Εμφάνιση μηνυμάτων - NoName

Welcome to A33 Community - αρνάκι άσπρο και παχύ.....

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - NoName

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 14
16
Θρησκείες / Re: Ο Αντίχριστος...
« στις: Ιουνίου 06, 2010, 10:45:13 πμ »
Συμπερασματικά, μια λογική απάντηση στο ερώτημα μου είναι ότι, ορισμένα άτομα έχουν μόνιμη ευκοιλιότητα.

17
Θρησκείες / Re: Ο Αντίχριστος...
« στις: Ιουνίου 06, 2010, 02:38:33 πμ »
Ο λόγος της αγωνίας για τον αντίχριστο ποιός είναι?

18
μετά τους επωνύμους και τα δελτία τύπου οι κουμπαριές μας έλειπαν τώρα.

19
Φιλοσοφία / Re: Πλατωνικός Έρως & Χριστιανική Αγάπη...
« στις: Ιουνίου 06, 2010, 02:20:50 πμ »
Μελάτα
Υ.Γ. το δικό μου ερώτημα παραμένει ακόμα αναπάντητο.

20
Πολιτικός καφενές / Re: 5ος π.Χ. ΑΙΩΝΑΣ -- ΧΡΥΣΟYΣ ΑΙΩΝ
« στις: Ιουνίου 06, 2010, 02:09:39 πμ »
Φίλε aiollus όπως αντιλαμβάνεσαι σε ένα φόρουμ κρίνεις από τα γραφόμενα των άλλων κι όχι από πληροφορίες που θα σου δώσουν άλλοι για αυτούς.
Φυσικά και μόνο που θεωρείς υποτιμητικό ή προσβλητικό τον όρο χουντικό σε ότι σε αφορά, αυτό και μόνο σε τιμά.
Στον χαρακτηρισμό σου προς εμένα ως τουρκόσπορο έχω να ομολογήσω ότι κατά πάσα πιθανότητα έχεις δίκιο. Όχι για τους λόγους που επικαλείσαι. Αλλά για τον απλούστατο λόγο ένας εκ των παππούδων μου ήταν από την πόλη και μια από τις γιαγιάδες μου από την Σμύρνη. Όταν τους εδίωξαν από εκεί τους έδιωξαν σαν Έλληνες και όταν έφτασαν εδώ τους υποδέχτηκαν σαν Τούρκους.
Για το προδότης λυπάμαι για την εκτίμηση σου, αλλά δεν είμαι. Προδότης είναι όποιος με ανταμοιβή οικονομική ή άλλη προβαίνει σε μειονοτικές ή άλλες επιβλαβείς πράξεις για την χώρα του.
Αυτό σε διαβεβαιώνω δεν το έχω κάνει. Δηλαδή όποια βλάβη έχω επιφέρει στη χώρα μου έγινε άθελα μου και δεν με πλήρωσε κανένας για αυτό.
Χαίρομαι για εσένα που έχεις την βεβαιότητα ότι θέσεις μισαλλοδοξίας και φοβικών συμπλεγμάτων δεν προκαλούν βλάβη.
Ναι έχω επιτεθεί αρκετές φόρες όχι σε εσένα αλλά στα κείμενα που κουβαλάς με copy paste. Αν ήταν δικά σου κείμενα τότε ναι μπορείς να το εκλάβεις ότι ήταν επίθεση προς εσένα. Ευτυχώς όμως για εσένα τα διάφορα μικρά λαθάκια που κάνεις είναι εύκολο να ξεχωρίσεις. Χίλιες φορές προτιμώ τα λαθάκια σου παρά τις αντιγραφές σου για να μη έχουμε και επ αυτού παρεξήγηση.
Αν θα σε βοηθαγε να περιμένεις κάτι περισσότερο από εμένα και σε εμποδίζει το no name να φτιάξω ένα nick Παπαδημοτικοτάκης Χαράλαμπος για να του δώσεις την δέουσα άξια.
Χαίρομαι που έγραψες αυτή την φορά εσύ και όχι τα αντίγραφα σου. Προτιμώ να ανταλλάσω απόψεις με ένα aiollus παρά με ονοματεπώνυμα χουντικούς.

