχεται δυναμικά για να αλλάξει ένα θλιβερό καθεστώς ανίας και ελλείψεων...
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: Crazy στις Οκτωβρίου 09, 2009, 09:00:38 πμ
το μυστικό είναι να μη σταματήσεις να φλερτάρεις τον σύντροφό σου !!!
αν χαθεί αυτό .. θα έρθει κι ο τρίτος , κι από τις δύο πλευρές όμως...
όσο για το γονίδιο που δικαιολογεί τις γυναίκες .. τι να πω ?
φαντάζομαι ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να δικαιολογεί και τους άντρες ...
εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα χαρακτήρα, βιωμάτων και θέλω
και κανένα γονίδιο δε μπορεί να με πείσει για το αντίθετο ...
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Οκτωβρίου 09, 2009, 11:58:37 πμ
'Ισως είναι περισσότερο η έλλειψη τρυφερότητας και η έλλειψη εκδηλώσεων από πλευράς του συντρόφου.
Η γυναίκα πάντα αισθάνεται την ανάγκη να είναι επιθυμητή!
Αν λοιπόν μέσα στη σχέση της βιώνει την απόρριψη, έχοντας ανάγκη για αποδοχή ενδεχόμενα την γυρεύει κάπου αλλού.
 

Τα καθημερινά προβλήματα φθείρουν τη σχέση και η γυναίκα πολλές φορές αισθάνεται παραμελημένη και νιώθει να βουλιάζει σε έναν στείρο γάμο ή σχέση. Η συναισθηματική αποξένωση και η πνευματική μοναξιά γίνονται αδιέξοδα.


Μήπως κάπως έτσι αρχίζει να ψάχνει για νέα ερωτικά ερείσματα που θα την ανεβάσουν ψυχολογικά?  ;-)  :???:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: Pappas10 στις Οκτωβρίου 09, 2009, 12:31:39 μμ
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαφορετικές αιτίες για άνδρες και γυναίκες. Νομίζω ότι οι αιτίες είναι ίδιες αλλά η ανάγνωση του είναι διαφορετική στους άνδρες και τις γυναίκες.

Όπως δεν πιστεύω ότι είναι και θέμα γονιδίων... εκτός αν μιλάμε για νυμφομανία και πριαπισμό αντίστοιχα.

Η σύναψη ερωτικών σχέσεων με πολλαπλούς/ες εραστές και ερωμένες είνα μία ανθρώπινη πραγματικότητα από εμφανίσεως του ανθρωπίνου είδους.

Είναι δικαιολογία; Όχι... είναι όμως εξήγηση.

Μπορεί να λέω και βλακείες...
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: black_velvet στις Οκτωβρίου 09, 2009, 02:56:49 μμ
[quote user="Pappas10" post="327036"]Δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαφορετικές αιτίες για άνδρες και γυναίκες. Νομίζω ότι οι αιτίες είναι ίδιες αλλά η ανάγνωση του είναι διαφορετική στους άνδρες και τις γυναίκες.

Όπως δεν πιστεύω ότι είναι και θέμα γονιδίων... εκτός αν μιλάμε για νυμφομανία και πριαπισμό αντίστοιχα.

Η σύναψη ερωτικών σχέσεων με πολλαπλούς/ες εραστές και ερωμένες είνα μία ανθρώπινη πραγματικότητα από εμφανίσεως του ανθρωπίνου είδους.

Είναι δικαιολογία; Όχι... είναι όμως εξήγηση.

Μπορεί να λέω και βλακείες...[/quote]

Συμφωνώ απόλυτα. Γι' αυτό και ρώτησα για "αντίστοιχη" έρευνα στους άντρες.

Μα καλά, τόσες και τόσες σοβαρές και θανατηφόρες αρρώστειες κυκλοφορούνε. Γιατί δεν στρέφονται εκεί οι "επιστήμονες" αλλά ασχολούνται με εντελώς άχρηστα πράγματα;;;  :evil:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: Pappas10 στις Οκτωβρίου 09, 2009, 03:06:25 μμ
[quote user="black_velvet" post="327057"]Μα καλά, τόσες και τόσες σοβαρές και θανατηφόρες αρρώστειες κυκλοφορούνε. Γιατί δεν στρέφονται εκεί οι "επιστήμονες" αλλά ασχολούνται με εντελώς άχρηστα πράγματα;;;  :evil:[/quote]

Γιατί η ιατροφαρμακευτική έρευνα κοστίζει και άντε να βρείς χρηματοδότηση όταν μελετάς θανατηφόρες ασθένειες οι οποίες - ειρήσθω εν παρρόδω - αποφέρουν τεράστια κέρδη στις φαρμακοβιομηχανίες που κατασκευάζουν φάρμακα συντήρησης, ουχί όμως ίασης, των πασχόντων.

Ενώ κάτι το εντελώς άχρηστο σε επίπεδο μελέτης ΚΑΙ δεν κοστίζει πολλά αλλά ΚΑΙ όλο και κάποιο Κοσμοπόλιταν ή Μαν θα βρεθεί να το αγοράσει.

Γι' αυτό εγώ επιμένω...

... ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααα
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Οκτωβρίου 09, 2009, 03:39:02 μμ
'Η και Marie Claire για τις γυναίκες με πολύ πάθος! Θα το προσπεράσουμε?  :evil:

Δεν θα μείνω τόσο στο ποιό φύλο είναι πιο επιρρεπές στην απιστία, ο καθένας ορίζει τον προσωπικό του χώρο και διαπραγματεύεται τη σεξουαλική του ζωή και ατζέντα κατά την κρίση του!

Αλλά όσον αφορά γενικότερα στις ανθρώπινες σχέσεις, ναι, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο και μάλλον καλά κάνουν κι ασχολούνται οι ''επιστήμονες''... :smile:

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια απιστία, σημαίνει και το τέλος μιας σχέσης ή ενός γάμου. Φαντάζομαι πως είναι εξαιρετικά πολύπλοκο για ένα ζευγάρι να καταφέρει να ξεπεράσει μια τέτοια κατάσταση, δεν είναι όμως και ακατόρθωτο! Εξαρτάται από το πόσο ανοιχτά και ειλικρινή είναι τα μέλη της σχέσης μεταξύ τους. Σε ένα κλειστό συμβόλαιο γάμου πχ. το κόβω λιγουλάκι δύσκολο...


Καταπίεση, ένταση, αρνητική στάση, έλλειψη συζήτησης και τελικά μια εικόνα συνολικής απογοήτευσης, είναι κάποια από τα πιθανά σημεία των καιρών!

Γενικά εκείνο που κρατάει ζωντανή μια σχέση είναι η αμοιβαία κατανόηση και ευαισθησία στις συναισθηματικές και ερωτικές ανάγκες, σωστή επικοινωνία και ωριμότητα για προσφορά και αυτοδιάθεση.
Διαφορετικά, δημιουργούνται σχισμές και στη συνέχεια ρήγματα στη σχέση και γενικά ένα κλίμα που επιτρέπει να αναζητηθεί η ουσία που λείπει, κάπου αλλού. Οπότε μετά, βράσε όρυζα!!!  :razz:  :mryellow:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: Pappas10 στις Οκτωβρίου 09, 2009, 03:56:45 μμ
Δεν διαφωνώ πουθενά στην θεώρηση σου μόνο που δεν νομίζω ότι ο σκοπός αλλά και τα συμπεράσματα της έρευνας συμβάλουν στην αλληλοκατανόηση. Ιδίως από τη στιγμή που εστιάζονται σε γονιδιακές / βιολογικές αιτίες ενός φαινομένου που λειτουργεί συναισθηματικά ως καταλύτης μίας σχέσης.

Χώρια το ότι η έρευνα αυτή καθεαυτή - για εμένα - συγχέει δύο διαφορετικά πράγματα που είναι η εναλλαγή συντρόφων και η απιστία. Μπορείς να έχεις 150 συντρόφους χωρίς να "απατήσεις" κανέναν ή μπορείς να έχεις μόνο 2 και να τους έχεις "απατήσει" και τους 2.

Δεν ασχολείται επίσης καθόλου με τις κοινωνικές, συναισθηματικές και ηθικές (όπως τις ορίζει ο καθένας) προεκτάσεις του θέματος.

Το συμπέρασμα λοιπόν ότι η γυναικεία "απιστία" έχει βιολογικά / φυσικά αίτια είναι μάλλον αυθαίρετο και το βρίσκω και κομματάκι δύσκολο να στηριχτεί. Κι αυτό γιατί η έρευνα μελετά την "ερωτική πολυσυλλεκτικότητα" των γυναικών  σε συνάρτηση με την βιολογία τους και όχι το πόσο "πιστές" ή "άπιστες" είναι, μιας και η απιστία είναι μία κοινωνικοηθική έννοια και όχι βιολογική.

Εξ' ορισμού άλλωστε, ο άνθρωπος είναι μάλλον πολυγαμικό ων.
 
Άρα τι μας αποκαλύπτει - εν τέλει - η έρευνα;;;
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Οκτωβρίου 09, 2009, 05:30:11 μμ
Μας αποκαλύπτει ότι υπάρχουν σεξουαλικές μαινάδες και θηλυκά με υπερενισχυμένο ορμέμφυτο, λόγω γονιδίων!  :oops:  :mryellow:  :mrorange:

Ηθικά άνετες και απολύτως δικαιολογημένες - εφόσον δεν έχουν οι ίδιες ευθύνη, αλλά η φύση - επιβεβαιώνουν τη γενετική τους συμπεριφορά ή παραφορά, το ίδιο κάνει...  ;-)

'Αλλωστε δεν υπάρχει απιστία, μοιρασμένη πίστη είναι!  :razz:  'Ετσι, Μιχάλη μου? :mryellow:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: Pappas10 στις Οκτωβρίου 09, 2009, 06:03:37 μμ
Ποιός ο λόγος μίας έρευνας που αποκαλύπτει το αυτονόητο και γνωστό εδώ και 2.500 χρόνια τουλάχιστον;;;  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

Πέραν τούτου, καθείς μας έχει την ευθύνη της επιβολής της κοινωνικής νόρμας στη φύση του, από τη στιγμή που το επιθυμεί. Γι' αυτό κι αν θέλεις να ουρήσεις δεν τα αμολάς στα δέντρα ή στις κολόνες όπως κάνουν τα σκυλάκια - για παράδειγμα - αλλά ψάχνεις καμία τουαλέτα... κατά προτίμηση του σπιτιού σου.

