Εμφάνιση μηνυμάτων - Dharma

Welcome to A33 Community - αρνάκι άσπρο και παχύ.....

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Dharma

Σελίδες: [1] 2 3
1
Παιχνίδια λέξεων / Re: Συνεχίστε την ιστορία
« στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 07:42:35 μμ »
Oχι δεν ήταν Αιγυπτιακές ακρίδες, είπε κάποιος άλλος , είναι αστρικά αερόπλοια που τους έχουν κάνει voodoo και ζουν φυλακισμένα σε σώματα ακρίδων... τοχω δει στο σινεμά όταν είχα πάει στην πρωτεύουσα.. Πιστέψτε με.
Ασε τις σαχλαμάρες αντιγύρισε κάποιος άλλος... Δεν είδατε ότι ήταν κοπέλες? Αυτές δεν ήταν ακρίδες αλλά όσες σουταρίστηκαν από το "next top model"... φώναξε κάποιος άλλος.
Α καλέ τρελλοί είστε ???????είπε μια όμορφη με λευκό κολάν και μια μπλουζίτσα που έμοιαζε με σουτιέν, και γω σουταρίστηκα από το next top model αλλά δεν πετάω! τι βλακείες λέτε εκεί πέρα...
Ομως τότε ακούστηκε πάλι ο ίδιος δυνατός θόρυβος...

2
Παιχνίδια λέξεων / Re: ο απο κατω σου
« στις: Ιουλίου 21, 2010, 08:41:36 μμ »
[quote user="KostasD33" post="340273"]Τον πέτυχες τον καφέ....... δεν πετυχες όμως την μηχανή. Είναι φραπεδιά


 :arrow: Ο από κάτω διαβάζει τα από πάνω και λέει τι λένε αυτοί εδώ[/quote]

Δεν με κατανοείς και στεναχωριέμαι!!! Δεν είπα ότι ο καφές σου είναι espresso... είπα ότι "διαβαζω" όλους τους τύπους φλιτζανιών καφέ! μέχρι και τις μηχανές καφέ "διαβάζω"


Α πα πα το πετυχες!!!!
Ο από κάτω μου πάει για ντουσάκι... με τέτοια ζέστη άναψε και κόρωσε!!!! Ασε που πρέπει να βγει... (έστω στο μπαλκόνι!)

3
Παιχνίδια λέξεων / Re: ο απο κατω σου
« στις: Ιουλίου 21, 2010, 08:15:36 μμ »
[quote user="katinaki" post="339482"]σιγά μην το απέκτησες!  :lol:  Αφού το είχες εκ γενετής  :mrgreen:


 :arrow: κάνει διαλογιζμό[/quote]

Διαλογισμό δεν κάνω... τουλάχιστον τώρα
αυτήν την ώρα...
Δεν μου φτάνει ο λογισμός μου...
λείπει ο καλός μου...

Αλλά κάνω καθημερινά ται τσι, ταε κβο ντο (μετράει?), γιόγκα, φιλοσοφώ (είμαι οπαδός της φιλοσοφίας ΖΕΝ), reiki, και μερικά ακόμη...

Ο από κάτω μου πίνει καφέ... (να σου πω το φλιτζάνι/κούπα/ποτήρι???μέχρι και την μηχανή του εσπρέσσο λέω! )

4
Cafe / Re: Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές για σας????
« στις: Ιουλίου 21, 2010, 07:54:50 μμ »
Σε μια παραλία ερημική να μην ακούγεται παρά το κύμα και οι γλάροι. με λίγη σκιά, παγωμένο νερό, και τα βιβλία μου.  Λίγη μπύρα και καμιά καλή παρέα (ένα άτομο, όχι πιο πολλοί) καλοδεχούμενα

5
Cafe / Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές για σας????
« στις: Ιουλίου 21, 2010, 07:49:45 μμ »
Ιδανικές διακοπές υπάρχουν?
Είναι σε μια ξαπλώστρα σε ένα νησί?
Στο πατρικό χωριό με την παλιοπαρέα?
Σε μια πόλη που δεν έχουμε ξαναεπισκεφτεί?
Σε έναν τροπικό παράδεισο? στην πόλη που ζούμε?
Ποιες είναι οι δικές σας?
Τις έχετε ζήσει ή είναι στην φαντασία σας ακόμη????

