Εμφάνιση μηνυμάτων - Leon

Welcome to A33 Community - αρνάκι άσπρο και παχύ.....

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Leon

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5
16
Για λόγους ασφάλειας θα κοπεί η δυνατότητα σε όλες τις νέες εγγραφές στο α33 τα nick name να έχουν χαρακτήρες σύμβολα.
Δηλαδή θα επιτρέπονται μόνο χαρακτήρες με Λατινικά γράμματα και αριθμούς και όχι τα /  | - + & ^ % $ # ! ? = ; : “ , @ ( ) { } [ ]
Από τα σύμβολα θα επιτραπεί μόνο το _

Παρακαλούμε το ταχύτερο δυνατό όσοι χρήστες έχετε ήδη nick name που εμπεριέχει αυτούς τους χαρακτήρες να επικοινωνήσετε μαζί μας με Προσωπικό μήνυμα πως θέλετε να αλλάξουμε το nick σας.

Πάτα εδώ για να δεις τον κατάλογο μελών που το nick name τους εμπεριέχει τα σύμβολα

Για έλεγχο διαθεσιμότητας nick name μπορείτε να ελέγξετε στον κατάλογο μελών του α33 επιλέγοντας να δείτε τα εγγεγραμμένα μέλη με αλφαβητική σειρά.

Όσοι χρήστες που το όνομα τους εμπεριέχει σύμβολο, δεν μας στείλουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, πως επιθυμούν να μετατραπεί το nick τους θα το αλλάξουμε με δική μας πρωτοβουλία και θα αποσταλεί email στο email που έχετε δηλώσει ότι έγινε η αλλαγή.
Η Βασική αλλαγή που θα κάνουμε, θα είναι η αντικατάσταση των όποιων συμβόλων έχει το nick με το μόνο επιτρεπτό _
Παράδειγμα ενδεικτικό, το nick name (ΜΑΙΡΑ) αν η ίδια δεν ορίσει πως θέλει να γίνει αφού ελέγξει διαθεσιμότητα θα μετατραπεί αυτόματα σε _ΜΑΙΡΑ_

Όλα τα άλλα τα δεδομένα του profile σας παραμένουν αναλλοίωτα και όσοι χρήστες έχετε δημοσιεύσεις στο φόρουμ θα ενημερωθούν αυτόματα οι δημοσιεύσεις σας με το διορθωμένο σας nick.

Για τα nick name που είναι με Ελληνικά γράμματα αν χρειαστεί θα το επανεξετάσουμε σε επόμενη φάση.
Προς το παρόν απλά συνιστούμε σε όσους έχουν nick name με ελληνικούς χαρακτήρες να μας ζητήσουν πώς να το αλλάξουμε ώστε να εμπεριέχει μόνο Λατινικούς χαρακτήρες.

Όλα τα nick name που βρίσκονται στον κατάλογο θα λάβουν από ένα email που θα τους ενημερώσει για αυτό θέμα.
Ακόμα και έτσι όμως μπορεί αρκετά άτομα να μη το λάβουν για λόγους πχ ότι έχει απενεργοποιηθεί το email που είχαν κάνει εγγραφή στον a33.
Ακόμα και όσοι δεν έχετε αυτό το πρόβλημα στο nick name σας αν έχετε μια πιο προσωπική γνωριμία με άτομα που το έχουν αν τους ενημερώσετε σχετικά θα είναι μια βοήθεια.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευελπιστούμε στην συνδρομή σας


Μη δηλώνετε σε αυτό το θέμα πως θέλετε να γίνει το νέο σας nick.
Αρκεί να στείλετε Προσωπικό Μήνυμα (ΠΜ) στο Leon
ή email στο webmaster του a33.gr
Στο ΠΜ επαρκεί να αναφέρετε το νέο σας επιθυμητό nick
Στο email μη παραλείψετε μαζί με το νέο nick name να αναφέρετε και αυτό που έχετε.

Για κάθε διευκρινιστική ερώτηση σχετική εδώ.

17
Παλαιά μορφή - σχετικά με a33.gr / Users Personal Galleries
« στις: Νοεμβρίου 28, 2007, 10:09:01 μμ »
Οι χρήστες στον α33 μπορούν να έχουν την δικιά τους Personal Gallery.
Μπορείτε να έχετε έως και 50 φωτογραφίες στα προσωπικά σας άλμπουμ.
Για την κάθε Φώτο μπορείτε να την σχολιάσετε όπως και να την βαθμολογήσετε.