Και αν υπάρχουν λόγοι δημόσιας υγείας που απαγορεύουν το δημόσιο κατούρημα, αντίστοιχοι λόγοι δημόσιας υγείας υπαγορεύουν και το "κράτει" στις αχαλίνοτες ερωτικές επαφές γιατί σέρνονται και ασθένειες που ΔΕΝ "κόβουν" τα σκουφάκια από λάτεξ.

Όπως λένε και οι βρετανόπουστες "giving an answer to the bloody obvious" αυτή η έρευνα. Και οι άνδρες και οι γυναίκες είναι πολυγαμικά ζώα. Η μονογαμία είναι μία κοινωνική και προσωπική επιλογή και όχι μία φυσική αναγκαιότητα.

Έτσι δεν είναι;
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: black_velvet στις Οκτωβρίου 09, 2009, 07:02:23 μμ
Εγώ η αδαής μπορώ να ρωτήσω τώρα τι ορίζουμε "απιστία";
Το ξενοπήδημα; (για να το θέσω εντελώς ωμά)
Ή τη συνειδητή επιλογή ενός άλλου συντρόφου;

Διότι αν είναι το δεύτερο, τότε δεν μιλάμε μόνο για σεξ. Και για να βρέθηκε ο άλλος σύντροφος, προφανώς κάποιο κενό υπήρχε κάπου και το καλύπτει.  ;-)
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: black_velvet στις Οκτωβρίου 09, 2009, 07:04:06 μμ
[quote user="Pappas10" post="327076"]
...
 Και οι άνδρες και οι γυναίκες είναι πολυγαμικά ζώα. Η μονογαμία είναι μία κοινωνική και προσωπική επιλογή και όχι μία φυσική αναγκαιότητα.

Έτσι δεν είναι;[/quote]

Και ναι, όσο κι αν δε συνάδει με τα χρηστά ήθη και έθιμα, κι εγώ αυτό ξέρω πως ισχύει.
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: skou70 στις Οκτωβρίου 09, 2009, 07:12:18 μμ
ma .... kai to sex thema kalypshs kenwn den einai ? :roll:  :oops:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: black_velvet στις Οκτωβρίου 09, 2009, 07:17:40 μμ
Και τι εστί κενό στο σεξ;
"Αποχή"; Ή έλλειψη ικανοποίησης;
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: skou70 στις Οκτωβρίου 09, 2009, 07:24:02 μμ
i diki mou apanthsh eixe na kanei me logopaignio kai anthwpologia  :oops:  


alla stin ousia tou erwtimatos ... oi antres apatoun apo sport kai oi gynaikes logw eleipsis tryferothtas ... ayto nomizw egw toulaxiston  :mrviolet:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Οκτωβρίου 09, 2009, 07:30:38 μμ
Ακριβώς, skou!

Και είναι διαφορετικοί οι λόγοι όπως και ο κώδικας επικοινωνίας ανάμεσα στα δύο φύλα... ;-)
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: black_velvet στις Οκτωβρίου 09, 2009, 07:33:18 μμ
[quote user="skou70" post="327089"]i diki mou apanthsh eixe na kanei me logopaignio kai anthwpologia  :oops:  


alla stin ousia tou erwtimatos ... oi antres apatoun apo sport kai oi gynaikes logw eleipsis tryferothtas ... ayto nomizw egw toulaxiston  :mrviolet:[/quote]

Η θεωρία αυτό λέει.

Στην πράξη όμως, βλέπω όλο και περισσότερο γύρω μου να συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο.
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Οκτωβρίου 09, 2009, 08:07:34 μμ
Το ακριβώς ανάποδο, πώς δλδ.?


Η πραγματική γυναίκα - ψυχή και σώμα - έχει εντάσεις και εσωτερικές ανάγκες που κράζουν...

Δεν νομίζω πως δέχεται εύκολα να είναι σεξουαλικό αντικείμενο κανενός! Κι αναφέρομαι στο σπορ που ειπώθηκε.
Κι ο άντρας, από τη φύση του, συνήθως δεν αναλώνεται σε βαθείς λεπτομέρειες και τρυφερές καμπύλες αν πρόκειται για σεξουαλική πράξη...

Πάντα βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις...
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: skou70 στις Οκτωβρίου 09, 2009, 08:10:42 μμ
to sumperasma einai oti genikotera pantws , kai aneksartita apo aities kai aformes to ksenopidima vrisketai se oistro :roll:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Οκτωβρίου 11, 2009, 06:52:44 μμ
Υπάρχουν πολλές φορές και λόγοι εκδίκησης! Μια πληγωμένη γυναίκα που ένιωσε ταπεινωμένη και προδομένη από τον άντρα της...

Οπότε η απιστία είναι η αντίδραση και μια άμεση απάντηση: ''Οφθαλμός αντί οφθαλμού''! ;-)
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: YDROCHOOS στις Οκτωβρίου 11, 2009, 10:18:05 μμ
απιστια δεν υπαρχει εμεις την προκαλουμε και φυσικα δεν ειναι γυναικεια
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: katinaki στις Οκτωβρίου 12, 2009, 10:08:50 μμ
[quote user="YDROCHOOS" post="327196"]απιστια δεν υπαρχει εμεις την προκαλουμε και φυσικα δεν ειναι γυναικεια[/quote]

πολύ σωστά!

αν δεν προσέχεις εσύ τη σύζυγό/σύντροφό σου κάποιος άλλος θα βρεθεί   :???:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Νοεμβρίου 25, 2009, 05:33:31 μμ
Βέβαια εδώ μιλάμε για τη γυναικεία απιστία και τους λόγους που κάνουν μια γυναίκα να στρέψει τα ματάκια της αλλού...  :razz:  :oops:


Περισσότερη βαρύτητα θα δώσω κι εγώ στη συναισθηματική ισορροπία και στην αδιαφορία του συντρόφου...
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: Nasia9 στις Νοεμβρίου 25, 2009, 06:32:21 μμ
Πάντως εγώ δεν έχω απατήσει ποτέ και κανέναν 8)  :arrow:  :arrow:  :arrow:  :arrow:  :oops:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: falcon στις Νοεμβρίου 26, 2009, 08:38:38 πμ
Νομιζεις......... :lol: Βεβαια αναλογως πως ερμηνευεις την απιστια....
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Μαΐου 22, 2010, 11:35:39 μμ
Η ερμηνεία της απιστίας είναι διαφορετική στο μυαλό του καθένα. ;-)

Κάποτε η απιστία αφορούσε περισσότερο στους άντρες, ως ειδικό προνόμιο...  :razz:

Αλλά σήμερα, που ο ρόλος της γυναίκας είναι ισότιμος και εξίσου δυναμικός, νομίζω πως λογικό είναι να διεκδικεί και να υπερασπίζεται τα ''θέλω'' της, αλλά και το δικαίωμα εκπλήρωσης των επιθυμιών της και, γιατί όχι, και τις φαντασιώσεις της.

Συνεπώς ο άντρας θα πρέπει να γνωρίζει πως έχει δίπλα του μια γυναίκα που δεν είναι διατεθειμένη να παραιτηθεί εύκολα από την προσωπική της ολοκλήρωση!

Θαυμάζω τη συζυγική πίστη, αρκεί να με δικαιώνει ως γυναίκα και να μην με υποχρεώνει...
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: kapoia_za στις Ιουνίου 19, 2010, 06:19:18 μμ
Γιατί να απιστήσεις αν μπορείς να χωρίσεις…
Ή δε μπορείς ?γιατί αν δε θες..το ζήτημα είναι ηθικής..
Εκτός αν τα αίτια είναι σεξουαλικά, αλλά και πάλι υπό συζήτηση..
Η κληρονομικότητα πάντως ως  άλλοθι  είναι αστεία..
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: rain στις Ιουνίου 20, 2010, 02:35:42 πμ
[quote user="kapoia_za" post="338959"]Γιατί να απιστήσεις αν μπορείς να χωρίσεις…
..[/quote]
γιατί νομίζει ότι υπάρχει χιλιάδες φορές το ίδιο ερώτημα για την απιστία αν δεν υπήρχε απιστία? :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Ιουλίου 06, 2010, 08:27:24 πμ
Είναι αλήθεια πως εμένα η λέξη απιστία ολίγον στερεότυπη και παρωχημένων εποχών έννοια μου κάνει.
Θέλω να πιστεύω πως τα σημερινά ζευγάρια έχουν ένα πιο ανοιχτό συμβόλαιο σχέσης μεταξύ τους αλλά και με τον εαυτό τους, στο βαθμό που να μην εξυπηρετεί τίποτα η απιστία.

Κι όπως πολύ σωστά είπε η Ζαχαρούλα, είναι και ζήτημα ηθικού κεφαλαίου...
Κάποιες - μιας και αναφερόμαστε στις γυναίκες περισσότερο - δεν δέχονται να ζουν βίους παράλληλους, ούτε αποδέχονται Β' ρόλους στις ζωές άλλων ζευγαριών, κι αυτό είναι θέμα αρχής... υπάρχει κι αυτή η εκδοχή, ευτυχώς...
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: kapoia_za στις Ιουλίου 06, 2010, 12:32:18 μμ
[quote user="pixie" post="339713"]Είναι αλήθεια πως εμένα η λέξη απιστία ολίγον στερεότυπη και παρωχημένων εποχών έννοια μου κάνει..Θέλω να πιστεύω πως τα σημερινά ζευγάρια έχουν ένα πιο ανοιχτό συμβόλαιο σχέσης μεταξύ τους αλλά και με τον εαυτό τους, στο βαθμό που να μην εξυπηρετεί τίποτα η απιστία.

Κι όπως πολύ σωστά είπε η Ζαχαρούλα, είναι και ζήτημα ηθικού κεφαλαίου...
Κάποιες - μιας και αναφερόμαστε στις γυναίκες περισσότερο - δεν δέχονται να ζουν βίους παράλληλους, ούτε αποδέχονται Β' ρόλους στις ζωές άλλων ζευγαριών, κι αυτό είναι θέμα αρχής... υπάρχει κι αυτή η εκδοχή, ευτυχώς...[/quote]

Εγώ βλέπω πως κατα  διαστήματα  ξανάρχεται στη μόδα..

