Εμφάνιση μηνυμάτων - NoName

Welcome to A33 Community - αρνάκι άσπρο και παχύ.....

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - NoName

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 14
31
Πολιτικός καφενές / Re: Κάτω η Χούντα
« στις: Μαΐου 16, 2010, 03:56:02 πμ »
Παράθεση
Noname έχω βαρεθεί σε αυτήν την χώρα να καλούμαι να αποδείξω το ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ.


Και εγώ βαριέμαι όπως και εσύ να συζητάω για το αυταπόδεικτο μόνο που δεν στο πετώ κατάμουτρα στον διάλογο μας διότι θα εννοούσα ότι βαριέμαι εσένα.
Ευτυχώς όμως από την 2010/05/07 - 22:05 που έβαλες το θέμα ότι έχουμε πια χούντα στην Ελλάδα, το Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν έκλεισε, όλα τα κόμματα συνεχίζουν να προσέρχονται εκεί κανονικά και ας σφάζονται μεταξύ τους, δεν είδαμε Τανκς στους δρόμου, ούτε στρατιωτικούς επιτρόπους στις εφημερίδες στην Τηλεόραση και γενικά παντού.
Όποτε αυταπόδεικτο ότι δεν έχουμε χούντα. Μπορεί αυτό που έχουμε να μη μας αρέσει αλλά στην πολιτική ορολογία δεν το ονομάζουν χούντα. Εκτός αν επιμένεις και σε αυτό όπως με τα 200 και βάλε δις τζίρο Ελληνικής εταιρίας.

*****

Παράθεση
Μια χούντα ποτέ δεν καταργεί όλες τις ελευθερίες παρά εκείνες που την ενοχλούν και την εμποδίζουν.

Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος είναι ντεμέκ επαναστάτης το μόνο που γνωρίζω όμως ότι ντεμέκ χούντες δεν υπάρχουν. Ούτε κάνουν εκπτώσεις ούτε κάνουν προσφορές όταν πάρουν τα ινία στα χέρια τους.

*****

Θα θελα να πω ότι δεν προσπαθώ να πείσω ότι τα μέτρα που παίρνουν είναι καλά, ούτε ότι είναι για το καλό μας το ΔΝΤ, αυτό που προσπαθώ να πείσω είναι ότι δεν είναι σωστή ταχτική να φωνάζουμε για τον φανταστικό κακό λύκο που έρχεται για τα πρόβατα μας διότι όταν έρθει η πραγματικός ο λύκος κάνεις δεν θα μας πιστεύει.

*****

Παράθεση
Δυστυχώς μου θυμίζετε ένα ποίημα που διάβασα κάποτε και είχε γραφτεί για να περιγράψει την λάθος αντιμετώπιση από τον ποιητή των πεπραγμένων των Ναζί:
"Όταν πήραν τους Εβραίους δεν μίλησα.
Όταν πήραν τους ομοφυλόφιλους δεν μίλησα.
Όταν πήραν τους κομμουνιστές δεν μίλησα.
Όταν....
Όταν...
Όταν...
Όταν ήρθαν να με πάρουν δεν υπήρχε πια κανείς να μιλήσει για μένα!"

Εκεί θα φτάσουμε πάλι αλλά μέσω άλλης οδού.


και εμένα μου βγαίνει μια παράφραση του πράγματι υπέροχου ποιήματος που παρέθεσες.
"Όταν πήραν τους Εβραίους φώναζα για τους ομοφυλόφιλους.
Όταν πήραν τους ομοφυλόφιλους φώναζα για τους κομμουνιστές.
Όταν πήραν τους κομμουνιστές φώναζα για τους !!!!.
Όταν....
Όταν...
Όταν...
Όταν ήρθαν να με πάρουν, μου φώναζαν όλοι μαζί!"

Εκεί είμαστε τώρα. Δια της συνηθισμένης οδού, δυστυχώς.