Το τελευταίο διάστημα είχε προκύψει ένα τεχνικό πρόβλημα και δεν μπορούσατε να διαγράψετε τις Φώτο που είχατε αναρτήσει στο προσωπικό σας άλμπουμ.
Το πρόβλημα αυτό λύθηκε
Όποιος φτιάχνει προσωπικό άλμπουμ θα φροντίζουμε να τον εντάσσουμε σε ομάδα που να έχει αυτή την δυνατότητα να διαχειρίζεται τις Φώτο του από μόνος του.
Αν δεν είσαστε ενταγμένοι, στην ομάδα Personal Galleries αρκεί να το ζητήσετε πατώντας εδώ να ενταχτείτε και το ταχύτερο δυνατό θα έχετε ενταχτεί.

Για όποιο πρόβλημα σχετικά με διαγραφή φωτογραφιών στα Personal Galleries μπορείτε να απευθυνθείτε εκτός από την διαχείριση του α33 μπορείτε να απευθυνθείτε και στους συντονιστές του φόρουμ και στους όπερ του chat room να το κάνουν.

Για κάθε ερώτημα σχετικά με τις Personal Galleries ας γίνονται σε αυτό το θέμα αποκλειστικά.
Το ερωτήματα για να μπορούν να έχουν και απάντηση καλό είναι να είναι συγκεκριμένα και με σαφήνεια. (πχ μη γράφετε >δεν μπορώ να βάλω φωτογραφία, τι κάνω? Αλλά η φωτογραφία μου είναι σε μορφή τάδε, μέγεθος τάδε σε pixel και σε kb και πάω να την αναρτήσω εκεί και κάνω τις συγκεκριμένες ενέργειες. κ.λ.π.)

18
Παλαιά μορφή - σχετικά με a33.gr / συντήρηση στους server 27-11-2007
« στις: Νοεμβρίου 28, 2007, 12:57:13 μμ »
Για ς έκτακτους λόγου συντήρησης  στους server, για 3 περίπου ώρες το a33.gr ήταν εκτός λειτουργίας.
Από ώρα 21.00 έως και 00.00 περίπου 27-11-2007
Κανένα πρόβλημα και καμία ανησυχία

19
Συχνά πυκνά υπάρχει διαμαρτυρία από χρήστες ότι η διαδικασία που ακολουθούμε σε σχέση με τα θέματα ή απαντήσεις που ξεφεύγουν από τους κανόνες και σύσταση του φόρουμ μεταφέρονται ή διασπόνται μπρος την ενότητα Διάσπαρτα Εφήμερα.
 Η δική μας επιθυμία ήταν και για αυτό θεσπίσαμε αυτή την ενότητα να μη παρεμβαίνουμε ως συντονισμός του φόρουμ σε κείμενα οπότε φέρνοντας τα στα διάσπαρτα ο ίδιος ο χρήστης να διόρθωνε το κείμενο του και να το ξανά έβαζε με βάση τους κανόνες και τις συστάσεις.
 Αν όμως αυτό σας ενοχλεί και αν είναι επιθυμία της πλειοψηφίας των ενεργών ατόμων του φόρουμ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το αλλάξουμε.
Νομίζω ένας καλός τρόπος να βγάλουμε κι εμείς συμπέρασμα από τις προτάσεις σας είναι ένα μικρό δημοψήφισμα.
 
Οι προτάσεις που έχω σκοπό να βάλω ως δημοψήφισμα είναι οι παρακάτω.

Παρακαλώ τις προτάσεις σας για να μπουν και άλλες επιλογές στο δημοψήφισμα (ακόμα και αν δεν είναι άποψη σας) ή πιο ολοκληρωμένη διατύπωση των προτάσεων που βάζω.
Ερώτημα δημοψηφίσματος

:arrow: Όταν κείμενο στο φόρουμ είναι εκτός κανόνων (και καθ επανάληψη εκτός συστάσεων) να ….