χωρίς να θέλω να της δώσω μεγαλύτερη ηθική ευθύνη...
νομίζω πως η γυναικεία απιστία είναι  δυσκολότερο να δικαιολογηθεί ως ʽστιγμή αδυναμίαςʼ
.. ως και αδύνατο..
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Ιουλίου 06, 2010, 01:07:56 μμ
Η γυναίκα πάντα θα αγκαλιάζει με την καρδιά και τη λογική της τον μύθο! Περισσότερο από τον άντρα είναι σε θέση να εξιδανικεύει, να χρωματίζει και να ενσωματώνει τις εικόνες της, τις ανάγκες και τα συναισθήματά της δίνοντας τη μορφή ενός συγκεκριμένου προσώπου - γύρω από το οποίο αρχίζει να περιστρέφεται ένας μύθος ή μια μοναδική πραγματικότητα.


Κοίτα, υπάρχει όμως και η διαστροφή του θέματος! Γυναίκες που είτε από ανασφάλεια, είτε από πεποίθηση, είτε από σκοπιμότητα, δεν το μετράνε έτσι και χρησιμοποιούν εαυτόν ως Δ.Χ.[δημόσια χρήση] σεξουαλικό αντικείμενο...
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: Crazy στις Ιουλίου 07, 2010, 11:19:12 πμ
θεωρούσα πάντα την γυναίκα σαν ον ιδιαιτέρως πιο συναισθηματικό ...
τα τελευταία χρόνια τείνω να εγκαταλείψω το πανέμορφο ροδογάλανο συννεφάκι μου
και να παραδεχτώ ότι τελικά .. οι περισσότερες δεν είναι έτσι.
ή έστω ότι πλέον δεν το βλέπουν έτσι!
πολλά έχω δει να θυσιάζονται στο βωμό της καλοπέρασης ... (έτσι θέλουν να το αποκαλούν)
και ναι, το να περνάμε καλά είναι το πιο σημαντικό στη ζωή! όλοι άλλωστε αυτό θέλουμε.
όμως, αυτό δεν δικαιολογεί το να φερόμαστε "σκάρτα".
ούτε άντρες, ούτε γυναίκες.
κι επειδή εγώ ανήκω στις δεύτερες ... πληγώνομαι και ελαφρά ντρέπομαι μερικές φορές...

μας είχα για πιο .. ντόμπρες και για πιο ξεκάθαρες με την καρδιά μας.
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Ιουλίου 07, 2010, 12:43:19 μμ
[quote user="Crazy" post="339758"]... και ναι, το να περνάμε καλά είναι το πιο σημαντικό στη ζωή! όλοι άλλωστε αυτό θέλουμε... [/quote]
Μπα, μην το λες... η δική σου άποψη είναι η υγιής... υπάρχουν όμως άνθρωποι που κυριολεκτικά τρώγονται με τα ρουχάκια τους, λειτουργούν ως συναισθηματικά ζόμπι, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το θέμα της ψυχικής ηρεμίας του εαυτού τους ή των άλλων, κι αυτό που επιζητούν μέσα τους είναι το δράμα! Φτιάχνουν με το μυαλό τους αισθηματικές σκηνοθεσίες όντας οι ίδιοι  πρωταγωνιστές διεκδικώντας μπερδεμένους και διφορούμενους ρόλους.

Όπου βλέπουν δυσκολίες ή ψυχολογικό πρόβλημα ή καψουροϊστορίες, εκεί! Και μάλιστα, αν αυτά δεν υπάρχουν, τα δημιουργούν! Έτσι για νάχουν κάτι, ένα υποτιθέμενο έρεισμα, να ζούνε τρώγοντας σάρκες...
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: gon στις Ιουλίου 11, 2010, 08:52:10 μμ
Παράθεση
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Ιουλίου 11, 2010, 10:01:20 μμ
[quote user="gon" post="339878"]
Παράθεση

Εκτενέστερα?  :mrblue:  :mricy:

Λένε πάντως, πως όσες γυναίκες είναι ανοιχτοτάτου χαρακτήρος, κοινωνικές, έχουν αυτοπεποίθηση, φλερτάρουν με τη ζωή και χαίρονται τη συντροφιά του άλλου φύλου, είναι περισσότερο επιρρεπείς στην απιστία.

 ;-)
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: kapoia_za στις Ιουλίου 12, 2010, 01:17:20 πμ
....''κάτι'' μου κάνουν όλα αυτά τα ωραία χαρακτηριστικά του απίστου… :cool:[size=10]μόνο εγώ δε βλέπω το quote του gon; [/size]
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Ιουλίου 12, 2010, 01:24:23 πμ
'Οχι, Ζαχαρούλα μου!  :lol:  :lol:

Είμαι κι εγώ εδώ...
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: kapoia_za στις Ιουλίου 12, 2010, 01:36:27 πμ
φαντάστηκα ότι ως Verified Συντονίστρια το αποκωδικοποίησες .. :smile:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: black_velvet στις Ιουλίου 12, 2010, 01:49:43 πμ
[quote user="kapoia_za" post="339905"]φαντάστηκα ότι ως Verified Συντονίστρια το αποκωδικοποίησες .. :smile:[/quote]

Χμμμμ....

Μήπως να αποκωδικοποιήσουμε λίγο τα σύμβολα του α33;

Verified είναι κάθε χρήστης ο οποίος είχε επικοινωνία με τον SiteAdmin. Ο τελευταίος λοιπόν μας βεβαιώνει το φύλο του - και μόνο - με τον χαρακτηρισμό αυτό.

Συντονιστής είναι αυτός που πρώτος τηρεί τους Κανόνες και τις Συστάσεις του α33 και βοηθά τόσο τους άλλους χρήστες στην περιπλάνησή τους στον μαγικό τούτο κόσμο ( :razz: ) όσο και τον SiteAdmin στην όσο το δυνατό πιο εύρρυθμη λειτουργία του φόρουμ.

 ;-)
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Ιουλίου 12, 2010, 01:57:28 πμ
[quote user="kapoia_za" post="339905"]φαντάστηκα ότι ως Verified Συντονίστρια το αποκωδικοποίησες .. :smile:[/quote]

Ζαχαρούλα μου, εγώ σ' αυτό το σημείο της γραφής σου σου απάντησα:

....''κάτι'' μου κάνουν όλα αυτά τα ωραία χαρακτηριστικά του απίστου

 :grin:  :grin:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: KostasD33 στις Ιουλίου 12, 2010, 02:01:42 πμ
τς τς τς βραδινές ερμηνείες μισές ερμηνείες...
Το verified πιστοποιεί ότι ένα φυσικό πρόσωπο έχει μόνο ένα verified nick name και φυσικά το φύλο του.
Αλλά αλλάζετε κουβέντα κυρίες μου στο θέμα της γυναικείας απιστίας
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: black_velvet στις Ιουλίου 12, 2010, 02:05:57 πμ
Και να 'τανε μόνο σ' αυτό το θέμα...

Αλλά, τι σόι άπιστες θα ήμασταν αν δεν το αλλάζαμε; ε;  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:  :lol:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Ιουλίου 12, 2010, 02:08:55 πμ
[quote user="KostasD33" post="339913"]
Αλλά αλλάζετε κουβέντα κυρίες μου στο θέμα της γυναικείας απιστίας[/quote]
Πολύ σωστά! Τελικά μόνο εγώ είχα την απιστία στο μυαλό μου!  :lol:  :lol:  :lol:
Αυτό βλέπω...
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: KostasD33 στις Ιουλίου 12, 2010, 02:14:32 πμ
αμα σας πιάσω και τις δυό μαζι τότε να μου πείτε για απιστίες........νανάκια τάιμ φορ μι... έχουμε και μια επιδερμίδα να φροντισουμε μάει λέιντις.....
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Ιουλίου 12, 2010, 03:07:15 πμ
[quote user="KostasD33" post="339920"]αμα σας πιάσω και τις δυό μαζι τότε να μου πείτε για απιστίες.......[/quote]
Εγώ το έχω ήδη πει:

Δεν υπάρχει απιστία...
Περί μοιρασμένης πίστης πρόκειται... ;-)   :lol:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: kapoia_za στις Ιουλίου 12, 2010, 09:38:07 πμ
[quote user="pixie" post="339911"]..εγώ σ' αυτό το σημείο της γραφής σου σου απάντησα..
[/quote]
Έδινα λίγες πιθανότητες να απαντάς στο πρώτο…
δλδ είσαι κι εσύ ανοιχτοτάτου χαρακτήρα, κοινωνική, με αυτοπεποίθηση κλπ κλπ… ;; :P

[quote user="KostasD33" post="339913"]
Το verified πιστοποιεί ότι ένα φυσικό πρόσωπο έχει μόνο ένα verified nick name και φυσικά το φύλο του.
[/quote]
δεν είμαι σίγουρη για ποιό από τα δύο με αμφισβητείς... [size=10]
(δε θυμάμαι καθόλου αν έχω κι άλλο νικ..για το φύλο , θα ρωτήσω και θα σου πω.. άκου εκεί!)[/size]
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Ιουλίου 12, 2010, 09:59:41 πμ
[quote user="kapoia_za" post="339928"]
δλδ είσαι κι εσύ ανοιχτοτάτου χαρακτήρα, κοινωνική, με αυτοπεποίθηση κλπ κλπ… ;; :P[/quote]
Ανοιχτή προς όλους ή όλα, ναι, και καλωσορίζοντας κάθε παντοδύναμο ''ξάφνιασμα'' της ζωής... με την προϋπόθεση όμως να υπάρχει κι ένας αόρατος χυμός ουσίας... και σαφής έλεγχος του εαυτού μας και έχοντας αίσθηση των αρχών μας ως γυναίκες, σημαντικό νομίζω... ;-)
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: black_velvet στις Ιουλίου 12, 2010, 03:40:57 μμ
[quote user="kapoia_za" post="339928"]
Το verified πιστοποιεί ότι ένα φυσικό πρόσωπο έχει μόνο ένα verified nick name και φυσικά το φύλο του.
[/quote]
δεν είμαι σίγουρη για ποιό από τα δύο με αμφισβητείς... [size=10]
(δε θυμάμαι καθόλου αν έχω κι άλλο νικ..για το φύλο , θα ρωτήσω και θα σου πω.. άκου εκεί!)[/size][/quote]

Μήπως έχεις κάποιο άλλο nick name το οποίο είναι ήδη verified; Αν ναι, δεν μπορεί να γίνει verified και αυτό. Θα πρέπει να ...μείνεις πιστή στο πρώτο.  ;-)  :razz:  :lol:  :lol:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: kapoia_za στις Ιουλίου 12, 2010, 04:04:51 μμ
black_velvet κι εσύ συντονίστρια δεν είσαι;

[quote user="black_velvet" post="339950"]
Μήπως έχεις κάποιο άλλο nick name το οποίο είναι ήδη verified; Αν ναι, δεν μπορεί να γίνει verified και αυτό. Θα πρέπει να ...μείνεις πιστή στο πρώτο.  ;-)  :razz:  :lol:  :lol:[/quote]

αν σου στείλω το μειλ (με p.m) γίνεται να βρεις ποιό είναι ;   :razz:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: black_velvet στις Ιουλίου 12, 2010, 04:26:07 μμ
[quote user="kapoia_za" post="339952"]black_velvet κι εσύ συντονίστρια δεν είσαι;

[quote user="black_velvet" post="339950"]
Μήπως έχεις κάποιο άλλο nick name το οποίο είναι ήδη verified; Αν ναι, δεν μπορεί να γίνει verified και αυτό. Θα πρέπει να ...μείνεις πιστή στο πρώτο.  ;-)  :razz:  :lol:  :lol:[/quote]

αν σου στείλω το μειλ (με p.m) γίνεται να βρεις ποιό είναι ;   :razz:[/quote]

Όχι, η black_velvet δεν είναι συντονίστρια.  :smile:
Η mauroula είναι. ;)
(Ναι, αυτό είναι το συντονιστικό μου nick).