32
Cafe / Re: εύλογα άηχος
« στις: Μαΐου 16, 2010, 03:11:47 πμ »
[quote user="cna" post="337254"][quote user="NoName" post="337248"]
Αν μια βιομηχανική μονάδα όπως ο ΤΙΤΑΝ είχε κέρδη 30δις τότε ο συνολικός τζιρος που θα έπρεπε να είχε θα ξεπερνούσε τα 200δις !!!!!!!
Ξέρεις η βιομηχανική παραγωγή σπάνια καταφέρνει να έχει μεγαλύτερο κέρδος από το 7% του συνολικού της τζιρου.
Αν είχαμε έστω και μια εταιρία στην Ελλάδα που είχε τζιρο 200δις αγαπητέ η Ελλάδα δεν θα είχε κανένα μα κανένα οικονομικό πρόβλημα.
Δηλώνω και εγώ αμαθής στο συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν βγαίνουν οι αριθμοί του συνολικού τζίρου που είναι το πιο σημαντικό απ όλα.[/quote]

Πρόσεξε με λίγο]να είναι 200 δις[/color] αλλά δεν σημαίνει ότι αποκτήθηκε εντός Ελλάδος. Η χαμηλή φορολογία προκύπτει από την χαμηλή φορολόγηση κεφαλαίου που πρόκειται να επανεπενδυθεί. Τί κάνουν δηλαδή οι μάγκες: μεταθέτουν ένα μεγάλο τμήμα του κέρδους τους για το επόμενο έτος με την αιτιολογία ότι πρόκειται για χρήμα που θα χρησιμοποιηθεί για επενδύσεις της εταιρίας. Μόνο που αυτή η επένδυση συνήθως δεν αφορά επενδύσεις εντός Ελλάδος. Όπως επίσης δεν σημαίνει ότι τελικώς υλοποιείται. Είναι όμως ένα ευάερο και ευήλιο άνοιγμα του φορολογικού νόμου για φοροδιαφυγή. Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι και μάλιστα αρκετά ψαγμένος πάνω στις εταιρικές φοροελαφρύνσεις. Το ομολογώ]
Αγαπητέ, σου το τόνισα ότι είναι παράλογο το νούμερο ελληνική εταιρία να έχει τζίρο 200δις, αλλά εσύ δεν πρόσεξες καθόλου. Όχι μόνο αυτό αλλά συνέχισες την επιχειρηματολογία σου σε κάτι το απίθανο και μάλιστα δηλώνεις αρκετά ψαγμένος.
Σύνολο ενεργητικού του ΤΙΤΑΝ είναι τα 3 δις περίπου. Περιλαμβανομένων και των ακινήτων του. http://ir.titan.gr/home.asp?pg=3002

Συνολικός κύκλος εργασιών για το έτος 2009 1,3 περίπου δις http://ir.titan.gr/home.asp?pg=3003

Με αυτό δεν θέλω να σου πω ότι μια εταιρία σαν τον ΤΙΤΑΝ δεν έχει τρόπους να ελέγξει, σε κάποιο βαθμό, την φορολογία που θα πληρώσει.
Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι πρέπει να προσέχουμε πριν αναπτύξουμε θεωρίες για το φεγγάρι. Διότι ναι εκεί είναι αλλά δεν θα φτάσουμε ποτέ εκεί με την λογογραφική πρόταση πριν ένα και αιώνα του Ιουλίου Βερν που έστειλε άνθρωπο στο φεγγάρι μέσα σε ένα κανόνι.
Διότι την πρώτη φορά να το πεις το 30 δις άντε σου ξέφυγε στη βιασύνη ενός απλού κειμένου, την δεύτερη και ενώ στο επεσήμανα κιόλας δεν υπήρχε καμία δικαιολογία. Εκτός αν όταν τα γεγονότα δεν ταιριάζουν με την άποψη σου κακό κάνουν στον εαυτό τους τα γεγονότα
******

 Michael_Design
Παράθεση
Θα θέσω ένα ίσως αφελές ερώτημα για να μπούμε και στην ουσία κατ' εμέ... Όλα αυτά σαν απάτη δεν ακούγονται;;;
Δηλαδή οι Τράπεζες έχουν το δικαίωμα (μην με ρωτάτε ποιος τους το έδωσε, δεν το γνωρίζω) να δανείζουν (πουλάν) χρήμα που δεν υπάρχει, να αποκομίζουν απ' αυτό τόκο (κέρδος) και έχουν επίσης το δικαίωμα να σου κατασχέσουν