21
Cafe / Re: ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ...
« στις: Ιουνίου 06, 2010, 01:43:53 πμ »
Συμφωνώ μαζί σου.

22
Πολιτικός καφενές / Re: 5ος π.Χ. ΑΙΩΝΑΣ -- ΧΡΥΣΟYΣ ΑΙΩΝ
« στις: Ιουνίου 05, 2010, 01:13:20 πμ »
Στον θεματοθέτη και στα συχνά πυκνά, επαναλαμβανόμενα copy paste του, από παρομοίου περιεχομένου πηγές πατριδοκάπηλων.

23
Φιλοσοφία / Re: Πλατωνικός Έρως & Χριστιανική Αγάπη...
« στις: Ιουνίου 05, 2010, 01:09:06 πμ »
Το "άνευ" σχήμα οξύμωρο?
Υ.Γ. Αλήθεια, μπορείς να μου πεις που "εφάρμοζε" ο Πλάτωνας τον έρωτα του και ονομάστηκε Πλατωνικός έρωτας?

24
Cafe / Re: ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ...
« στις: Ιουνίου 05, 2010, 12:43:38 πμ »
[quote user="Crazy" post="338299"]θα τριτώσει ? τι γλιτώσαμε ?? είναι κάτι μεγαλύτερο ???
φοβάμαι ή είμαι απλά τρομοκρατημένη ? ξέρω τι πάω να κάνω ?? ακούω ή παρακούω ???
ανακατεύω ή ανακατεύομαι ? μπορώ ή παραπαίω ?? τις ξέρω τις απαντήσεις ???
[/quote]Μερικές φορές το να μη ξέρεις είναι καλύτερο από το να ξέρεις. Αρκεί να το ξέρεις.

25
Πολιτικός καφενές / Re: 5ος π.Χ. ΑΙΩΝΑΣ -- ΧΡΥΣΟYΣ ΑΙΩΝ
« στις: Ιουνίου 05, 2010, 12:38:38 πμ »
Η ηλιθιότητα σε συνδυασμό με την πατριδοκαπηλία έχει και τα όρια της. Αφήστε τον χρυσό αιώνα στην ησυχία του. Δεν είχε καμία σχέση με τα φοβικά κόμπλεξ των νοσταλγών του αποφασίζομεν και διατάσομεν.

26
[quote user="aiollus" post="338309"]

                                                                                     Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ                                                                                            28. 5. 2010

                                                     Ενα Κίνημα που μπορεί στους καιρούς που έρχονται, να ελέγξει  την σήψη, αποκαθιστώνρας το υγιές τοπίο. Και προς αυτό τον στόχο, η αυτοοργάνωση στο Πατριωτικό Μέτωπο, είναι άμεση ανάγκη[/quote]

Βρήκατε συνταγματάρχη για αρχηγό? Ή αυτή τη φορά επαρκεί και λοχίας?
Τρομάρα σας θέλετε και δελτία τύπου.

27
[align=center]Κική Δημουλά, Ο πληθυντικός αριθμός

Ο έρωτας,
όνομα ουσιαστικόν,
πολύ ουσιαστικόν,
ενικού αριθμού,
γένους ούτε θηλυκού ούτε αρσενικού,
γένους ανυπεράσπιστου.
Πληθυντικός αριθμός
οι ανυπεράσπιστοι έρωτες.

Ο φόβος,
όνομα ουσιαστικόν,
στην αρχή ενικός αριθμός
και μετά πληθυντικός:
οι φόβοι.
Οι φόβοι
για όλα από δω και πέρα.