6
Παιχνίδια λέξεων / Re: Συνεχίστε την ιστορία
« στις: Ιουλίου 18, 2010, 08:03:55 μμ »
Και τι πλήθος! Γυναίκες, άνδρες και παιδιά... Νέοι , γέροι, μεσήλικες... Ένας αχταρμάς, πολύβουος, άτσαλος, πολύχρωμος! Χειρονομούσαν, φώναζαν, μιλούσαν δυνατά, γελούσαν, αστειεύονταν μεταξύ τους , περπάταγαν, σπρώχνονταν, ζουλιόνταν...  Αλλοι φορούσαν καπελάκια με στα χρώματα της Γκου (εκρού του νεκρού, λαδοκοκκινοκαφεφούξια της Μιραράκη, κίτρινο του χαλασμένου αυγόκροκου), άλλοι φορούσαν Τshirt με τα έθνικά της σύμβολα (τον διαβήτη, το ποδήλατο και την ασπιρίνη)...

7
Παιχνίδια λέξεων / Re: Ατάκες
« στις: Ιουλίου 18, 2010, 12:38:18 μμ »
Απευθυνόμενος σε κοπέλα: Θεέ μου, πριν σε γνωρίσω νόμιζα ότι είμαι gay !

8
Παιχνίδια λέξεων / Re: Συνεχίστε την ιστορία
« στις: Ιουλίου 17, 2010, 05:59:54 πμ »
!!!!!!!!!!!

9
Παιχνίδια λέξεων / Re: Συνεχίστε την ιστορία
« στις: Ιουλίου 17, 2010, 05:57:26 πμ »
Ομως δεν ήθελε να άφησει και την ερώτηση να αιωρείται...
 -Ζωγράφος δεν είμαι, είπε, αλλάαα συλλογή κολεοπτέρων χμ χμ... δεν δεν ξέρω αλλά κολεών... ιδίως  των προδρόμων τους... Ναι! ΕΧΩ!!! απάντησε ο Μάκης και άρχισε να ιδρώνει για ακόμη μια φορά, καθώς το μυαλό του γύριζε σε όσα είχε μάθει στο μάθημα της ΑΓΣ, της 124 τάξης του σχολείου της Άνω-Κάτω Γκουνίκης, της πρωτεύουσας της Γκου, περί των προδρόμων των κολεών,  των στομίων των κολεών και των σκαφοειδών βόθρων...
Ομως, η Ρούλα είχε ήδη  αποφασίσει να εκπαιδεύσει αυτόν τον "βλάχο" αλλά πρώτα έπρεπε να εκπληρώσει την αποστολή της..  Οπότε ανοίγει τα στιλπνά, φτιαγμένα από ίνες τιτανίου, πεταλουδοπτερά της, ζυγίζεται και  κάνει την κίνησή της... Αρπάζει με τα παπούτσια της (που είχαν χιλιάδες βεντουζίτσες, μια ιδέα που ο Dr Aloprosaulus είχε κλέψει από ένα γήινο ον με το όνομα Octopus vulgaris) τον καημένο τον Μάκη και αρχίζει να πετάει με χάρη.

10
Παιχνίδια λέξεων / Re: Συνεχίστε την ιστορία
« στις: Ιουλίου 17, 2010, 05:54:39 πμ »
!!!!!!

11
Παιχνίδια λέξεων / Re: Συνεχίστε την ιστορία
« στις: Ιουλίου 06, 2010, 09:32:09 μμ »
Και τότε έγινε το αναπάντεχο, η Ρούλα του χαμογέλασε δείχνοντάς του τα μαργαριταρένια δόντια της και με ένα  χαμόγελο άρχισε να ξεκουμπώνει την φόρμα της, που λίγα έκρυβε είναι αλήθεια, αφού το ύφασμα ήταν σχεδόν διάφανο.
Ο Μάκης άρχισε να ξεροκαταπίνει, ο ιδρώτας άρχισε να ρέει και ένιωθε το αίμα του να βράζει, ευγενικά αλλά με δυσκολία πήρε το βλέμμα του από πάνω της, και κοίταξε για ένα δευτερόλεπτο τα αλήτικα σύννεφα που του φάνηκαν τελείως ροζ...
Αλλά δεν μπορούσε παρά να μην την ξανακοιτάξει, και τότε αυτό που είδε τον άφησε άλαλο: ναι μεν η Ρούλα έβγαζε (τι έβγαζε... την είχε ήδη βγάλει δηλαδή) την λεπτή, αραχνούφαντη φόρμα της που άφηνε να φαίνονται όλα τα κάλη της, αλλά από μέσα φορούσε μια άλλη μέχρι το λαιμό μια άλλη ολόσωμη φόρμα,  μεταλλική, σαν πανοπλία, γεμάτη κουμπιά και λαμπάκια!!!
Πως, Πως, Πως το κάνεις? αυτό την ρώτησε τραυλίζοντας