Όμως δεν έχουνε πρόσβαση οι συντονιστές σε δεδομένα χρηστών. Μόνον οι admins (π.χ. SiteAdmin). Δηλαδή, το παγωτάκι!!! (a.k.a. KostasD33 )  :lol:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Ιουλίου 12, 2010, 05:38:19 μμ
Κορίτσια μου αγαπητά, μια θερμή παράκληση! :smile:

Μήπως να αφήναμε το θέμα στη ροή του, να κυλήσει ομαλά και να γίνει η συζήτηση περί των συντονιστικών ή άλλων προβληματισμών κάπου αλλού ή να ανοίξουμε κάποιο νέο θεματάκι σχετικό με όλα αυτά?  :idea:  Ευχαρίστως εκεί να συμμετάσχω κι εγώ στη συζήτηση, γιατί εδώ οφείλω να σεβαστώ την ενότητα. ;-)
 

Και πάμε πάλι στην απιστία. :mrblue:  Αγαπημένο θέμα πολλών, αφού η αιώνια πιστή γυναίκα είναι πλέον ένας μύθος γεμάτος διαψεύσεις. Πολλές φορές μάλιστα η απιστία γίνεται και σημείο ανταγωνισμού ανάμεσα στα μέλη ενός ζευγαριού! Και μάλιστα θεωρώ εξαιρετικά δραστήριες τις γυναίκες στον τομέα αυτόν, αφού οι σεξουαλικές τους επιθυμίες δεν υστερούν σε κάτι και η ερωτική επαφή είναι εξίσου δυνατή ανάγκη και παρόμοια με αυτή των αντρών.
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: Delmar στις Ιουλίου 12, 2010, 07:37:00 μμ
Yπαρχουν πολλες πλευρες που μπορεις να πιασεις το θεμα.....αν και δεν διαβασα το συνολο των απαντησεων...θα καταθεσω την αποψη μου....προσφατες επιστημονικες ερευνες απεδειξαν οτι τα γονιδια δεν παιζουν μεγαλο ρολο στον ανθρωπο...αλλα το περιβαλλον....

Εβαλαν τρια πανομοιοτυπα κυτταρα ιδιου γονιδιοματως σε διαφορετικο περιβαλλον...και τα τρια εξελλιξαν αλλη συμπεριφορα...για παραδειγμα το ενα εξελλιξε χονδρο...το αλλο κοκκαλο...και το τελευταιο δεν θυμαμαι και πολυ καλα...εχει καιρο που το ειδα...θελω να καταληξω οτι ενω και τα τρια επρεπε να εξελλιχθουν το ιδιο...τελικα εξελλιχθηκε το καθενα διαφορετικα...συμφωνα με το περιβαλλον....

Βασικα θελω να τονισω ασχετα με τις επιστημονικες ερευνες...να το παω τελειως κοινωνικα το θεμα.....οτι ο ''μοντερνος'' τροπος ζωης...ο κοσμος της τηλεορασης...αυτο το ''βομβαρδισμα'' που δεχομαστε καθημερινα..σε ολους τους τομεις της καθημερηνοτητας μας...γενικα η πλυση εγκεφαλου...για το πως ''πρεπει'' να ειμαστε σε μια μια κοινωνια υλισμου πανω απ ολα....οδηγει σε μεγαλη ανασφαλεια...και τα δυο φυλλα...αντρες - γυναικες με αποτελεσμα να εχουμε χασει την μπαλλα...και να αναζηταμε..συνεχως...καποιον-καποια..να συμπληρωσει το οποιοδηποτε κενο...

Θελω να πω οτι το σημερινο ''περιβαλλον'' της οποιαδηποτε ''δυτικης'' κοινωνιας...ειναι ετσι δομημενο...ωστε να οδηγουμαστε συνηθως σε αλλοπροσαλες συμπεριφορες..
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: KostasD33 στις Ιουλίου 12, 2010, 07:55:07 μμ
[quote user="Delmar"]Yπαρχουν πολλες πλευρες που μπορεις να πιασεις το θεμα....

......[/quote]
Και λίγες για να πιάσεις την άπιστη κορασίδα.. διότι όπως σοφά λέει ο λαός μας ακόμα και σε μπουκάλι να την βάλεις θα σε κερατώσει με τον φελλό

Στο θέμα πάντως η γνώμη μου είναι ότι άδικα το αναλύουμε από γονιδιακή πλευρά… διότι το ανθρώπινο είδος δεν είναι μονογαμικό από την φύση του αλλά πολυγαμικό.
Η πίστη (παράξενη έκφραση να χαρακτηρίσεις την μη ερωτική συνεύρεση με άλλο άτομο) είναι κοινωνική απόφαση των ανθρώπων μετά την μητριαρχία για να έχει την βεβαιότητα ο άντρας (κυρίαρχος πια) και ιδιοκτήτης για τα πρόβατα και ότι άλλο είχε αξία τότε,  ότι όταν τα κακαρώσει η περιουσία του θα πάει στα δικά του τα παιδιά και όχι στα μούλικα.

Από τότε μέχρι τώρα έχει μπει μπόλικη σάλτσα με πολλά μπαχαρικά
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: larus audouinii στις Ιουλίου 12, 2010, 11:43:31 μμ
[quote user="KostasD33" post="339961"][quote user="Delmar"]Yπαρχουν πολλες πλευρες που μπορεις να πιασεις το θεμα....
.θα καταθεσω την αποψη μου....προσφατες επιστημονικες ερευνες απεδειξαν οτι τα γονιδια δεν παιζουν μεγαλο ρολο στον ανθρωπο...αλλα το περιβαλλον.... ......[/quote]
Και λίγες για να πιάσεις την άπιστη κορασίδα.. διότι όπως σοφά λέει ο λαός μας ακόμα και σε μπουκάλι να την βάλεις θα σε κερατώσει με τον φελλό

Στο θέμα πάντως η γνώμη μου είναι ότι άδικα το αναλύουμε από γονιδιακή πλευρά… διότι το ανθρώπινο είδος δεν είναι μονογαμικό από την φύση του αλλά πολυγαμικό.
Η πίστη (παράξενη έκφραση να χαρακτηρίσεις την μη ερωτική συνεύρεση με άλλο άτομο) είναι κοινωνική απόφαση των ανθρώπων μετά την μητριαρχία για να έχει την βεβαιότητα ο άντρας (κυρίαρχος πια) και ιδιοκτήτης για τα πρόβατα και ότι άλλο είχε αξία τότε,  ότι όταν τα κακαρώσει η περιουσία του θα πάει στα δικά του τα παιδιά και όχι στα μούλικα.

Από τότε μέχρι τώρα έχει μπει μπόλικη σάλτσα με πολλά μπαχαρικά[/quote]

Για σταθείτε, όχι άδικα τελείως Κίτρινη κάρτα lol
Τουλάχιστον επιβεβαιώνομαι σε ό,τι αφορά το "'ανθρωπος" "χαρακτήρας κλπ" "γονίδια" περιβάλλον"
Σε άλλη ενότητα  ;-) ...που το συζητούσαμε πιο παλιά  ;-) ...το θυμάστε ;  lol  :razz:
Delmar που ήσουν εσύ τόσο καιρό ;   :roll:
Τώρα που σε βρήκαμε, μη σε χάσουμε...το νου σου  :mricy:

διότι όπως σοφά λέει ο λαός μας ακόμα και σε μπουκάλι να την βάλεις θα σε κερατώσει με τον φελλό

Τσκ ! Γιατί λέει, αν είναι σοφός ο λαός, για τις κορασίδες και δεν αναφέρετε και για σας τα αγοράκια ;  :roll:
Ο σοφος λαός αρσενικού γένους ή παλαιότερης συντηρικής κουκλούρας που με το που έπεφτε ο ήλιος ήθελε τα κορίτσια μέσα στο σπιτι, τα έλεγε  ;-)
Αν είναι και είναι, λεέμε τώρα,  το άρθρο θα φταίει  ;  :twisted:
Και τι μπουκάλι ; χωρίς αέρα ; το "αέρααααααα" όταν μπουκάρανε έξω οι αστρατιώτες το ξέρετε
Η πίστη, όπως και ο γάμος είναι λέξεις που αν τα βάλεις σε εισαγωγικά χάνουν την ουσία τους
Τα περιουσικά (που αλοίμονο αν φτάνεις να κάνεις γάμο ή διαζύγιο συνεκτιμώντας και αυτά, και όχι άλλα) έχεις δίκιο kostasd, όμως για κάποιους είναι με ψιλά γράμματα
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: KostasD33 στις Ιουλίου 13, 2010, 12:15:44 πμ
δεν με λες βρε καρντάσενα γιατί με λές kostasd???
εχω και όνομα και νικ κι ότι διάολο θες... kostasd όμως δεν έχω... μη τρεθούμε τώρα.... άντε μη σε πω Στελλίτσα και κρανιοβιδωθείς.....  :P
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Αυγούστου 10, 2010, 09:03:46 πμ
Ομολογώ ότι η ''αμαρτία'' για μένα, έχει εξαιρετική ομορφιά, ιδιάζουσα γεύση και προσφέρει χαρακτηριστική έμπνευση!
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: Crazy στις Αυγούστου 13, 2010, 10:23:22 πμ
λόγο έλλειψης έμπνευσης των τελευταίο καιρό σκέφτομαι μήπως αναθεωρήσω...
( άλλωστε η στάση "πιστή Πηνελόπη" δεν εκτιμάται δεόντως... )
μου άρεσε κι η ιδέα της "μοιρασμένης πίστης"
μήπως ήρθε ο καιρός να βρω κι άλλον Οδυσσέα ???
(ή Πέτρο ή Παύλο ή Μήτσο ...)