Η μνήμη,
κύριο όνομα των θλίψεων,
ενικού αριθμού,
μόνον ενικού αριθμού
και άκλιτη.
Η μνήμη, η μνήμη, η μνήμη.

Η νύχτα,
όνομα ουσιαστικόν,
γένους θηλυκού,
ενικός αριθμός.
Πληθυντικός αριθμός
οι νύχτες.
Οι νύχτες από δω και πέρα.

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/d3G1YJGDyCE&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/d3G1YJGDyCE&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube][/align]

28
Cafe / Re: εύλογα άηχος
« στις: Μαΐου 19, 2010, 10:20:33 μμ »
[quote user="Michael_Design" post="337388"]
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος...[/quote] κάνεις λάθος.
******
[quote user="cna" post="337398"]
Παραδέχομαι ότι έσφαλα. Προφανώς οι πηγές μου ήταν λάθος.[/quote] η παραδοχή του σφάλματος αποτρέπει επόμενα σφάλματα. Το πρόβλημα με τις «πηγές» τελευταία είναι ότι παρά είναι πολλές και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Το Γκεμπελικό πες πες κάτι θα μείνει έχει γίνει συνειδητή πράξη από κύκλους καλά οργανωμένους που συχνά παρασέρνει πολλούς καλοπροαίρετους σε λάθη.

29
[quote user="Michael_Design" post="313251"][size=14][align=justify]Σε μια εποχή που είμαστε όμηροι του αδίστακτου Τραπεζικού συστήματος, που εφεύρει χρήμα χωρίς αντίκρισμα και διαχειρίζεται με αυτό τις ζωές και το μέλλον όλων μας, έως πότε θα τους δίνουμε αυτό το δικαίωμα; Έως πότε θα τους αφήνουμε να μας εκβιάζουν με τεχνητές ελλείψεις ρευστότητας και κατόπιν με κατασχέσεις των κόπων μας; Θέλετε να κάνουμε τις Τράπεζες να νιώσουν στο πετσί τους, τους καθημερινούς εκβιασμούς στους οποίους υποβάλουν οικογενειάρχες  και επαγγελματίες; Θέλετε να τους κάνουμε να νιώσουν τι σημαίνει να μην έχεις χρήματα να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου; Θέλετε να διαπιστώσετε πόσο πραγματικό αντίκρισμα έχει το χρήμα που μας προσφέρουν; Θέλετε να δείξουμε σε αυτούς που μας διαφεντεύουν ότι έχουμε δύναμη;

Σας καλώ όλους να δείξουμε την δύναμη μας απέναντι τους. Από την Δευτέρα 23 - 3 - 09 ξεκινήστε να αποσύρετε τις καταθέσεις σας από τα χρηματοπιστωτικά τους ιδρύματα. Ας το δοκιμάσουμε για να δούμε αν αυτοί που μας απειλούν με κατασχέσεις, έχουν τα χρήματα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντι μας. Ας το δοκιμάσουμε για να δούμε αν το χρήμα που μας δανείζουν είναι πραγματικό ή απλά εφεύρουν αέρα κοπανιστό και κατόπιν μας εκβιάζουν με αυτόν. Ας το δοκιμάσουμε για να δούμε κατά πόσο ισχύουν και οι εγγυήσεις της κυβέρνησης μας, που εγγυήθηκε τις Τραπεζικές μας καταθέσεις και η οποία κατά τα άλλα ψάχνει να βρει δανεικά λεφτά. Επιτέλους ας πάρουμε την δύναμη από τα χέρια των Τραπεζιτών και των Ηλιθίων που μας κυβερνάνε. Αποσύρετε τα χρήματα που έχετε εμπιστευτεί στις Τράπεζες - πολλά ή λίγα - δεν έχει σημασία. Μην τους αφήσετε ούτε ένα σεντς. Θα διαπιστώσετε ότι το οικοδόμημα τους είναι κάλπικο.[/align]
[/size][/quote]
Ναι θέλουμε στο πρώτο σκέλος
Στο ας πάμε ομαδικά για αναλήψεις όμως ξεχνάς να αναφέρεις μια μικρή λεπτομέρεια.
Ότι αν στους 100 (ας πούμε συνολικά καταθέτες) οι 5 ή δέκα κάνουν μαζική ανάληψη όλοι οι υπόλοιποι 95 δεν θα έχουν τίποτα να πάρουν διότι η τράπεζες θα έχουν κηρύξει πτώχευση. Πραγματική πτώχευση όχι εικονική όπως τα χρεόγραφα που διαχειρίζονται.
Θέλεις να αποδείξεις ότι όλο το τραπεζικό σύστημα είναι στηριγμένο σε μαθηματικά μοντέλα ή ακόμα και σε κόλπα κι ας χάσουν το 95% όλων μας τα όποια χρήματα έχουμε?
Ακόμα και τα βόδια αν δεν σφάλω δεν τρώνε όλα μαζί στο ίδιο σημείο στο χωράφι σε συνεχόμενη βάση αλλά το διαμοιράζουν για να έχουν και την επόμενη μέρα να φάνε.