12
Παιχνίδια λέξεων / Re: Συνεχίστε την ιστορία
« στις: Ιουλίου 03, 2010, 02:57:06 μμ »
Και ενώ ο Μάκης, την κοίταζε αποσβολωμένος, μη μπορώντας να καταλάβει ούτε από που ΄ρθε, ούτε γιατί του ΄ρθε και ούτε τι του  ΄ρθε, εκείνη σηκώθηκε, τίναξε τα χώματα από την αραχνούφαντη, διαστημική της φόρμα, και τον κοίταξε από πάνω ως κάτω με κοροϊδευτικό βλέμμα.
Είπαμε ο Μάκης ήταν και δυο μέτρα άντρας...
Αλλά η Ρούλα, ειρήσθω εν παρόδω, ότι το Ρούλα δεν ήταν το όνομά της το βαπτιστικό, αλλά τα αρχικά από την δουλειά που έκανε στον πλανήτη  της δηλαδή: Ραδιοπροστατευτικός Οικονομισάριος Υπαιθρίων Λεβητοστασίων Αλσάφι (επειδή βεβαίως κατοικούσε στον υπ'αριθμό "σ" αστέρα του Δράκοντα, τον Αλσάφι, στην φιλοσοφική φοιτούσε καθαρά από χόμπυ), δεν ήταν καμιά εύκολη λεία και επιπροσθέτως η τούμπα την είχε κόψει από την τελευταία ονειροπόλησή της και την είχε νευριάσει το γεγονός αυτό πάρα πολύ!

13
[quote user="katinaki" post="336461"]Αμβούργο[/quote]

Otok (Κροατία)

14
Παιχνίδια λέξεων / Ατάκες
« στις: Ιουλίου 03, 2010, 10:14:01 πμ »
ΝΑ η πρόκληση!
Καλοκαίρι διανύουμε (αλλά και τον χειμώνα χρήσιμη είναι μια τέτοια λίστα) και όλο και κάτι θα προκύψει... Να μην έχουμε κάποιες γνώσεις?
Γράψτε μια ατάκα, που να είναι εντυπωσιακή για το αντίθετο φύλλο και να την/τον κάνει να σας θυμάται! Ή μία ατάκα που χρησιμοποιείτε και την χαρακτηρίζετε (ή είναι ) "θανατηφόρα" και δεν σας πειράζει να την μοιραστείτε μαζί μας. Καθώς και τις οδηγίες χρήσεως.
ΠΡΟΣΟΧΗ να είστε κόσμιοι όπως πάντα, μην γίνεται τώρα κακά παιδιά  (δηλαδή nasty)!

Και αρχίζω με μια παλιά που πιάνει πάντα:

Πάμε μια βόλτα? Εχω και κότερο! (αν η απάντηση είναι θετική της/του δείχνετε το μπρελόκ στα κλειδιά σας, αν δεν έχετε τίποτε πιο άλλο)

15
Παιχνίδια λέξεων / Re: Συνεχίστε την ιστορία
« στις: Ιουλίου 03, 2010, 09:57:20 πμ »
Οπότε ο έρωτας, ο κεραυνοβόλος (για τον Μάκη) ήταν αναπόφευκτος, πρώτα πρώτα του άρεσαν οι ζουμπουρλούδικες και πως να το κάνουμε η Ρούλα ήταν ζουμπούρλούδικη.
Τόσο ζουμπορλούδικη, που όταν πρωτοπήρε το διαστημόπλοιο για να κόψει τις βολτίτσες της , ο κατασκευαστής  του (Dr Aloprosaulus) το "ενίσχυσε", δηλαδή το φάρδυνε ελαφρώς στα πλαϊνά, διότι η περί ου ο λόγος ταξιδεύτρα δεν χώραγε μήτε  μέσα να μπει.
Βέβαια ο δόκτορ την προειδοποίησε ότι δεν θα πάει μακριά λόγω της ανάποδης σχέσης βάρους/ιπποδύναμης του συνόλου, αλλά αυτή που να ακούσει, το φουλάρισε καύσιμο (από ίσα μέρη υδραζίνης,. ασύμμετρης δυμεθυλυδραζίνης και φρέσκου φραουλόζουμου) και εκτοξεύτηκε περιχαρής στην στρατόσφαια.

Σελίδες: [1] 2 3