Συμφωνώ και εγώ μαζί σου ότι είναι ένα καλοστημένο σύστημα απάτης. Το κακό είναι ότι είναι θεσμοθετημένο από παντού.
Το δικό μου αφελές ερώτημα είναι πως μπορούμε να το υπερβούμε?
Όταν βρεις μια λύση πρακτική και εφαρμόσιμη, και μόνο που θα την διατυπώσεις δεν θα χρειάζεσαι καμία ανάλυση για να γίνει πιστευτή και θα συμπαρασύρει ότι υπάρχει.
Για αυτό «δυστυχώς» θα έλεγα κι εγώ αναζητούμε τα ημίμετρα μέσα στα πλαίσια και στους κανόνες που βρισκόμαστε.

33
Ψυχολογία / Re: Ψυχολογικό Test..Τί άνθρωπος είστε;;;
« στις: Μαΐου 11, 2010, 02:49:44 πμ »
Ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να το καταλάβω αυτό.

34
Cafe / Re: εύλογα άηχος
« στις: Μαΐου 11, 2010, 02:40:55 πμ »
Παράθεση
Εν τω μεταξύ η ΤΙΤΑΝ πέρυσι με κέρδη 30δις φορολογήθηκε με 10% και έλαβε το κράτος 3δις την στιγμή που ο πατέρας μου φορολογήθηκε με 25% και πήρε το κράτος 4.000 ευρώ.

Αν μια βιομηχανική μονάδα όπως ο ΤΙΤΑΝ είχε κέρδη 30δις τότε ο συνολικός τζιρος που θα έπρεπε να είχε θα ξεπερνούσε τα 200δις !!!!!!!
Ξέρεις η βιομηχανική παραγωγή σπάνια καταφέρνει να έχει μεγαλύτερο κέρδος από το 7% του συνολικού της τζιρου.
Αν είχαμε έστω και μια εταιρία στην Ελλάδα που είχε τζιρο 200δις αγαπητέ η Ελλάδα δεν θα είχε κανένα μα κανένα οικονομικό πρόβλημα.
Οπότε μπας και τα 30δις που γράφεις σαν κέρδη είναι 30δις τζιρος, άρα 6 με 8 δις πλούσια πλούσια κέρδη προ φόρων και 3 δις φόροι που είναι στις κλίμακες φορολόγησης που υπάρχουν? Σαφέστατα μεγαλύτερες από το 25% του μπαμπά σου.
Ενημερωτικά δεν έλεγξα τους τζιρους και τον ισολογισμό που έχει δημοσιεύσει ο ΤΙΤΑΝ. Απλά βρίσκω ιδιαίτερα παράλογα τα νούμερα που αναφέρεις.
Θέλουν μια προσοχή οι αριθμοί, διότι ή κακή χρήση τους συχνά σου λέει ότι θες να ακούσεις.
Οι ισολογισμοί όλων των ΑΕ είναι δημοσιευμένοι και μπορείς πανεύκολα αν το επιθυμείς να ελέγξεις τα νούμερα.

Δηλώνω και εγώ αμαθής στο συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν βγαίνουν οι αριθμοί του συνολικού τζίρου που είναι το πιο σημαντικό απ όλα.
*****
Παράθεση
Νοname πες μου σε παρακαλώ αν θεωρείς ότι σε 6 μήνες από σήμερα θα συνεχίσει να έχει 3.000 ευρώ στην τράπεζα ο πατέρας σου. Γιατί εγώ θεωρώ ότι σε 6 μήνες από σήμερα και τα 3000 θα έχουν χαθεί και θα έχει πιθανώς δανειστεί άλλα 3000 για να μπορέσει να επιβιώσει. Επίσης το μέγιστο λάθος που έκανε αυτή η κυβέρνηση ήταν να πετάει στον αέρα πράγματα τα οποία θα έκανε πράξη μετά από 3 μήνες και να πανικοβάλει τον κόσμο. Αγαπητέ σε καιρούς εκτάκτου ανάγκης δεν ανακοινώνεις ότι θα κάνεις το Α σε έναν μήνα. Σε τέτοιους καιρούς απλά το κάνεις!