πέραν του αστείο λοιπόν ...
μερικές φορές οι γυναίκες οθούνται στην απιστία ..!
(έτσι δήλωσαι μία γνωστή μου ...)
δεν ήθελα, λέει, αλλά αφού δε με θέλει μόνο δική του ... τι να κάνω ???

δε μπόρεσα να αντιτάξω κάτι τεκμηριωμένο..
μόνο το : κάνε ότι θες, φτάνει μέσα σου να είσαι ξεκάθαρη!

καλημέρα σας
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Αυγούστου 16, 2010, 11:40:25 πμ
[quote user="Crazy" post="340791"]
μου άρεσε κι η ιδέα της "μοιρασμένης πίστης"
[/quote]
Ε, μα... τι να λέμε τώρα... μεταφέρουμε το θετικό απαύγασμα της προσωπικής μας σοφίας... :lol:

Δηλώνω παιδιόθεν και εκ πεποιθήσεως άπιστη [δεν οφείλω υποταγή σε κανέναν], όποια θέλει οπίσω μου ελθείν!  :lol:  :lol:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Οκτωβρίου 24, 2010, 10:11:32 πμ
Και μάλιστα... ίσως είναι η καλύτερη βερσιόν αυτή...  ;-)  :mrblue:


Δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ να είμαι η πιστή γυναίκα ενός ανθρώπου που απλά θα με ''έχει'' όπως τις παντόφλες του, σε μια γνώριμη θέση, χρησιμοποιώντας με με την ίδια ακριβώς άνεση.

Και όχι ως ένα ζωντανό ον...
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: katinaki στις Οκτωβρίου 24, 2010, 12:08:05 μμ
ναι αυτή είναι η καλύτερη βερσιόν, αρκεί να μην το μάθουν οι κύριοι στους οποίους μοιράζουμε την πίστη μας :mrgreen:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Οκτωβρίου 24, 2010, 01:29:32 μμ
Ουδείς λόγος υπάρχει, Κατινάκι μου! :smile:
'Επειτα όλα είναι θέμα σωστής διαπραγμάτευσης... ;-)

Αλλά κι αν το μάθουν, θα το αντιμετωπίσουν φυσικά και χαλαρά... κι αν κολλήσουν σε στερεότυπες συνταγές, ε, τι να γίνει έτσι είν' αυτά... άντρες είμαστε πάμε μπροστά!  :razz:  :lol:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: kapoia_za στις Οκτωβρίου 24, 2010, 08:01:46 μμ
[quote user="pixie" post="342652"]...θα το αντιμετωπίσουν φυσικά και χαλαρά[/quote]
και δεν ανησυχείς;
[quote user="pixie" post="342652"]... άντρες είμαστε πάμε μπροστά!  :razz:  :lol:[/quote]
;;
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Οκτωβρίου 24, 2010, 09:00:33 μμ
'Οχι βέβαια, δεν ανησυχώ... Ανησυχώ για ό,τι από μόνο του δεν μπορεί να πετάξει!

Κοίτα, Ζαχαρούλα μου... Δεν είναι δυνατόν δυο άνθρωποι, δυο ξεχωριστές φύσεις, δυο προσωπικότητες... να έχουν τις ίδιες ανάγκες, τον ίδιο θερμοστάτη, τις ίδιες ιδέες, την ίδια ταυτότητα - αυτή του ζευγαριού! Συνήθως κρύβεται πολύ υποκρισία πίσω από όλο αυτό το δήθεν συνταίριασμα.
'Οχι ότι είμαι υπέρμαχος αυτής της έννοιας της απιστίας - που δεν εμπιστεύομαι καθόλου το νόημά της κι ούτε με πείθει και απλά με αφήνει αδιάφορη - αλλά πιστεύω πως οι άνθρωποι οφείλουν να υποστηρίζουν τις αρχές τους, τον προσωπικό τους χώρο, την ατομική τους ανάπτυξη, να εκφράζονται ελεύθερα και με ειλικρίνεια.

Αν φτάσω στο σημείο να κυνηγάω τον άντρα μου για να μην κυνηγάει άλλες, κι όλες αυτές τις καψουροϊστορίες, αυτό από μόνο του δείχνει πως ο ερωτικός μας κύκλος έχει κλείσει κι η σχέση μας δεν έχει καμία εσωτερική αξία.

Αυτό που εμπιστεύομαι είναι ένα σύστημα ανοιχτής ενέργειας όπου και οι δυό μας θα μπορούμε να είμαστε αυθόρμητοι, δημιουργικοί και με απεριόριστες δυνατότητες και ατομική αυτονομία...

Το ίδιο ισχύει και για εκείνον φυσικά. Δεν χρειάζεται να τρέξει κανείς από πίσω μου, είμαι σαφής...
Δεν θα μπω στη διαδικασία ούτε να απατήσω γιατί με απάτησαν, ούτε θα κάτσω να σκεφτώ αρνητικά για τον άλλον ή να εκδικηθώ. Είναι πολύ σκληρά πράγματα αυτά, πολύ υποτιμητικά για όλους, και στο πέρασμα του χρόνου αποδεικνύονται ανόητα και άνευ ουσίας.
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: kapoia_za στις Οκτωβρίου 26, 2010, 06:17:54 μμ
[quote user="pixie" post="342660"]Αν φτάσω στο σημείο να κυνηγάω τον άντρα μου για να μην κυνηγάει άλλες, κι όλες αυτές τις καψουροϊστορίες, αυτό από μόνο του δείχνει πως ο ερωτικός μας κύκλος έχει κλείσει ..[/quote]
[quote user="pixie" post="342652"]Αλλά κι αν το μάθουν, θα το αντιμετωπίσουν φυσικά και χαλαρά...[/quote]
αυτό που κατάλαβα τέλος πάντων είναι πως εσύ ερωτεύεσαι..
φυσικά και χαλαρά..!  
:cool:
γούστο σου
καπέλο σου  
;-)
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: KostasD33 στις Οκτωβρίου 26, 2010, 08:30:13 μμ
Το κέρατο πάει σύννεφο και είναι ο κανόνας όχι η εξαίρεση.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει ο άνθρωπος «είναι» πολυγαμικό ον από την φύση του και «πρέπει» να είναι μονογαμικό από κοινωνικούς κανόνες που έχουμε.
Αυτή η βασική αντίθεση όσο και να την φιλοσοφήσουμε την απιστία και αχ και βαχ εγώ δεν θα το κάνω γιατί είναι υποτίμηση της νοημοσύνης ή της οτιδήποτε, είναι το μπέρδεμα στον νου μας με το «πρέπει» και το «είναι» .....
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Οκτωβρίου 26, 2010, 09:13:42 μμ
[quote user="kapoia_za" post="342706"]αυτό που κατάλαβα τέλος πάντων είναι πως εσύ ερωτεύεσαι..
φυσικά και χαλαρά..!  [/quote]

Τσουκ... Είμαι ολίγον των άκρων! Το Ναι ολόκληρο, το Όχι ολόκληρο... Παίζω άσπρο - μαύρο...
Ερωτεύομαι παθιασμένα, ουσιαστικά κι απόλυτα!

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως παύω να οριοθετούμαι σε επίπεδο ατομικής συνείδησης.
'Η ότι καταστρατηγώ τα όρια του προσωπικού χώρου του άλλου...

''Αυτό που εμπιστεύομαι είναι ένα σύστημα ανοιχτής ενέργειας όπου και οι δυό μας θα μπορούμε να είμαστε αυθόρμητοι, δημιουργικοί και με απεριόριστες δυνατότητες και ατομική αυτονομία...''
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: kapoia_za στις Οκτωβρίου 26, 2010, 09:46:30 μμ
[quote user="KostasD33" post="342709"]Το κέρατο πάει σύννεφο και είναι ο κανόνας όχι η εξαίρεση.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει ο άνθρωπος «είναι» πολυγαμικό ον από την φύση του και «πρέπει» να είναι μονογαμικό από κοινωνικούς κανόνες που έχουμε.
Αυτή η βασική αντίθεση όσο και να την φιλοσοφήσουμε την απιστία και αχ και βαχ εγώ δεν θα το κάνω γιατί είναι υποτίμηση της νοημοσύνης ή της οτιδήποτε, είναι το μπέρδεμα στον νου μας με το «πρέπει» και το «είναι» .....[/quote]
¨μας αρέσει δε μας αρέσει¨ τί υποτιμά τη νοημοσύνη και πώς..είναι άλλο θέμα.
Δεν ξέρω αν εγώ μπερδεύω τα ¨πρέπει¨ με τα ¨είναι¨, εσύ όμως μπερδεύεις τα ¨θέλω¨ με τα ¨είναι¨. Χαίρομαι να τα ξεχωρίζω και χαίρομαι όταν σπάνια καταφέρνω να τα ταυτίσω. Επίσης τα συμπεράσματά μου προσπαθώ να μην τα βγάζω από στατιστικές.

[quote user="pixie" post="342710"]Τσουκ... Είμαι ολίγον των άκρων! Το Ναι ολόκληρο, το Όχι ολόκληρο... Παίζω άσπρο - μαύρο...
[/quote]
pixie μέσα.
στο παραπάνω σχόλιο η διάθεση μου ήταν πειρακτική
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: KostasD33 στις Οκτωβρίου 27, 2010, 01:45:43 πμ
Ζαχαρούλα καλά κάνεις και δεν βγάζεις τα συμπεράσματα σου από στατιστικές.
Αλλά αν δεν συνυπολογίζεις έστω και ως παράγοντα, ότι μια πράξη (ή συμπεριφορά) την κάνει ο άνθρωπος σχεδόν στο σύνολο του και ότι αυτό κάτι σημαίνει στο γενετικό του κώδικα τότε τα συμπεράσματα σου κινδυνεύουν από μερικότητα και κυριαρχεί το «νομίζω» και όχι το «είναι» ...
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: black_velvet στις Οκτωβρίου 27, 2010, 08:32:25 πμ
[quote user="pixie" post="342660"]'Οχι βέβαια, δεν ανησυχώ... Ανησυχώ για ό,τι από μόνο του δεν μπορεί να πετάξει!

