Εμφάνιση μηνυμάτων - cna

Welcome to A33 Community - αρνάκι άσπρο και παχύ.....

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - cna

Σελίδες: [1] 2 3 ... 34
1
Παιχνίδια λέξεων / Re: ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ...
« στις: Σεπτεμβρίου 27, 2014, 06:20:28 μμ »
άσχετος

 :arrow: εκδίκηση

Το αντίθετο του ηλεκτρονίου είναι το ποζιτρόνιο: έχει ακριβώς την ίδια μάζα αλλά θετικό φορτίο :P

2
Παιχνίδια λέξεων / Re: ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ...
« στις: Σεπτεμβρίου 27, 2014, 12:59:16 πμ »
Θυμικό :!:


 :arrow: ηλεκτρόνιο

3
Αντί να κυνηγάμε δαίμονες παντού δεν είναι καιρός να κάνουμε κάτι για την κακοδαιμονία που μας παιδεύει τόσα χρόνια και που οι ίδιοι επιβάλλουμε στους εαυτούς μας; Έχουμε κολλήσει στο ένδοξο παρελθόν μας και ξεχνούμε ότι ο μόνος τρόπος για να το τιμήσουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα εξίσου ένδοξο παρόν και μέλλον...

4
Ψυχολογία / Re: ''ΔΗΘΕΝ'' Α.Ε...
« στις: Ιουλίου 02, 2011, 12:58:19 πμ »
Έπρεπε να τις παραπέμψεις σε ελαιοχρωματιστή.

5
Φιλοσοφία / Re: Ελευθερία Βούλησης Ή Μοίρα?
« στις: Ιουλίου 02, 2011, 12:55:54 πμ »
Δεν είσαι μαζόχα. Υπάρχουν καταστάσεις που είναι τόσο πολύπλοκες ώστε τελικά να χρειάζεται και το χέρι κάποιου να σε τραβήξει από τον βούρκο την κατάλληλη στιγμή. Εννοείται βέβαια ότι η μεμψιμοιρία δεν βοηθά.

6
Σχέσεις / Re: Στο μονόλογο ενός γυναικείου οργασμού...
« στις: Ιουνίου 29, 2011, 01:06:31 πμ »
Το πρόβλημα είναι ότι τα "καλλιτεχνικά" της τα πετάει όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Άντε να αφορούσε το θέμα διαμάχη θρησκειών* το καταλαβαίνω αλλά εδώ μιλάμε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα την πετάξει την μπηχτή της. Πόσα παίρνει δεν μας είπε μόνο για κάθε έναν που προσηλυτίζει καθώς τέτοιες πρακτικές συναντώνται συχνά σε προσηλυτιστές.

@Kostas: μερικές σελίδες πίσω σε προκάλεσα να μου απαντήσεις σε κάτι αλλά δεν απάντησες...

7
Σχέσεις / Re: Στο μονόλογο ενός γυναικείου οργασμού...
« στις: Ιουνίου 28, 2011, 10:26:00 πμ »
Το άλλο που θα πρέπει να πούμε είναι ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έτσι θα πρέπει να εξετάζεται το κάθε ζήτημα. Καλή η στατιστική, καλές και οι μελέτες αλλά έχουν το κακό συνήθειο να στηρίζονται υπερβολικά στον ισοπεδωτικό μέσο όρο. Ο οποίος μέσος όρος δεν μπορεί να περιγράψει επακριβώς το τί συμβαίνει σε κάθε χρονική στιγμή και με κάθε άνθρωπο αλλά δίνει μια εξήγηση που είναι κάπως στο περίπου. Γι' αυτό λοιπόν στην πραγματική ζωή ούτε τα στερεότυπα ούτε οι μέσοι όροι μπορούν να αναδείξουν την δική μου αλήθεια ή την αλήθεια της black_velvet ή της pixie... Μόνη εξαίρεση ίσως ο KostasD33 που έχει μια εμμονή να είναι εντός της στατιστικής.  :P  :mrgreen:

8
Σχέσεις / Re: Στο μονόλογο ενός γυναικείου οργασμού...
« στις: Ιουνίου 27, 2011, 10:49:21 μμ »
Talk about stereotypes που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Όταν σταματήσει η διαμάχη στερεοτύπων ίσως να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικό διάλογο. Μέχρι τότε επιλέγω το black pill (δεν μου αρέσει ούτε το ροζ ούτε το μπλε)...