Παραβλέποντας την λεπτομέρεια ότι στο ερώτημα μου απαντάς με ερώτημα, νομίζω ότι συνοπτικά μου λες, ότι αν δεν πάρει ο μπαμπάς μου τις καταθέσεις του να τις φάει κινδυνεύει να του τις κατασχέσουν!!! Πριν του το πω κι αρχίσει να τρέχει τσέκαρε καλά τους αριθμούς παρακαλώ.
Διότι οι τράπεζες όπως είπες έχουν καταθέσεις 300 δις, οπότε αν κατασχεθούν θα λύναμε το κάθε μας πρόβλημα. Δεν αναφέρεις ότι τράπεζες δεν έχουν περισσότερο από το 10% των ονομαστικών τους καταθέσεων σε υπαρκτή ρευστότητα. Αυτό το γνωρίζεις?
Δεν αναφέρεις ότι περισσότερο από το 85% των καταθέσεων είναι οι μικροκαταθέτες. Οπότε η όποια κατάσχεση από τους μικρούς μικρούς θα είναι. Οι έχοντες μεγάλα κεφάλαια με μια κίνηση στον IBAN λογαριασμό του σε χρόνο 3 δευτερόλεπτων τα μεταφέρουν αλλού νομιμότατα.
Όσοι έχουν κλέψει χοντρά ούτε καν τα έχουν σε Ελληνικές Τράπεζες.

35
Παράθεση
Οφείλω στο σημείο αυτό να κάνω μια παρένθεση - στους λαθοθήρες απευθύνομαι - και να επισημανθεί κάτι, ώστε να γνωρίζουμε ότι:

Η έκφραση ''Παν μέτρον άριστον'' θεωρείται από τους περισσότερους φιλολόγους σολοικισμός και ένα γενικευμένο καταχρηστικό λάθος που ακυρώνει τη σωστή, αυθεντική σημασία.

''Μέτρον άριστον'' ειπώθηκε για πρώτη φορά από τον Κλεόβουλο τον Λίνδιο και ακριβώς έτσι περιλαμβάνεται στα Γνωμικά των 7 σοφών.
Στη συνέχεια, το νόημα αλλοιώνεται κυρίως από τον Ιπποκράτη σε ''Παν μέτρον άριστον''...  
Βέβαια, από τη στιγμή που το ρητό αυτό γίνεται παροιμιακό όλους τους τελευταίους αιώνες, το δεχόμαστε πλέον έτσι, αλλά ως γλωσσικό στραβοπάτημα!
 
Δεν είναι όμως κάθε μέτρο άριστο, αλλά το μέτρο είναι άριστο.

Ευχαριστώ για το δωρεάν μάθημα φιλολογίας ιστορίας κλπ. Δεν χρειαζόταν καν να χρησιμοποιήσεις και 2 άγνωστες λέξεις για να δοθεί η απαιτούμενη έμφαση.