Σε ότι αφορά την συγγνώμη σου για την φράση "Άιντε βόδια, ξυπνάτε..." νομίζω ότι την οφείλεις περισσότερο στα βόδια που υποτίμησες και την δική τους νοημοσύνη, παρότι επί αιώνες μας τρέφουν με την ζωή τους.

30
Πολιτικός καφενές / Re: Κάτω η Χούντα
« στις: Μαΐου 16, 2010, 04:14:58 πμ »
[quote user="pixie" post="337262"][quote user="NoName" post="337244"]
Είμαι σίγουρος ότι δεν τον υποστηρίζεις. Αλλά πες μου τι άλλο επιχείρημα, θα μπορούσες να δώσεις αν ήσουν συνήγορος του γιατί κατέλυσε την βουλή και έβαλε  την Ελλάδα σε γύψο για 7 χρόνια με χιλιάδες βασανισμούς, εκατοντάδες νεκρούς και αγνοούμενους και πολλά πολλά άλλα.
Η χούντα δεν ήταν ένα πολιτισμικό γεγονός που καταπίεσε απλά τις πνευματικές ανησυχίες. Είναι βαρβαρότητα και απανθρωπιά. [/quote]

Κατ' αρχήν δεν ανέφερα πουθενά ότι η χούντα ήταν ''πολιτισμικό γεγονός που καταπίεσε τις πνευματικές ανησυχίες'', δεν μπορείς να παραφράζεις επί το ελαφρότερον! :mad:
Εκτός αν με ενημερώνεις, για χουντικές πράξεις - όντως απάνθρωπες και εμετικές αθλιότητες με περικεφαλαία - αυτά είναι γνωστά.

Το να αλυσοδένει κάποιος την ελευθερογνωμία μου και να στραγγαλίζει την πνευματική μου συνείδηση, για μένα είναι η χειρότερη μορφή χούντας![/quote]Δεν γνώριζα ότι υπάρχει παράφραση επί το «ελαφρότερο». Αν πράγματι το έκανα, θα έγινε άθελα μου.
Η δική σου η γραφή μου άφησε μια συγκεκριμένη εντύπωση. Δεν άλλαξα την εντύπωση που αποκόμισα.
Αν η εντύπωση μου είναι λάθος πάλι την συγγνώμη μου.

Απλά να θυμίσω με μια εικόνα ότι η χούντα πέρα από το στραγγάλισμα του πνεύματος στραγγάλιζε με ηλεκτροσόκ στα γεννητικά όργανα τους ανθρώπους. Ο Μουστακλής είναι ένα μόνο παράδειγμα και ήταν και στρατιωτικός, μόνο που δεν ήταν φασίστας.

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 14