 :arrow: 1-   Να διαγράφονται και να στέλνει ο αρμόδιος συντονιστής μήνυμα στον χρήστη
 :arrow: 2-   Να συνεχίσει η ίδια διαδικασία που ακολουθούμε έως σήμερα (προς διάσπαρτα εφήμερα)
Φυσικά αν καταργήσουμε το να στέλνονται (τα εκτός κανόνων) στα διάσπαρτα εφήμερα τότε ή καταργούμε την συγκεκριμένη ενότητα ή την αφήνουμε αν την θέλετε για θέματα διάσπαρτα και εφήμερα αντί όμως να έχουν περίοδο διαγραφής λίγες μέρες αν μείνει θέμα αναπάντητο θα έχει περίοδο μερικούς (έως αρκετούς) μήνες.

20
Στο παρόν θέμα μπορείτε να θέσετε ότι απορίες έχετε σχετικά με ταVerified Members στο a33.
Οι γενικοί κανόνες σχετικά είναι εδώ
http://www.a33.gr/faq.php#7
Παραθέτω και εδώ το όλο κείμενο για διευκόλυνση σας

Παράθεση
Verified
Για να γίνετε Verified στο www.a33.gr πρέπει να στείλετε μήνυμα στην προσωπική θυρίδα του webmaster ή email στο webmaster@a33.gr

Θα πρέπει να δηλώσετε αριθμό τηλεφώνου και το όνομα σας, και να μας προτείνετε 3 εναλλακτικές ώρες max που επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας (κατά προτίμηση σε σταθερό τηλέφωνο)

Εναλλακτικά του ανωτέρου τρόπου για να γίνετε Verified είναι να σας προτείνει ένας συντονιστής του site ή 2 υπάρχοντα Verified μέλη του site

Το Verified πρέπει να είναι ενήλικο άτομο και το A33 πιστοποιεί μόνο το γένος που δηλώνει και τίποτα άλλο.
όλα τα υπόλοιπα δεδομένα του προφίλ του όπως επαγγελματικά, ενδιαφέροντα, ηλικιακά και άλλα δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε και δεν τα πιστοποιούμε.

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα να έχει μόνο και αποκλειστικά ένα verified προφίλ. Όπου διαπιστώσουμε ή ενημερωθούμε για παραπλάνηση μας θα παρεμβαίνουμε άμεσα

Το κάθε Verified παίρνει επιπλέον 7500 πόντους στο προφίλ του με μεγαλύτερη δυνατότητα μεταφοράς αρχείων από τα απλά μέλη και περισσότερες προσβάσεις σε υπηρεσίες του a33.gr


επίσης έχει δοθεί και μια συμπληρωματική δήλωση που την παραθέτω σε αυτό το post για να είναι συγκεντρωμένα όλα τα σχετικά σε ένα θέμα

Παράθεση από: "Leon"
.......μια απαραίτητη διευκρίνιση μόνο σε αυτό το κομμάτι, διότι αφορά τους verified χρήστες του a33 και άπτονται θεμάτων προσωπικών δεδομένων.

Το a33.gr ρητά δηλώνει ότι ούτε ζητά ούτε έχει ζητήσει ποτέ προσωπικά δεδομένα από κανέναν χρήστη για να γίνει verified.
Άρα ούτε διατηρεί κανένα αρχείο προσωπικών δεδομένων
Ως προσωπικά δεδομένα θεωρούμε όνομα, επώνυμο διεύθυνση οικίας - εργασίας ή οποιαδήποτε αντίγραφο από ταυτότητα ή άλλο πιστοποιητικό ούτε καν την επίδειξη τους.

Το μόνο που ζητά είναι μια τηλεφωνική επαφή (έστω λίγων δευτερολέπτων) και πιστοποιεί μόνο το γένος που έχει δηλώσει ένα μέλος και ότι ως φυσικό πρόσωπο έχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ VERIFIED προφίλ στο a33.


σε καθαρά προσωπική και φιλική βάση μπορεί να έχω (ή να έχουν άλλοι /ες συνεργάτες του α33) και πιο άμεση επαφή με άτομα από εσάς αλλά αυτό δεν αφορά το a33 αλλά μόνο διαπροσωπικές μας σχέσεις όπως και ανάλογες διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ σας.