Επιμένω όμως στην ουσία.
Παν μέτρο άριστο όπως το καταλαβαίνει ο αμόρφωτος κόσμος, και η πρόταση σου είναι εκτός μέτρου.
Συγκεκριμένα εγώ έβαλα το θέμα της φορολόγησης της εκκλησιαστικής περιουσίας διότι προφανώς είμαι υπέρμαχος αυτής της άποψης. Απλή λογική θέλει αυτό για να γίνει αντιληπτό.
Για να βάλω παρόμοιο θέμα προφανέστατα δεν είμαι και τόσο θετικά διακείμενος στην εκκλησία μας. Ακόμα πιο συγκεκριμένα για να υπάρχει ένα πλήρες χαρτογράφημα είμαι άθεος και το δηλώνω χωρίς κανένα πρόβλημα.
Άλλο όμως είμαι ¨εγώ¨ άθεος κι άλλο να σεβαστώ την πίστη εκατομμύριων συνανθρώπων μου .
Αυτή η χριστιανή πίστη στην Ελλάδα έχει έναν εκφραστή την ελληνική εκκλησία.
Όπως δεν θέλω αυτή η εκκλησία να κλέβει και στο όνομα της πίστης χιλιάδων ανθρώπων να καταχράται την εμπιστοσύνη τους και τις δωρεές τους και οτιδήποτε άλλο, έτσι δεν θέλω αυτή την εκκλησία να την κλέψουμε στο όνομα του παραλογισμού και πέρα απο κάθε μέτρο.
Είναι δίκαιο η εκκλησία της Ελλάδας να πληρώνει αναλογικά φόρο όσο και οι ανάλογοι φορείς όπου έχουν έσοδα. Οταν λέω έσοδα εννοώ όλα τα έσοδα. Τα έσοδα από τα ακίνητα αλλά και τα έσοδα από τις τελέσεις όλων των μυστηρίων που τα χρεώνουν.
Είναι άδικο όμως να λες γενική δήμευση. Φυσικά το άδικο είναι μια πολύ ευγενική έκφραση.
Όταν όμως πετάμε κορώνες οι οποίες έτσι κι αλλιώς δεν στέκουν στην κοινή λογική κι ας είναι φιλολογικά ορθές, τότε χάνουμε την ευκαιρία να δούμε τους ουσιαστικούς λόγους του, πως και του γιατί, μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα και όχι χειρότερα απ όσο είναι.

36
Πολιτικός καφενές / Re: Κάτω η Χούντα
« στις: Μαΐου 11, 2010, 01:37:52 πμ »
Παράθεση
Δόθηκε στον Υπουργό Οικονομικών η Σφραγίδα του Κράτους ώστε η κάθε σύμβαση που υπογράφει με το ΔΝΤ να έχει άμεση ισχύ. Αυτό σημαίνει κατά πρώτον ότι υπερσκελίζεται η Βουλή ακόμα και ο Πρωθυπουργός.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολιτική «σου» άποψη όπως σου είπα και στην αρχή και όχι δεδομένο.
*******
Παράθεση
όταν παραγκωνίζεται ένας θεσμός όπως η Βουλή τότε έχω κάθε δικαίωμα να μιλώ για πραξικόπημα κλπ κλπ

Δικαίωμα να ομιλείς έχεις (όχι μόνο εσύ φυσικά) και αυτό ακριβώς το δικαίωμα που έχεις ακόμα, αναιρεί το βασικό σου επιχείρημα ότι έχουμε χούντα.
****
Παράθεση
Τί νομίζεις θα γίνει αν υπογράψει ο Παπακωνσταντίνου σύμβαση με την οποία για να πάρουμε 10 δις θα πρέπει να παραχωρήσουμε κάποιο από τα νησιά μας; Δεν θα μπορέσουν να μας το επιβάλλουν διαφορετικά παρά μόνο με χούντα.

Με τα ΄ανʼ έβγαλες συμπέρασμα ότι Τώρα έχουμε Χούντα?
Κι εμένα αν η γιαγιά μου είχε @@ θα την φώναζα παππού. Ας είμαστε σοβαροί αγαπητέ, διότι η άσκοπη  κινδυνολογία ενίοτε είναι χειρότερη από τον ίδιο τον κίνδυνο.
[align=center]*****[/align]

pixie
Παράθεση
Δεν υποστηρίζω τον δικτάτορα, προς θεού, το διευκρινίζω αυτό.

Αλλά σήμερα, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα! Πώς είναι δυνατόν?

