Εμφάνιση μηνυμάτων - Leon

Welcome to A33 Community - αρνάκι άσπρο και παχύ.....

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Leon

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5
31
Συνεχίζοντας τον διαγωνισμό με τις ταινίες έχουμε από σήμερα την ταινία Ραν του Ακιρα Κουροσάβα.
Σε κάποια ανύποπτη στιγμή στο Chat room θα βγαίνει μια ειδική φράση ως για όσους χρήστες θα είναι on chat room. Όπως έγινε και στον προηγούμενο διαγωνισμό εδώ


Όποιος γράψει πρώτος την φράση εδώ στο θέμα αυτό θα κερδίσει μια επιλεγμένη κινηματογραφική ταινία σε DVD. Θα δοθούν 3 ταινίες.
Στους νικητές θα αποσταλεί το DVD ταχυδρομικά από το a33.gr


Ran (1985)
Σκηνοθεσία: Akira KurosawaΣενάριο: Akira Kurosawa, Hideo Oguni  
Είδος: Δράμα/Περιπέτεια
Πρόκειται για μια γιαπωνέζικη εκδοχή του ‘Βασιλιά Ληρ’ του Σαίξπηρ.
Ένας ηλικιωμένος βασιλιάς αποφασίζει να μοιράσει το βασίλειό του στους
τρεις γιούς του, οι οποίοι θα πρέπει να ζήσουν σε τρία ξεχωριστά κάστρα.
Οι δυο μεγαλύτεροι γιοι είναι ικανοποιημένοι, αλλά ο μικρότερος νομίζει
πως ο πατέρας τους τρελάθηκε και προβλέπει πως δεν θα περάσει πολ
ύς καιρός μέχρι να τσακωθούν μεταξύ τους οι δυο μεγαλύτεροι αδερφοί
του.Η όλη πρωτοβουλία για το δώρο, είναι από τον λάτρη του κινηματογράφου Panagiotis όπως και για την ταινια  Η Θάλασσα μέσα μου

32
Από αύριο ξεκινάει ένας μικρός διαγωνισμός για όλους τους χρήστες του a33.gr

Σε κάποια ανύποπτη στιγμή στο Chat room θα βγαίνει μια ειδική φράση ως Alert για όσους χρήστες θα είναι on chat room.

Όποιος γράψει πρώτος την φράση Αλεχάντρο Αμεναμπάρ
Hθοποιοί: Χαβιέ Μπάρδεμ , Μπελέν  Ρουέδα , Λόλα Ντουένιας  
Διάρκεια: 125'
Κατηγορία: Κοινωνική
 ακατάλληλη κάτω των 13

Διακρίσεις: Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας 2005
Βραβείο Σκηνοθεσίας και Α Ανδρικού Ρόλου Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2004
Αργυρός Λέοντας και Βραβείο Α Ανδρικού Ρόλου και Διεθνούς Ταινίας – Φεστιβάλ Βενετίας 2004
14 Βραβεία Goya μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Ανδρικού & Α΄ Γυναικείου Ρόλου
 [/list]

Η ζωή δεν είναι υποχρέωση. Είναι δικαίωμα....


Ο Ραμόν είναι τετραπληγικός, κλινήρης για τριάντα χρόνια. Μόνο του παράθυρο στον κόσμο αυτό του δωματίου του, απ όπου φαντάζεται τη θάλασσα όπου ταξίδευε από μικρός, που του έμαθε τον κόσμο, του έδωσε ζωή και του την πήρε, όταν ένα φοβερό ατύχημα του επέτρεψε να ζει χωρίς να κινείται. Μοναδική του επιθυμία, να τερματίσει αξιοπρεπώς τη ζωή του. Δύο γυναίκες θα αλλάξουν τον κόσμο και τις εμπειρίες του: η δικηγόρος Χούλια, που τον στηρίζει στον αγώνα του και η Ρόζα, μία χωριατοπούλα πεπεισμένη ότι αξίζει τον κόπο να ζεις. Ανθρώπινη ηθική που αμφισβητείται, αμετακίνητη επιθυμία για θάνατο: η αγάπη ιδωμένη από τα μάτια ενός ανθρώπου που δε θέλει να αγαπά, που επιβεβαιώνει ότι μόνο κάποιος που τον αγαπά αληθινά θα τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει το τελευταίο ταξίδι που τόσο λαχταρά, το ταξίδι στη θάλασσα, εκεί όπου κάποτε άγγιξε τα όρια του θανάτου.[/color]
Η όλη πρωτοβουλία για το δώρο, είναι από τον λάτρη του κινηματογράφου Panagiotis

33
Με  ευκαιρία της προβληματικής που έχει αναπτυχθεί στην θέμα  Στιχοι που μας αγγιξαν................. ανοίγω αυτό το θέμα για να μη μπαχαλεβουμε (κι άλλο) το εκεί θέμα και για να μπορέσουν να βγουν και χρήσιμα συμπεράσματα.