Ενημερωτικά δε σου λέω ότι ακόμα και όταν ένα verified μέλος ζητήσει απενεργοποίηση του λογαριασμού και ξαναφτιάξει νέο ή παραπλήσιο nick name αν δεν μας στείλει έστω ένα απλό μήνυμα που να ζητήσει από μόνο του να γίνει το νέο nick name verified σε αντικατάσταση του απενεργοποιημένου, δεν το κάνουμε με δική μας πρωτοβουλία. Αν το ζητήσει (ένα απλό PM επαρκεί ειδικά αν είναι ενεργό μέλος) φυσικά μπορεί να γίνει άμεσα.Στην διάθεση σας για διευκρινίσεις.
Καλό είναι ερωτήσεις καθαρά προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν μεμονωμένες περιπτώσεις να αποστέλλονται με προσωπικό μήνυμα στο Leon ή στο Webmaster για να μη γίνετε το κάθε προσωπικό θέμα πρόβλημα όλου του a33.

21
Αρχείο ανακοινώσεων / RADIO a33 >Server
« στις: Ιουνίου 18, 2007, 07:53:44 μμ »
Ο server του ραδίου για τον α33 βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας για τεχνικούς λόγους.
Κάνουμε ενέργειες για να λυθεί το ταχύτερο δυνατό το πρόβλημα

22
Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο έκανε εγγραφή στο a33 o heinrich.
Μέχρι σήμερα έχει γράψει 4960 κείμενα στο φόρουμ του a33 και κατάφερε στην μηχανή αναζήτησης Google.gr να γράφεις στην αναζήτηση την λέξη γαμπίτσες και να γεμίζει από το nick name του και το a33.

Σε αναγνώριση λοιπόν αυτής της πορείας του, της αγάπης του για το φόρουμ και πολλές άλλες πρωτοβουλίες του όπως και της δηλωμένης επιθυμίας του να μπει στο yellow race τον εντάσσουμε στους συντονιστές.

23
Επειδή το έπος ξεπέρασε όλα τα όρια προσωπικών δεδομένων και παρ όλο που και τα δυο εμπλεκόμενα άτομα δεν ζητούν να σταματήσει, με προσωπική μου πρωτοβουλία το θέμα βγαίνει από το φόρουμ διότι γίνετε πλέον ανεξέλεκτη η όλη προσωπική αντιπαράθεση

Άρα το έπος τελείωσε

Προσωπικά μηνύματα (email) δεν επιτρέπετε να δημοσιεύονται και όσοι επιθυμούν να δημοσιοποιήσουν την προσωπική τους ζωή (και των ατόμων που επικοινωνούν) μπορούν να το κάνουν σε προσωπικά τους site.

24
Εδώ μπορείτε να μας δώσετε ιδέες αλλά ακόμα καλύτερα να προτείνετε με εικόνες νέο (νέα) λογότυπα για το a33

Το μόνο που είναι υποχρεωτικό να εμπεριέχει το νέο λογότυπο είναι το a33.gr όλα τα υπόλοιπα στην φαντασία σας.

Μπορείτε να αναρτήσετε τις Φώτο με τις προτάσεις σας στο φωτογραφικό άλμπουμ του α33 και να έχετε εδώ την παρουσίαση της εικόνας σας για να γίνει και ο οποιοδήποτε διάλογος.

25
Με ευκαιρία με τις δομικές αλλαγές που κάναμε στο α33 αλλάχτηκαν και τα χρώματα που είχαμε έως τώρα.
Όπως διαπιστώσαμε στο Φόρουμ εκφράζετε πολλές απόψεις σχετικές με τα χρώματα. Ας τις μαζέψουμε και ας τις συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα για να δούμε και πως θα καταλήξουμε.

Για να έχουμε μια βάση για τις χρωματικές προτάσεις που θα κάνετε θα θελα να σας τονίσουμε να λάβετε ως δεδομένο ότι το περιεχόμενο των κειμένων θα έχει ως βάση το ανοιχτό χρώμα, οπότε μπορείτε να μας κάνετε ότι προτάσεις θέλετε για όλα τα υπόλοιπα τα περιγράμματα κ.λ.π.


Παρ ότι προσωπικά πιστεύω ότι το πλέον πολύχρωμο και φωτεινό τμήμα του α33 είναι τα ίδια σας τα κείμενα, ας φροντίσουμε και το περίγραμμα όσο μπορούμε καλύτερα

Περιμένουμε τις προτάσεις σας

Ευχαριστώ

26
Radio.a33 / Προτάσεις για το μουσικό πρόγραμμα του α33
« στις: Αυγούστου 15, 2006, 01:52:41 πμ »
Ας υπάρξουν οι πρώτες υποδείξεις και προτάσεις σας για το πρόγραμμα του α33 στο ράδιο.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν οι ίδιοι πρόγραμμα ας εκδηλώσουν την επιθυμία τους εδώ http://www.a33.gr/groupcp.php?g=3153.