Είμαι σίγουρος ότι δεν τον υποστηρίζεις. Αλλά πες μου τι άλλο επιχείρημα, θα μπορούσες να δώσεις αν ήσουν συνήγορος του γιατί κατέλυσε την βουλή και έβαλε  την Ελλάδα σε γύψο για 7 χρόνια με χιλιάδες βασανισμούς, εκατοντάδες νεκρούς και αγνοούμενους και πολλά πολλά άλλα.
Η χούντα δεν ήταν ένα πολιτισμικό γεγονός που καταπίεσε απλά τις πνευματικές ανησυχίες. Είναι βαρβαρότητα και απανθρωπιά. Αν νομίζεις ότι χρειάζεται επιχειρηματολογία για αυτό ας ανοίξουμε θέμα τι είναι χούντα.

*****
cna
Παράθεση
Φημολογίες πχ αναφέρουν ότι για να πάρουμε τα δάνεια του ΔΝΤ δεν μπορούμε να προσφέρουμε ομόλογα ως εγγυήσεις (καθότι είναι τόσο υποβαθμισμένα όσο δεν πάει) οπότε ενεχυροδανειάζεται η ακίνητη περιουσία του δημοσίου.
ξανά τα άν και φημολογίες.
Ξανά εγώ αν η γιαγιά μου είχε στην αυλή της ένα λάστιχο από αναγόμωση λάστιχου Mercedes θα κληρονομούσα μια Μερσεντές όταν πεθάνει, αντί τα 3.000 ευρώ των καταθέσεων της, που προτείνεις να κατασχεθούν σε άλλο θέμα.
Αντιλαμβάνεσαι τον παραλογισμό?

37
παν μέτρο άριστο.

38
Παιχνίδια λέξεων / Re: Το Παιχνίδι Της Έννοιας
« στις: Μαΐου 09, 2010, 03:22:05 πμ »
Ερμαφρόδιτη (κατάσταση)

39
Cafe / Re: εύλογα άηχος
« στις: Μαΐου 09, 2010, 03:20:17 πμ »
Παράθεση
Τα λεφτά του χρέους είναι ακόμα εντός Ελλάδας. 360 δις ευρώ είναι οι καταθέσεις των Ελλήνων. Ας τα πάρουν από το κομπόδεμα και όχι από το υστέρημα λοιπόν.

Και εγώ δεν θα άφηνα τον πατέρα μου να παρακαλά για ένα κομμάτι ψωμί. Να σε ρωτήσω όμως. Αν ο δικός μου πατέρας έχει 3000 ευρώ καταθέσεις σε μια τράπεζα εσύ προτείνεις να κατασχεθούν επειδή είναι τμήμα των 360 δις καταθέσεων?
Αν πεις όχι θα ήθελα να μου πεις από τι όριο και πάνω να γίνουν οι κατασχέσεις καταθέσεων?
Και αν βρεις σε αυτό πρόταση θα ήθελα να μου πεις για πιο λόγο οι καταθέτες με απόψεις σαν αυτές να μη πάρουν τα λεφτά τους με μια κίνηση να τα βάλουν σε ξένη τράπεζα. Ειδικά αν είναι μεγαλοκαταθετες.
Μετά από αυτό θα θελα να ξέρω αν θα μπορούσες ακόμα και με παρακαλετό να βρεις το κομμάτι ψωμί και για τον δικό σου πατέρα αλλά και για τον δικό μου.

