Εμφάνιση μηνυμάτων - rantaplan

Welcome to A33 Community - αρνάκι άσπρο και παχύ.....

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - rantaplan

Σελίδες: [1]
1
Παλαιά μορφή - σχετικά με a33.gr /
« στις: Μαΐου 23, 2006, 07:24:08 μμ »
Και ως υποσημείωση συμπλήσωση στην απάντηση μου ποιό απλά για όσους δεν κατάλαβαν τη εννοεί με το ρητό του ο βούδας και για μια ακόμη φορά η γλώσσα προτρέξει της διάνοιας δεν θα αναλώσω άλλο χρόνο στην παρούσα συζήτηση.
Εχω σημαντικότερα πράγματα να σπαταλήσω τον χρόνο μου απο το να αναλώνομαι σε απαντήσεις ανταπαντήσεις και ερωτήσεις.

Και όπως ειπε και ο κονφούκιος  


"Δεν προσπαθώ να μάθω τις απαντήσεις, προσπαθώ να καταλάβω τις ερωτήσεις."

2
Παλαιά μορφή - σχετικά με a33.gr /
« στις: Μαΐου 23, 2006, 07:18:14 μμ »
Παράθεση από: "Leon"
[Αγαπητέ
1.Ενημερωθηκες με προσωπικό μήνυμα εσύ. Και από adminforum και από μια συντονίστρια.
2. ειδικά εσύ έχεις αρκετά καλή γνώση του συγκεκριμένου χώρου ως έμπειρος χρήστης και από πιο παλιά εδώ. Υποθέτω ότι η αλλαγή nick name που χρησιμοποιείς δεν αφαίρεσε απο την μνήμη σου, τις διαδικασίες που γνώριζες.

Θα χαρούμε να έχουμε ουσιαστική κριτική αν έχεις κάτι να πεις συγκεκριμένα εκτός αν η επιθυμία σου είναι η γκρίνια και μόνο.


Δεν αναφερόμουν σε δική μου ενημέρωση αλλά μιλούσα γενικά.
Ναι εγώ είχα ενημερωθεί όντως μετά που άρχισα να ψάχνω την απάντηση που ειχε μετακινηθεί και δεν το αμφισβήτησα αυτό.Οταν ειπα ενημέρωση εννούσα μια μικρή υπόδηξη στον χώρο που υπήρχε το μηνυμα που εχει μεταφερθεί για το που πηγε οχι βασικά για το δικό μου αλλά γενικός ομιλούντας.

Όσο για την μνήμη μου πίστευα ότι μια χαρά πήγαινε αλλά απο την απάντηση σου υπαριθμόν 2 άρχισα να προβληματίζομαι.

Όσο για την γκρίνια που αναφέρεις ο κάθε ένας μεταφράζει όπως θέλει τις έυλογες παρατηρήσεις και υποδήξεις η όπως αλλιώς θες πες το.


Και όπως είπε ο βούδας
"Εκείνος που ρωτάει κάνει λάθος.  Το ίδιο κι' εκείνος που απαντάει".

Καλή σας συνέχεια.

3
Εναλλακτικά - Μεταφυσικά - Αστρολογία /
« στις: Μαΐου 23, 2006, 06:37:16 μμ »
Δεν ειναι η junkie που ειδε το συγκεκριμένο γεγονός αλλά άλλο άτομο και το οποίο δημοσίευσε την παρούσα επιστολή σε άλλη ιστοσελίδα και απλά η junkie την εχει αντιγράψει και την εχει βάλει εδω.

Πάντως στο θέμα τώρα.Το συγκεκριμένο γεγογνός το έχουν δεί πάρα πολλά άτομα εκείνο το βράδυ απο διαφορετικά σημεία το κάθε ένα.

4
Παλαιά μορφή - σχετικά με a33.gr /
« στις: Μαΐου 22, 2006, 06:55:52 μμ »
Εγώ δεν υποστηρίζω την θεωρεία της τιμωρίας πάντως.

Και μια και η εδώ θεματική ενότητα ονομάζεται προτάσεις παρατηρήσεις πάρτε σαν πρόταση εκείνο που είπα πρίν.

ΑΠο την στιγμή που υπάρχει μια προκατάληψη η καχυποψία όπως είπες στο χέρι σας είναι να τις απαλύνεται και εν μέσω του χρόνου να απαλυφθούν.Απλά όταν γίνεται μια διαγρααφή η μεταφορά απλά μια μικρή σημείωση το γιατί και το πού πήγε το θέμα στην περίπτωση της μεταφοράς και να δείτε πως πολλά θα διορθωθούν και οι παρεξηγήσεις θα λιγοστέψουν  και η προκατάληψη θα μειωθεί.

Το ποιό λογικό είναι όταν ένα μέλος αναζητήσει μια απαάντηση του και διαπιστώση πως έχει χαθεί χωρίς καμιά ειδοποίηση να βάλει στο μυαλό του την διαγραφή και να επέλθει η παρεξήγηση και πιστεψτε με δεν θα καθήσει να ψάχνει όλο το φόρουμ για να βρεί την απάντηση του και η βοήθεια της αναζήτησης δεν θα περάσει καν απο το μυαλό του είτε αν θε΄ς δεν θα το επιδιώξη καν απο την στιγμή που εχει χαθεί απροειδοποίτα μια απάντηση.
Είτε εισαι προκατελημενος είτε οτιδηποτε άλλο οταν χαθεί μια απάντηση το πρωτο πράγμα που βαζει το μυαλό είναι η διαγραφή...