Βασική προϋπόθεση είναι φυσικά ο η dj να είναι verified μέλος.
Για τους / τις DJ αν χρειαστεί θα ανοίξουμε ειδική ενότητα που θα έχουν στο πρόσβαση ώστε να μπορούν να προετοιμάζουν τα επόμενα βήματα κάθε φορά για την καλυτέρευση του μουσικού προγράμματος του Radio a33

Είναι στο ξεκίνημα το όλο εγχείρημα άρα θα κάνουμε πολλά λάθη. Η συμμετοχή σας θα δώσει άξια και στα λάθη που θα γίνουν και θα δείξει τις σωστές διαδρομές που θα πρέπει να εξακολουθήσουμε.

27
Radio.a33 / Σύνδεση με το Ράδιο του a33
« στις: Αυγούστου 14, 2006, 11:58:30 μμ »
Για να συνδεθείτε με το ράδιο του α33 αρκεί να πατήσετε

Για δείτε αυτό. :idea:


Ο σταθμός είναι προσωρινός ακόμα και σε δοκιμαστική περίοδο. Σύντομα θα σας έχουμε δώσει αναλυτικά οδηγίες για κάθε περίπτωση.

Αν έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το Winamp τότε πατώντας εδώ θα το ενεργοποιήσει αυτόματα.
Αν έχετε το widows media player πρέπει να βάλετε στο File/open url http://66.90.87.121:8100.

Σύντομα θα φροντίσουμε να έχουμε και ενεργή εφαρμογή στο α33 να μπορείτε να το τρέχετε άμεσα χωρίς να χρησιμοποιείτε αν δεν το θέλετε τα ανωτέρω.


Για κάθε πρόβλημα σύνδεσης που αντιμετωπίζετε ενημερώστε μας εδώ.

28
Είναι γνωστό ότι συχνά την ώρα που παίζετε στα game αν κάποιος χρήστης σας στείλει τηλεγράφημα κινδυνεύετε να χάσετε το score σας, όπως είναι γνωστό ότι πρέπει να φροντίζετε να έχετε ενεργό το παραθυράκι με Τηλεγραφήματα για να παραμένετε on line και να μπορεί να καταγράφει το score.
Μερικοί και μερικές από εσάς για να μη έχετε καμία ενόχληση επιλέγετε να έχετε hidden στο Profile σας ως λύση.
Πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος διότι και στα σκορ πάλι θα δείχνει HIDDEN χρήστη να έχει hi score και να μένουν οι άλλοι με την απορία. Φυσικά αν γενικευτεί χρήστες με συχνή παρουσία στα games να έχουν ως μόνιμη επιλογή για το προφίλ τους το hidden θα υποχρεωθούμε να το καταργήσουμε για όλους.
Μια καλή και η πλέον σωστή λύση είναι να εφαρμόσετε αποκλεισμό μη λήψεως τηλεγραφημάτων από ανεπιθύμητα άτομα. Μπορείτε να δείτε   αυτό. :twisted:  :idea: λεπτομερώς πώς να το κάνετε......

29
Παλαιά μορφή - σχετικά με a33.gr / Ενοχλητικά τηλεγραφήματα
« στις: Αυγούστου 04, 2006, 10:25:24 μμ »
Για όσους και όσες, έχουν ενοχλητικά και συνεχόμενα τηλεγράφημα από άτομα που δεν επιθυμούν να λαμβανουν, μπορούν να τα αποτρέψουν με απλό τρόπο.
Στο παράθυρο του τηλεγραφήματος επιλέγουν Manage Contacts (βλέπε τον αριστερό κύκλο στην Φώτο) και στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγουν το Ignoring (βλέπε τον δεξιό κύκλο στην Φώτο) επιλέγουν τον τους χρήστες που δεν επιθυμούν να λαμβάνουν τηλεγραφήματα και το υποβάλουν.

Το Manage Contacts έχει και άλλες λειτουργίες που αξίζει να τις εξερευνήσετε.

30
Δημοσκοπήσεις / WORLD CUP 2006
« στις: Ιουνίου 13, 2006, 11:56:00 μμ »
Ποια ομάδα νομίζετε ότι θα πάρει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2006.

Ψηφίστε και κάντε και τα γενικότερα σχόλια σας

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5