9
Σχέσεις / Re: Στο μονόλογο ενός γυναικείου οργασμού...
« στις: Ιουνίου 27, 2011, 08:28:59 μμ »
Τώρα αν πω ότι από άποψη ψυχολογίας αυτό που εκδηλώνεις σημαίνει ακριβώς αυτό που προσπαθείς να αναιρέσεις πώς θα το πάρεις; Μην κατηγορείς τους πάντες για τις όποιες λάθος επιλογές έχεις κάνει στη ζωή σου. Προφανώς και δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ικανότητες αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την αντίδρασή σου.

10
Σχέσεις / Re: Στο μονόλογο ενός γυναικείου οργασμού...
« στις: Ιουνίου 27, 2011, 08:15:39 μμ »
Την μεγαλύτερη επιτυχία φίλε την σημείωσε ο πρώτος καλλιεργητής γης, ειδάλλως θα ήμασταν ακόμα κυνηγοί (μόνο) και θα ζούσαμε στις σπηλιές.

11
Σχέσεις / Re: Στο μονόλογο ενός γυναικείου οργασμού...
« στις: Ιουνίου 27, 2011, 08:06:29 μμ »
Κωστή είσαι 1000% λάθος. Εάν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίον είναι έτσι οι γυναίκες είναι για να εξασφαλίσουν τον καλύτερο σπερματοδότη. Τί να τον κάνεις τον μουσκουλά τον άνδρα εάν έχει iq ραδικιού και δεν μπορεί να ξεχωρίσει 2 γαϊδάρων άχυρα. Αυτά από άποψη εξέλιξης και φυσικής επιλογής. Άλλωστε από φυσική επιλογή και πάλι θα πρέπει κάπως να εμποδιστεί η άκρατη αναπαραγωγή μας, μιας και είμαστε το μόνο είδος που μπορεί να καταστρέψει τα υπόλοιπα εν ριπή οφθαλμού.

12
Σχέσεις / Re: Στο μονόλογο ενός γυναικείου οργασμού...
« στις: Ιουνίου 27, 2011, 07:47:44 μμ »
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ ως ανίδεος είναι ότι η σεξουαλικότητα της γυναίκας συνοδεύεται από πολλά ίσως και αν. Δεν είναι τόσο αυτοματοποιημένη όπως του άνδρα. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί αυτά που λες CHRIS_FEMALE_ ούτε είχα τέτοιο σκοπό άλλωστε.

13
Σχέσεις / Re: Στο μονόλογο ενός γυναικείου οργασμού...
« στις: Ιουνίου 27, 2011, 07:09:38 μμ »
Ε, ναι, οι περισσότεροι είμαστε εγωιστικά καθάρματα με εξαίρεση λίγων φωτεινών ανδρών.

14
Σχέσεις / Re: Στο μονόλογο ενός γυναικείου οργασμού...
« στις: Ιουνίου 27, 2011, 01:03:17 μμ »
Το λάθος βέβαια που έκανε ο Ντι είναι ότι θεώρησε πως τα συμπεράσματα των μελετών εξάγονται από την προσωπική εμπειρία του μελετητή, την στιγμή που και αυτός δεν είναι τίποτα άλλο από τμήμα συνόλου και άρα άλλη μια εγγραφή στα στατιστικά δεδομένα. Ασχέτως λοιπόν από το αν η συγκεκριμένη ερευνήτρια είναι άσχημη ή όμορφη τα συμπεράσματά της βασίζονται σε έρευνες που έλαβαν ή λαμβάνουν χώρα.

15
Magazino a33 e-pi παντός e-pi στητού / Re: Η γλώσσα μας
« στις: Ιουνίου 27, 2011, 12:37:17 μμ »
Συμφωνώ με την blackie. Μόνο που από το "γηράσκω αεί διδασκόμενος" είμαι σίγουρος μόνο για το γηράσκω...

Σελίδες: [1] 2 3 ... 34