Κοίτα, Ζαχαρούλα μου... Δεν είναι δυνατόν δυο άνθρωποι, δυο ξεχωριστές φύσεις, δυο προσωπικότητες... να έχουν τις ίδιες ανάγκες, τον ίδιο θερμοστάτη, τις ίδιες ιδέες, την ίδια ταυτότητα - αυτή του ζευγαριού! Συνήθως κρύβεται πολύ υποκρισία πίσω από όλο αυτό το δήθεν συνταίριασμα.
[/quote]
Συμφωνώ απόλυτα πως είναι αδύνατο να έχεις τις ίδιες ανάγκες και ιδέες για να είσαι ζευγάρι με κάποιον! Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις την διάθεση να τις μοιραστείς με τον άλλον (κι εκείνος μαζί σου φυσικά). Πού ξέρεις, μπορεί έτσι να ανακαλύψεις έναν εντελώς καινούργιο κόσμο που θα αγνοούσες σε κάθε άλλη περίπτωση.  ;-)


[quote user="pixie" post="342660"]
Αν φτάσω στο σημείο να κυνηγάω τον άντρα μου για να μην κυνηγάει άλλες, κι όλες αυτές τις καψουροϊστορίες, αυτό από μόνο του δείχνει πως ο ερωτικός μας κύκλος έχει κλείσει κι η σχέση μας δεν έχει καμία εσωτερική αξία.
[/quote]

Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσο μα πόσο πολύ συμφωνώ με την παραπάνω φράση!
Επιτρέψτε μου να προσυπογράψω.
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: kapoia_za στις Οκτωβρίου 27, 2010, 04:12:28 μμ
Επιχειρήματα θεμελιωμένα στη¨φύση των πραγμάτων¨(βιολογία) είναι πάντα τόσο ατράνταχτα. Το θέμα είναι πως και σε εκατό χρόνια πάλι ατράνταχτα θα είναι,
μόνο που κατά πάσα πιθανότητα (στατιστική), διαφορετικά.

Τώρα σχετικά με το θέμα, στην προσέγγιση της pixie θεωρώ πως δεν υφίσταται η έννοια ¨απιστία¨, μιας και τα όρια της σχέσης είναι συμφωνημένα από πριν κι από κοινού.
Στο δικό μου μυαλό όμως το ¨θέλω κι εσένα¨ αντί του ¨σε θέλω¨ σημαίνει αφαίρεση κι όχι μοίρασμα.
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Νοεμβρίου 05, 2010, 11:03:37 μμ
Τα όρια σ΄αυτό το είδος σχέσης Ζαχαρούλα, αν και φαίνονται απεριόριστα, στην ουσία είναι σαφή και τα μηνύματα δεν είναι καθόλου αντιφατικά.

Οι πράξεις μας περιέχουν έναν ερμηνευτικό κώδικα με τον οποίο είναι εξοικειωμένος ο άλλος, συνεπώς είναι σε θέση να τον διαβάζει. Υπάρχει ανοιχτή εμπιστοσύνη και αμοιβαία ανάπτυξη που καλλιεργείται μέσα στα πλαίσια της ελευθερίας αυτής.

Πρέπει να είναι κανείς ειλικρινής ακόμα και στην εξωσυζυγική του σχέση!
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: KostasD33 στις Νοεμβρίου 05, 2010, 11:40:10 μμ
πρέπει..... είναι όμως??

αυτή η πόρνη η στατιστική χαλάει τα δέοντα και τα πρέποντα γμτ......
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Νοεμβρίου 05, 2010, 11:56:12 μμ
Είναι θέμα αντίληψης, το πόσο μπορεί δλδ. ο καθένας να δει τη ζωή ως μια διευρυνόμενη εμπειρία και όχι μέσα από κλειστά συμβόλαια. Κι ανάλογα σφυρηλατείς και τις σχέσεις σου!

Πάντως, όταν ο άνθρωπος γνωρίζει πως μπορεί να έχει ανοιχτές φιλίες με τους άλλους γύρω του, οπότε δεν είναι υποχρεωμένος να λέει ψέματα και να εξαπατά, είναι πολύ πιο σωστός και με τον εαυτό του αλλά και με όσους τον εμπιστεύονται.

Ευρύτεροι ορίζοντες σε όλα... Αυτή η νοσηρή αποκλειστικότητα και το πνεύμα της ιδιοκτησίας, ε, τι να πω... Εγώ, όταν ο άνθρωπος που αγαπώ βγει ένα βράδυ έξω, θέλω να έχει την πιο γεμάτη και αξιόλογη βραδιά κι ας μην είμαι εκεί. Ξέρω πως αν συναντήσει κάτι ενδιαφέρον στη συνέχεια θα το μοιραστούμε και έτσι εμπλουτίζομαι κι εγώ με νέες εντυπώσεις.
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: kuria στις Νοεμβρίου 06, 2010, 12:54:40 πμ
σχεση...
απιστια...
φτου ξελευτερια!!!
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: katinaki στις Νοεμβρίου 06, 2010, 09:02:54 μμ
απλά σου τα λέει όλα;  :shock:
ή απλά τα μοιράζεστε όλα?  :roll:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: kapoia_za στις Νοεμβρίου 10, 2010, 12:13:56 πμ
[size=12]Σήμερα το πρωί ξύπνησα με πολλή διάθεση. Επε­ξεργάσθηκα τα σχέδιά μου και είμ’ ευχαριστημένος, από την εργασία μου.

Κατόπιν όμως φέρθηκα κουτά.

Κατά τις ένδεκα πήρα την απόφαση να βγω. Μου έμενε ακόμη πολλή εργασία, εκεί, επί τόπου.

Με σταματά μια μελωδία ελαφρά και ταπεινή, γε­μάτη άρωμα και νεανική χάρη. Πλησιάζω την τζαμένια πόρτα του σαλονιού αλλά δεν κατορθώνω να δω ποιος παίζει. Θυμήθηκα ότι το πιάνο ήταν το­ποθετημένο δίπλα, κοντά στον τοίχο. Στέκομαι και ακροάζομαι. Μια γοητεία λουλουδιών που ξέρουν πώς θα μαραθούν.

Μόλις έσβησε ο τελευταίος ήχος ανοίγω την πόρτα. Η Βίργκω έκλεισε το πιάνο απότομα. Περίεργο, σκέ­φθηκα η «Βίργκω» αντί η «Δεσποινίς Βιργινία». Είναι από ευγνωμοσύνη για τα δάκτυλά της.

— Με συγχωρείτε που σας ενόχλησα, της λέγω

— Δεν μ’ ενοχλήσατε. Δεν σκόπευα να εξακολου­θήσω.

Καθώς μένει καθισμένη βλέπω την σφαίρα των κα­στανών μαλλιών της με τις μετάλλινες αποχρώσεις.

— Επίσης με συγχωρείτε για κείνα που σας είπα χθες. Αλλά σεις αρχίσατε πρώτη να με κοροϊδεύετε.

— Ω δεν έχει σημασία.

Σηκώθηκε και μου έτεινε το χέρι. Έσφιξα τα δά­κτυλά της, τα κόκκινα νεανικά της δάκτυλα.

— Πρέπει να ξέρετε όμως, εξηκολούθησε, ότι δεν το είπα με κακή πρόθεση. Είπα απλώς ότι εσκεπτόμουν.

Στο σαλόνι πλανάται μια γλυκιά ζεστασιά. Κάτι το σπιτικό, το επαρχιακό, που επιθυμεί κάποτε και η πιο ανήσυχη ψυχή.

— Πώς το λέγουν το κομμάτι που παίξατε;

— Είναι το Φάιλχεν του Μότσαρτ. Οι μενεξέδες.

— Δεν θέλετε να παίξετε κάτι ακόμη;

— Θα προτιμούσα να κάνω έναν περίπατο μ’ αυτή την ωραία λιακάδα. Αν δεν είσθε απησχολημένος...

Απησχολημένος; φυσικά μπορούσα να το αναβάλω.

Θα ήταν και όλη η παρέα; Μου εξηγεί ότι η Λήδα και η Καίτη είχαν βγει από νωρίς. Ο Κύριος Κοτσωνίτης κατέβηκε στην Άμφισσα ν’ αγοράσει ελιές και οι τρεις νέοι μένουν κλεισμένοι σ’ έν’ από τα δωμάτια και παί­ζουν πόκερ.

... Έξω, ο λαμπρός Κυριακάτικος ήλιος. Στην αντικρινή μάνδρα ένας κόκορας με στιλπνή και πολύ­χρωμη ουρά κυνηγά τις πουλάδες και τις τσιμπά με το ράμφος του.

— Τι κακός που είναι, λέγει η Βίργκω.

— Όχι δα, φλερτάρει μαζί τους. Άλλωστε έχει όλα τα δικαιώματα μέσα στο χαρέμι του.

Γύρισε και με κοίταξε με μορφασμό δυσαρεσκείας, σαν να με εμέμφετο προσωπικώς για κάθε σκαιότητα οποιουδήποτε άρρενος που υπήρχε στη φύση. Θέλησα να την κάνω να γελάσει.

— Να σας διηγηθώ ένα νόστιμο ανέκδοτο, της λέγω εύθυμα. Ένα ανδρόγυνο πήγε ν’ αγοράσει έναν κόκορα για το κοτέτσι του. Έδειξαν στην Κυρία έναν υπέροχον και της ζήτησαν μια τιμή εξωφρενική.— Γιατί τόσο ακριβά; ρωτά — Επειδή κάνει το χρέος του δέκα φορές την ημέρα, της απήντησε ο άνθρωπος που τον πουλούσε. — Πε το στον άνδρα μου. Πηγαίνει και το λέγει του ανδρός της. — Η Κυρία μου είτε να σας πω ότι αυτός ο κόκορας κάνει το χρέος του δέκα φο­ρές την ημέρα. — Με την ίδια κότα; ρώτησ’ εκείνος. — Όχι βέβαια, με διάφορες κότες. — Πε το στη γυ­ναίκα μου… Γιατί δεν γελάτε; δεν είναι πολύ αστείο;

Με κοίταξε κατάματα.

— Δεν κατάλαβα, μου απήντησε.

— Πώς δεν καταλάβατε! Της το εξηγώ σαφέστερα.

— Δεν κατάλαβα, μου λέγει πάλι.