40
Πολιτικός καφενές / Re: Κάτω η Χούντα
« στις: Μαΐου 09, 2010, 03:07:40 πμ »
Είναι εξωραϊσμός της χούντας, την κάθε πολιτική διαφωνία κομμάτων στην βουλή, να ονομάζουμε πραξικόπημα και επιβολή χούντας.
Είναι βοήθημα σε δυνάμεις και όργανα που επιθυμούν να εγκαταστήσουν ολοκληρωτικές λογικές η ταύτιση όλων των κομμάτων ότι ειναι το ίδιο και ότι όλοι οι πολιτικοί είναι το ίδιο.
Αυτούς έχουμε επειδή αυτούς εκλέγουμε μόνοι μας. Τους εκλέγουμε επειδή μας κοροϊδεύουν? Επειδή μας τους επιβάλουν τα ΜΜΕ?
Εμείς όμως τους διαλέγουμε με όσα λάθη κι αν κάνουμε
Εμείς τους ψηφίσαμε στις βουλευτικές εκλογές
Εμείς ψηφίσαμε 900.000 άτομα για εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ
Εμείς ψηφίσαμε 600.000 άτομα για εκλογή προέδρου στη ΝΔ
Εμείς ψηφίσαμε άλλοι 50 ή 100 χιλιάδες άτομα με τις κομματικές διαδικασίες για αρχηγούς στο ΚΚΕ και στον Συνασπισμό
Εμείς όσοι δεν συμφωνούμε με κανένα από όλα αυτά μπορούμε με άλλους 20 φίλους μας αν έχουμε κοινές ιδέες να καταθέσουμε αίτημα να γίνουμε κόμμα.
Ας μου πει κάποιος ποιος να κυβερνά?
Όχι γενικόλογα ο λαός. Το έχω βαρεθεί αυτό. Εξ ονόματος του λαού ο καθένας εννοεί ότι θέλει.
Όνομα και επώνυμο.
Ποιος να κυβερνά? Υπάρχει όνομα?
Κι αν υπάρχει ποιος και πως θα αποφασίζει ότι αυτός θα κυβερνά?
Γενικοί αφορισμοί και γενικά αναθέματα φέρνουν γενικές θυμηδίες σε όσους πραγματικά μας επιβουλεύονται. Τους διευκολύνουμε στο έργο μόνοι μας.

******
Παράθεση
Για παράδειγμα ήδη πρωτοβουλίες όπως αυτή βρίσκουν ραγδαία αποδοχή και έπεται συνέχεια.
Πρωτοβουλίες στο φαισμπουκ που πολλοί έχουν 5000 χιλιάδες φίλους και αρχίζουν να πιστεύουν ότι είναι φίλοι τους?
Αλλά εκεί μια πρωτοβουλία αυτός σου έστειλε ένα φιλάκι στείλε του κι εσύ, ή κάνε αυτό για να μάθεις ποιος σε βλέπει και άλλα ηλίθια πράγματα θα μαζέψει εκατομμύρια συμπαραστάτες.
Αρχίζουμε και μπερδεύουμε την εικονικότητα με την πραγματικότητα!!!
******
Παράθεση
Alex Jones
τι είναι αυτός? Γιατί η γνώμη του αξίζει περισσότερο από του Λιακόπουλου που είναι ικανός να πουλήσει βιβλία ότι και τα καγκουρό έχουν καταγωγή από την αρχαία Ελλάδα?

41
Ο κύκλος των χαμένων ποιητών / Re: ο λεκες
« στις: Μαΐου 04, 2010, 02:05:13 πμ »
Συνεχίζει?

42
Σαν τις ύαινες είναι. Μυρίζουν το ετοιμοθάνατο ζώο από μακριά και σπεύδουν. Πάντοτε έτσι έκαναν πάντοτε έτσι θα κάνουν.
Παριστάνουν τους σωτήρες, οξύνοντας υπαρκτά προβλήματα, να τα κακοφορμίσουν μέχρι να βγει πύον, για να βρουν διέξοδο στην ύπαρξη τους.

Προσωπικά, τα προβλήματα τα αντέχω και θα βρω τρόπο να τα αντιμετωπίσω.
Τους "Εθνικούς Σωτήρες" δεν αντέχω

[align=center]NON PASSARAN[/align]

43
Cafe / Re: Audι-ο-ouiniiεές
« στις: Μαΐου 04, 2010, 01:48:45 πμ »
Συγχαρητήρια στους απανταχού διασώστες.

44
Καλλιτεχνικός καφενές / Re: Stixakia Pou Afierwnete Stis Agapes Sas
« στις: Μαΐου 04, 2010, 01:45:43 πμ »
Αγάπη που 'γινες δίκοπο μαχαίρι ...

45
[quote user="cat800" post="336862"][size=12]σχετικα με το αρθρο θα ηθελα να αναφερω οτι , κ οι 2 αποψεις σιγουρα εχουν οπαδους.
[/size]
[/quote]Αυτό είναι ένα από τα αρνητικά. Έχουμε περίσσεια οπαδών και φτώχεια απόψεων

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 14