Καιτο να μπεί μια μικρή σημείωση είναι πολύ ποιό εύκολο απο το να ψάχνει το μέλος να βρεί συντονιστή και κανε διαλογο και επεξηγήσεις και ολα τα άλλα.Μια απλή σημείωση μπορεί να  βοηθήσει τρομερά.


Υ.Π
Κανείς δεν έμαθε σκοποβολή σημαδεύοντας το κεφάλι του

5
Παλαιά μορφή - σχετικά με a33.gr /
« στις: Μαΐου 22, 2006, 05:35:55 μμ »
Για να αποφύγεται τις επικρίσεις σαν σελίδα καλό θα είναι όταν διασπάται μια απάντηση να μπαίνει μια ειδοποίσηση με παραπομπή στον χώρο που διασπάστηκε η απάντηση η μια ενημέρωση γιατί δεν νομίζω κανένα μελος να καθήσει να ψάχνει ολο το φόρουμ για να βρεί την απάντηση σου.

Μια ενημέρωση δεν βλάπτει αλλά αντίθετα βοηθά στην αποφυγή παρεξηγήσεων και επικρίσεων όπως έχεις αναφέρει.

6
Στην θεματική ενότητα φιλοσοφία υπάρχουν και άλλα θέματα σχετικά με την θρησκεία και πολύ καλά βρίσκονται εκεί απο την στιγμή που δεν υπάρχει θεματική ενότητα θρησκεία και ο λόγος είναι ότι μετά την θρησκεία έρχεται η φιλοσοφία( κάτι τέτοιο τουλάχιστον προσπαθούν να μας πείσουν οι θρησκείες).

Πάντως αν εκεί που ήταν (φιλοσοφία) το παρόν θέμα δεν είχε σχεση εδώ δεν έχει δύο φορές,προφητεία με παραφύσικα( εγώ θα προτιμούσα το υπερφυσικα φαινόμενα) φαινόμενα ταιριάζουν όσο και η βότκα με το ουίσκη κοκτέιλ. και σίγουρα θα είναι και ποιό δύσκολο να το ανακαλύψουν εδώ άτομα τα οποία τους απασχολά το θέμα.

Φυσικά εσείς είστε υπεύθυνοι και εσείς κρίνεται και αποφασίζεται.

Για το αν γνωριζομάστε ποιός ξέρει.....είναι πολύ μικρός ο κόσμος....

7
Θρησκείες /
« στις: Μαΐου 21, 2006, 02:43:12 μμ »
Πάρα πολύ καλή μελέτη libian..

Aν κα ιτους πεφωτισμένους ως αλλιώς illuminati μπορείς να τους βάλεις και σεάλλα σημεία της έρευνας σου γιατί ταιριάζουν γάντι.
Όπως ξέχασες να αναφέρεις (ισως να μην γνωρίζεις) για το νέο δικαστήριο του ισραήλ με τις διάφορες κλίμακες και απο ότι διαδίδεται πολλά απο τα μάρμαρα του παρθενώνα κατέληξαν εκεί γιατί ως γνωστόν μια προφητεία αναφέρει πως για να μπορέσει να ανακατασκευαστεί ο ναός του σολομόντα πρέπει να καταστραφεί το υπάρχον σημαντικότερο μνημείο στον κόσμο( και αν δεν κάνω λάθος ειναι ο παρθενώνας).Αλλά και πολλά άλλα λέγονται γιαυτο το ολος παραδόξος τεράστιο αδικαιολόγητα δικαστήριο που ειναι σαν ενα είδος λυόμενου που μπορεί να λυθεί και να στηθεί σε άλλο σημείο σε πολύ συντομο χρονικό διάστημα..................

Γιατί ήδη οι εβραίοι άρχισαν να πολιορκούν τον χώρο που ήταν χτισμένος ο ναός του σολομόντα στον οποίο αυτ'ήν την στιγμή βρίσκεται στην θέση του το μεγαλύτερο τέμενος των μουσουλμάνων μ ε τον χρυσό θόλο και το οποίο τέμενος απαιτούν να φύγει απο εκεί και αναμένεται σύντομα .................... μπορείται να διαβάσεται πολλά σε εφημερίδες............


Και να αναφέρω πως το παρόν θέμα δεν έχει καμιά μα καμιά θέση στην παρούσα θεματική ενότητα και κακώς έχει μεταφερθεί εδώ.Δεν έχει καμιά σχέσει ούτε με επιστημονικό η παραφυσικό φαινόμενο και παρακαλώ όπως επειστρέψει στην θεματική ενότητα που έχει προτομπεί γιατί εκεί ανήκει καθώς και το άλλο θέμα που βρίσκεται σαν άρθρο στην αρχικεί σελίδα και αναφέρεται σην αριθμολογία.
Δεν έχουν καμιά σχέση με την παρούσα θεματική ενότητα.

Σελίδες: [1]