— Μη μου λέτε ότι δεν καταλάβατε! Της το ξανα­λέγω με κυριολεξίες που δεν θ’ άφηναν αμφιβολία ούτε σε παιδί.

— Δεν κατάλαβα επιμένει σοβαρή.

Έγινα κατακόκκινος.

— Με συγχωρείτε, της είπα, εγώ δεν κατάλαβα. Τώρα όμως καταλαβαίνω και σας ζητώ συγγνώμην. Τι θα σκεφθείτε για μένα;

Πόσο πρόστυχο αισθάνθηκα τον εαυτό μου! Είχα όρεξη να γυρίσω πίσω, να φύγω, να μη την ξαναδώ. Ή να κάνω κάτι το ταπεινωτικό, να γονατίσω κάτω, όχι τόσο να εξευτελισθώ σ’ αυτήν όσο στον ίδιο τον εαυτό μου.

Παρετήρησε την απελπισία μου και βρήκε τα λό­για που έπρεπε.

— Δεν φταίτε σεις. Είναι το περιβάλλον που με συ­ναντήσατε.Κοσμάς Πολίτης, Λεμονόδασος
[/size]
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: κώστας στις Νοεμβρίου 10, 2010, 03:55:28 πμ
Εντάξει. Παραδίνομαι.
Πάσχω από πρεσβυωπία.
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: kapoia_za στις Νοεμβρίου 10, 2010, 09:49:05 πμ
ctr (+) και γλιτώνεις τον οπτικό, εναλλακτικά δε διαβάζεις
γράφε όμως..και πλεον δε θα παίζω με γραμματοσειρές

επειδή βαριέμαι να γράφω και στο άλλο θέμα,
100 φορές σε όποια γραμματοσειρά θες

πρόσεχε όμως δάσκαλε, ώρες ώρες μλκζσαι σα καθηγητής

δεν είναι κακό, όσο σου φέρνει χαρά
αλλά βρε παιδί μ
ποτέ δε βαριέσαι; δεν πιάνεσαι;
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Νοεμβρίου 10, 2010, 01:11:58 μμ
:roll:


[quote user="katinaki" post="343011"]απλά σου τα λέει όλα;  :shock:
ή απλά τα μοιράζεστε όλα?  :roll:[/quote]

Κοίτα, ο καθένας την ατομικότητά του την κρατά οριοθετημένη, νομίζω. Πάντα έχει ένα χώρο για τον εαυτό του και μόνο.
Αλλά ναι, πιστεύω, από προσωπική εμπειρία μάλιστα ώστε να μην θεωρηθεί αναξιόπιστη η θέση μου, ότι η ανοιχτή συντροφικότητα είναι πιο ειλικρινής, άλλωστε για τίποτα δεν υπάρχει εγγύηση στη ζωή!

Δυο άνθρωποι, λοιπόν, με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους αρχικά αλλά και ανοιχτοί μεταξύ τους, χωρίς τον φόβο της αλήθειας ή τον ανταγωνισμό,  δεν έχουν λόγο να μην τα λένε όλα, όσα τουλάχιστον θεωρούνται σημαντικά, τη στιγμή που έχουν επίγνωση της αγάπης που μοιράζονται.

Θεωρώ τον δεσμό της κτητικότητας αρνητικό και καταστροφικό για τη σχέση...
Η ελευθερία αποτελεί τον πιο ισχυρό κρίκο!
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: κώστας στις Νοεμβρίου 10, 2010, 06:16:33 μμ
πρόσεχε όμως δάσκαλε, ώρες ώρες μλκζσαι σα καθηγητής
Από χιούμορ δεν.
Και δεν με εμπνέεις
να σε αρχίσω χωρίς.
Δηλαδή, δεν χρειάζεται
να με προσέχεις.
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: kapoia_za στις Νοεμβρίου 10, 2010, 08:13:18 μμ
[quote user="κώστας" post="343132"]
Από χιούμορ δεν.
πράγματι

Και δεν με εμπνέεις
να σε αρχίσω χωρίς.
προσπάθησε, μπορεί να νομίσω ότι κάνεις χιούμορ

Δηλαδή, δεν χρειάζεται
να με προσέχεις.
γράψτο 101 φορές και θα το σκεφτώ[/quote]
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: κώστας στις Νοεμβρίου 11, 2010, 05:21:19 πμ
Δεν ξεκινάς να σκέφτεσαι από τώρα;
Εσύ θα κερδίσεις χρόνο και εγώ κόπο.
Επιπλέον θα ξεφύγεις από το σχήμα:
"προσπάθησε και ίσως μπορέσω να νομίσω αυτό που προσπαθείς"
το οποίο σε αδικεί, θέλω να πιστεύω:
δεν μου φαίνεσαι για τόσο ψώνιο.
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: rain στις Νοεμβρίου 11, 2010, 08:46:54 πμ
Άμα η γυναίκα δεν είναι και λίγο ψώνιο ρε συ δεν είναι γυναίκα.
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: κώστας στις Νοεμβρίου 11, 2010, 01:30:11 μμ
Και άντρες μπορεί να έχουν ψώνιο κουμπάρε.
Αλλά έχεις ένα δίκιο εδώ.
Πιο σαφής θα ήταν η φράση:
'δεν μου φαίνεσαι για τέτοιο ψώνιο'.
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Νοεμβρίου 11, 2010, 11:10:23 μμ
[quote user="rain" post="343167"]Άμα η γυναίκα δεν είναι και λίγο ψώνιο ρε συ δεν είναι γυναίκα.[/quote]

Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω ότι έχεις δίκιο rain! :mricy:

Και να ομολογήσω ότι εκτιμώ τις γυναίκες που υπερασπίζονται το αποτύπωμα που αφήνουν, την ταυτότητα και τις ιδιαιτερότητές τους. Όσο για το αν είναι άπιστες, δεν με αφορά...  :oops:  :oops:  :oops:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: larus audouinii στις Νοεμβρίου 14, 2010, 10:45:38 μμ
[quote user="kuria" post="342992"]σχεση...
απιστια...
φτου ξελευτερια!!![/quote]

πως μου ξέφυγε αυτό;
να ξαναδιαβάσεις τις οδηγίες από τον πνευματικό που είχε γράψει το katinaki, και τα ξαναλέμε  :razz:  :lol:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: zizel στις Δεκεμβρίου 18, 2010, 03:02:42 μμ
[quote user="pixie" post="327190"]Υπάρχουν πολλές φορές και λόγοι εκδίκησης! Μια πληγωμένη γυναίκα που ένιωσε ταπεινωμένη και προδομένη από τον άντρα της...

Οπότε η απιστία είναι η αντίδραση και μια άμεση απάντηση: ''Οφθαλμός αντί οφθαλμού''! ;-)[/quote]


Eγκρίνω και επαφξανω ;-) κάνεις πάθεις

και ένα παραπανω................ :lol:  :lol:  :razz:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Δεκεμβρίου 18, 2010, 05:25:56 μμ
Α! Αυτό κι αν είναι έκπληξη!  :shock: :grin:

Καλώς την zizel με τα ωραία της!!!(http://www.a33.gr/files/images/6331/fatina.gif)


Εύχομαι να βρεις ενδιαφέρον ώστε να φέρεις τον μοναδικά ζωντανό τρόπο σου εδώ στο forum!

Καλώς ήρθες!!!  (http://www.a33.gr/files/images/6331/nai.gif)
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: larus audouinii στις Δεκεμβρίου 18, 2010, 07:44:46 μμ
zilel καλώς ώρισες  ;-)
------
Οφθαλμός αντί οφθαλμού
ωρέ pixie μου, σε εποχές που αρχίζει και αυξάνεται η στραβομάρα του άλλου, που να τρέχεις να βγάζεις και τα μάτια του έρμου;
(ψώνισα πάλι...)   :mrorange:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: KostasD33 στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 11:13:00 μμ
[quote user="zizel"][quote user="pixie"]Υπάρχουν πολλές φορές και λόγοι εκδίκησης! Μια πληγωμένη γυναίκα που ένιωσε ταπεινωμένη και προδομένη από τον άντρα της...

Οπότε η απιστία είναι η αντίδραση και μια άμεση απάντηση: ''Οφθαλμός αντί οφθαλμού''! ;-)[/quote]


Eγκρίνω και επαφξανω ;-) κάνεις πάθεις

και ένα παραπανω................ :lol:  :lol:  :razz:
[/quote]

Προσδοκώ σε ένα ανέβασμα του επιπέδου της γυναικείας απιστίας (με ένα τόσο κεχαριτωμένο nick name) εδώ μέσα, διότι πολύ παρθενοπιπίασει μας έχει πιάσει τελευταία...

Καλώς όρισες μπάει δε γούει zizel...
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: msgstr στις Δεκεμβρίου 23, 2010, 11:26:13 μμ
[quote user="KostasD33" post="344430"][quote user="zizel"][quote user="pixie"]Υπάρχουν πολλές φορές και λόγοι εκδίκησης! Μια πληγωμένη γυναίκα που ένιωσε ταπεινωμένη και προδομένη από τον άντρα της...

Οπότε η απιστία είναι η αντίδραση και μια άμεση απάντηση: ''Οφθαλμός αντί οφθαλμού''! ;-)[/quote]

θα συμφωνησω και εγω μαζι σας!

Eγκρίνω και επαφξανω ;-) κάνεις πάθεις

και ένα παραπανω................ :lol:  :lol:  :razz:
[/quote]

Προσδοκώ σε ένα ανέβασμα του επιπέδου της γυναικείας απιστίας (με ένα τόσο κεχαριτωμένο nick name) εδώ μέσα, διότι πολύ παρθενοπιπίασει μας έχει πιάσει τελευταία...

Καλώς όρισες μπάει δε γούει zizel...[/quote]
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Δεκεμβρίου 23, 2010, 11:45:59 μμ
Και???  :roll:  :mryellow:  :mrorange:

Για συνεχίστε... να βλέπω απιστίες...  ;-)
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: vencedor στις Αυγούστου 11, 2011, 03:42:00 πμ
..ευτυχως που ΔΕΝ υπαρχουν πτανες. ;-)
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: Pappas10 στις Αυγούστου 11, 2011, 03:16:10 μμ
[quote user="vencedor" post="353084"]..ευτυχως που ΔΕΝ υπαρχουν πτανες. ;-)[/quote]

Οφείλουν να είναι όμως όσες και οι γαμ...δες για να βγαίνει στατιστικά. Τώρα το ηθικό ή κοινωνικό βάρος της κάθε λέξης είναι μάλλον σχετικό.

Μπορεί να λέω κι αρλούμπες.

Επί του κυρίου θέματος πάντως.... ΔΓ / ΔΑ / ΔΕΓ
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: red_till_death στις Μαρτίου 17, 2012, 11:34:47 μμ
Άρα, την απάντηση "Δεν είναι αυτό που νομίζεις, τα γονίδια μου σε απατούν...είναι εκτός ελέγχου" μπορώ να τη χρησιμοποιώ ααααααν μου χρειαστεί?  :razz:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Δεκεμβρίου 23, 2012, 03:32:21 πμ
Και δεν είναι μόνο αυτό περί των γονιδίων, υπάρχει και άλλος λόγος βιολογικός επίσης, αναφέρομαι για μετά τα τριάντα που πολλές δεν καίγονται για έναν άντρα αλλά για το θέμα της γονιμότητας και της σύλληψης παιδιού.
 
Κι αν έχουν μια μακρόχρονη σχέση που τραβάει και δεν οδηγεί πουθενά το χειρίζονται εναλλακτικά, που σημαίνει ότι ψάχνονται κι αλλού με το αιτιολογικό ότι θέλουν να προλάβουν την μητρότητα, οπότε παίζει και ένα θέμα αναπαραγωγικής στρατηγικής εκ μέρους της γυναίκας.
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: MEGA 1 στις Δεκεμβρίου 23, 2012, 12:34:57 μμ
[quote user="pixie" post="371894"]Και δεν είναι μόνο αυτό περί των γονιδίων, υπάρχει και άλλος λόγος βιολογικός επίσης, αναφέρομαι για μετά τα τριάντα που πολλές δεν καίγονται για έναν άντρα αλλά για το θέμα της γονιμότητας και της σύλληψης παιδιού.
 
Κι αν έχουν μια μακρόχρονη σχέση που τραβάει και δεν οδηγεί πουθενά το χειρίζονται εναλλακτικά, που σημαίνει ότι ψάχνονται κι αλλού με το αιτιολογικό ότι θέλουν να προλάβουν την μητρότητα, οπότε παίζει και ένα θέμα αναπαραγωγικής στρατηγικής εκ μέρους της γυναίκας.[/quote]

Γι'αυτό μου λένε εντάξει για εκείνο τούτο το άλλο αλλά σε δεύτερη φάση "νόμιζα ότι θα τα βρίσκαμε".! :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Χεχεχε
Αστειεύομαι.
Μα λές??! :shock:  :shock:
Τώρα που το σκέφτομαι...
Δεν πιστεύω να δω κανένα μικρό στο δρόμο να μου μοιάζει?
Τι μου λες τώρα pixie?
Αυτό δεν το σκέφτηκα....
Γελάω και προβληματίζομαι ταυτοχρόνως...αλλά δεν νομίζω, δεν νομίζω δεν είμαι 100% σίγουρος.
Άλλωστε και άλλοι θα το αντιμετώπιζαν αυτό...
 :roll:  :roll:  :?:  :o
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: saliara στις Ιανουαρίου 26, 2013, 03:06:24 πμ
Λες να δείς παιδί να σου μοιάζει και να μην ξέρεις ότι είναι δικό σου???? μπααααααΣε μια έκφραση λοιπόν του Κώστα "Ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον", θα αλλάξω τη λέξη πολυγαμικό με μα****σμένο ον!!! Άκου πολυγαμικό... Ώπου μας συμφέρει... Βλακείες, απλά ποτέ τπτ δεν του είναι αρκετό, σχέσεις, χρήμα.. Οτιδήποτε μπορεί να αποκτήσει!!

Τλσπ... Πάμε στην απιστία! Πιστεύω ότι οι περισσότερες γυναίκες που θα απιστήσουν, θα είναι είτε από αντίποινα, είτε γιατί  έπειτα θα τελειώσουν οριστικά το προηγούμενο!! Νομίζω, άποψή μου φυσικά, πως η γυναίκα αν πάει με άλλον (ή με άλλη), θα έχει πιο πολλές τύψεις απ' ότι οι άντρες... Α ναι!!! Συγγνώμη, οι άντρες δεν έχουν :roll:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: Nikos Apomakros στις Ιανουαρίου 26, 2013, 05:44:41 πμ
Σαφώς νιώθουμε τύψεις. Για διαφορετικούς λόγους όμως. Και δεν είναι ότι εσείς γενικά
νιώθετε περισσότερες τύψεις. Απλά αναμασάτε τις ίδιες συναισθηματικές καταστάσεις για
μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Παίζει και να γουστάρετε δηλαδή... να βάζετε τον εαυτό σας
σε τέτοια δοκιμασία... αλλιώς δεν εξηγείται  :mricy:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: MEGA 1 στις Ιανουαρίου 26, 2013, 07:09:01 μμ
[quote user="saliara" post="372343"]Λες να δείς παιδί να σου μοιάζει και να μην ξέρεις ότι είναι δικό σου???? μπααααααΣε μια έκφραση λοιπόν του Κώστα "Ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον", θα αλλάξω τη λέξη πολυγαμικό με μα****σμένο ον!!! Άκου πολυγαμικό... Ώπου μας συμφέρει... Βλακείες, απλά ποτέ τπτ δεν του είναι αρκετό, σχέσεις, χρήμα.. Οτιδήποτε μπορεί να αποκτήσει!!

Τλσπ... Πάμε στην απιστία! Πιστεύω ότι οι περισσότερες γυναίκες που θα απιστήσουν, θα είναι είτε από αντίποινα, είτε γιατί  έπειτα θα τελειώσουν οριστικά το προηγούμενο!! Νομίζω, άποψή μου φυσικά, πως η γυναίκα αν πάει με άλλον (ή με άλλη), θα έχει πιο πολλές τύψεις απ' ότι οι άντρες... Α ναι!!! Συγγνώμη, οι άντρες δεν έχουν :roll:[/quote]

Θα πω κάτι και ίσως "εκπλήξει" ...το πιστεύω και εγώ κατά βάθος και σύμφωνα με τις "μέχρι τώρα πληροφορίες" αυτό που λες.
Το έχουμε δει στην πράξη εννοώ.
Εντάξει δεν είναι "Άγιες" αλλά όλο και έχουν και καμία παραπάνω τύψη.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όταν έχεις τύψεις συγχωρείσαι.
Και δεύτερον επίσης δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες επειδή τα σκέφτονται αυτά τα πράγματα λίγο πιο υπεύθυνα ΔΕΝ είναι:
-Επιφανειακές-
-Ρηχές
-Ελαφριές
-"Χαζό" -χαρούμενες
-Εξιδανικεύουν τον "ιδανικό" σύντροφο εξαιτίας ακριβώς της ελαφρότητας τους.


ΧΑΧΑΧΑ :lol:  :lol:  :mrblue:  :mrblue:  :mrblue:

Υ.Γ:Μήοως γι αυτόν τον λόγο δεν κολυμπάνε ΠΟΤΕ στα βαθιά αλλά μόνο έξω εκεί που σκάει το κύμα και στον αφρό?
Διότι είναι του αφρού και επιφανειακές-δεν εξηγείται αλλιώς.
Ούτε μία γυναίκα δεν έχω δεί να τις αρέσουν τα μακροβούτια εκτός φυσικά από τους επαγγελματίες δύτες  και ναί υπάρχουν και εκείνες! :razz:  :mrorange:
ΧΑ
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: saliara στις Ιανουαρίου 27, 2013, 02:08:54 πμ
Και ενώ καλά άρχισε στην αρχή μετά ξανακατρακύλησε... :razz:


Ε όχι τώρα και δεν έχεις δει!! Μην πας στις γυναίκες που δεν βρέχουν το μαλλί για να βγαίνουν ωραίες φωτογραφίες μετά... Ή σε αυτές που απλά πάνε για να δείξουν το ωραίο κορμί που χτίζουν το χειμώνα (όπως οι άντερς), για να πάνε να κάτσουν 5 ώρες κάτω απ' τον ήλιο!!!
Αν θες να δεις μακροβούτια, έλα το καλοκαίρι Στον Αγ. Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη.. Αλλά εγώ να ξέρεις βάζω στοιχήματα!!! :grin: μουαχαχαχα

Τώρα για τις τύψεις, αυτό υπάρχει και σε άλλο θέμα... :mrgreen:
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: pixie στις Ιανουαρίου 27, 2013, 11:33:09 μμ
[quote user="MEGA 1" post="372353"]-Επιφανειακές
-Ρηχές
-Ελαφριές
-"Χαζό" -χαρούμενες
-Εξιδανικεύουν τον "ιδανικό" σύντροφο εξαιτίας ακριβώς της ελαφρότητας τους.
......................................................................................
Διότι είναι του αφρού και επιφανειακές-δεν εξηγείται αλλιώς.[/quote]
Yποκλίνομαι πάντα στους χαμαιλέοντες της επιδοκιμασίας ή αποδοκιμασίας του γυναικείου φύλου... :razz:  

Τα πράγματα όμως έχουν δύο ή και περισσότερες όψεις στην κλίμακα των ανθρώπων και δεν περιμένω βέβαια να μου δοθεί κάποια ηρωϊκή ιδιότητα λόγω του φύλου μου.
Επίσης, οι κρίσεις με ανοιχτά χαρτιά δεν έχουν πάντα γούστο, γι' αυτό λέω να αφήσω τη δική μου κρίση μετέωρη με ένα μόνο μικρό σχόλιο: There is a little witch in every woman! ;-)
Τίτλος: Re: Γυναικεία απιστία !
Αποστολή από: saliara στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 04:19:39 μμ
Σχολίαζα αυτό το θέμα με τον ξάδερφο μου και τους φίλους του, γιατί πάντα πιστεύω πως έχει πολύ πλάκα να ακούς αυτά που σκέφτονται οι άντρες, σκεπτόμενοι "διαφορετικά". Τελικά παρατήρησα ότι οι περισσότεροι σκέφτονται ταυτόχρονα τα ίδια και αντιστοίχως. Έπαιρνα την ίδιες απαντήσεις όπως εδώ απ' όλους. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να ανησυχώ...

Επίσης η αντρική δικαιολογία ήταν πως όλοι το κάνουνε και αν δεν το μάθει άρα δεν είναι απιστία..  :roll: (αυτή είναι δικαιολογία)
Είχα πάρα πολλά επιχειρήματα αλλά ήμουν σε μειονεκτική θέση..