Η βάση για συμπλήρωση ή διόρθωση ή επέκταση πρέπει να είναι το αρχικό κείμενο που είχαμε βάλει στην γέννηση της ενότητας δηλαδή το

Παράθεση από: "Leon"
Το κάθε έργο πρέπει να έχει στο θέμα του το (1ο) όνομα του ποιητή ή συγγραφέα και (2ο) τον τίτλο του έργου.
Αν είναι δική σας μετάφραση τότε στον τίτλο συμπληρώνετε (3ο) μετάφραση όνομα σας ή προσωνύμιο.
(Τα ανωτέρω ως θέμα είναι υποχρεωτικά αν παραληφθούν θα μεταφερθεί το post σας στα διάσπαρτα όποτε θα έχετε 15 ημέρες χρόνο να το διορθώσετε και να το επαναφέρετε οι ίδιοι εδώ)


Αν είναι δικό σας έργο μπορείτε να διαλέξετε αν θα χρησιμοποιείτε το προσωνύμιο που έχετε στο site μας ή να χρησιμοποιήσετε το όνομα σας.
Το αυτό ισχύει και για μεταφράσεις έργων
Δημοσιευμένα έργα σας ή μεταφράσεις σας εδώ κρατάνε αυστηρά την ώρα και την ημερομηνία δημοσιεύσεις τους σε κάθε περίπτωση όποτε η δημοσίευση τους λειτουργεί και ως αξία κατοχύρωσης έργου.

Όσοι από εσάς επιθυμούν μπορούν να ζητούν το κλείδωμα έργου που αναρτούν για να μη έχει περαιτέρω σχόλια

Στην διάθεση σας για συμπληρώσεις και διόρθωση των ανωτέρω όρων.

Οι προτάσεις συμπλήρωσης διόρθωσης των όρων λαμβάνονται υπόψη μόνο σ αυτό το post.

Να θεωρηθεί το παρόν κείμενο κατ αρχήν ως πρόταση και όχι ως τελική απόφαση. Η δική σας συμμετοχή στο παρόν θα διαμορφώσει το τελικό κείμενο (Βασικοί Κανόνες).


Ευχαριστούμε και ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμο.


Όπως και η εισαγωγή στην ενότητα


Παράθεση από: "Ο κύκλος των χαμένων ποιητών"

Ποιήματα, λογοτεχνήματα, μυθιστορήματα δοκίμια κ.α., γνωστών - αγνώστων - δικά σας, μεταφράσεις στα Ελληνικά και από τα Ελληνικά. Κατοχύρωση ημέρας και ώρας δημοσίευσης.τα βασικά για εμένα ήταν
1 ον
έργα χρηστών του α33 (κείμενα, ποιήματα, στίχοι και γενικά λογοτεχνία) που θα δημοσιεύονται σε αυτή την ενότητα να κατοχυρώνεται η πνευματική τους ιδιοκτησία.
Αυτό γίνεται διότι η ημερομηνία που παίρνει ένα θέμα δεν μπορεί και είναι εν δυνάμει μια πιστοποίηση για οποιονδήποτε το χρειαστεί για να αποδείξει ότι ένα έργα είναι δικό του από πιθανές μελλοντικές αντιγραφές.

Παράθεση
Δημοσιευμένα έργα σας ή μεταφράσεις σας εδώ κρατάνε αυστηρά την ώρα και την ημερομηνία δημοσιεύσεις τους σε κάθε περίπτωση όποτε η δημοσίευση τους λειτουργεί και ως αξία κατοχύρωσης έργου.2ον σε συνδυασμό με το πλέον σημαντικό λόγο ύπαρξης της ενότητας αυτή που είναι η ανωτέρω παράγραφος 1ο και για να μπορούν να ξεχωρίζουν τα έργα άλλων από τα έργα των μελών που τα έχουν βάλει εδώ, είναι σχηματικό για κάθε (μα κάθε έργο) να γράφετε ποιου είναι και άλλα στοιχεία αν τα έχουμε. Σε περίπτωση ανώνυμων συγγραφέων να σημειώνουν ότι είναι ανώνυμου συγγραφέα.


Άρα ο στόχος ήταν
    Έργα δικά σας με διαδικασίες κατοχύρωσης πνευματικής ιδιοκτησίας
    Έργα άλλων όσο μπορούμε καλύτερα ταξινομημένα ώστε οι επισκέπτες να έχουν ένα πλούσιο ανθολόγιο.
    Θέματα γενικά με ποίηση, στίχους και κουβεντούλα και πλακιτσα έχουμε και άλλες ενότητες για να αναρτηθούνΦυσικά είχαμε τονίσει και από την αρχή της ενότητας το παρακάτω

Παράθεση
Να θεωρηθεί το παρόν κείμενο κατ αρχήν ως πρόταση και όχι ως τελική απόφαση. Η δική σας συμμετοχή στο παρόν θα διαμορφώσει το τελικό κείμενο


και δεν είχε υπάρξει καμία πρόταση μέχρι τώρα.

Ας είναι αυτή η ευκαιρία να διαμορφωθεί ένα πιο πλήρες πλαίσιο και με την εμπειρία των θεμάτων που έχουν αναρτηθεί (και είναι αρκετά) όλο αυτό το διάστημα.

34
Παλαιά μορφή - σχετικά με a33.gr / Fmas
« στις: Απριλίου 03, 2006, 02:13:50 μμ »
Ο Fmas ζήτησε για προσωπικούς του λόγους να μη είναι πια στους συντονιστές και στους oper του α33

Τον ευχαριστούμε για όλο αυτό το διάστημα για τη χρήσιμη ενασχόληση του και την χρήσιμη βοήθεια του και πάντα θα συνεχίζουμε να χαιρόμαστε την παρέα του και ως χρήστη του α33.


Η παρούσα ανακοίνωση βγήκε επειδή ο ίδιος το ζήτησε, όπως και ζήτησε να είναι κλειδωμένο το θέμα.

35
Γίνετε Ανάδοχος Παιδιού σήμερα
και αλλάξτε τη ζωή του για πάντα22 ευρώ το μήνα ή αλλιώς 75 λεπτά την ημέρα -περίπου όσο στοιχίζει ένα εισιτήριο του μετρό- είναι η εισφορά του κάθε Αναδόχου.
Η απόφασή σας να γίνετε Ανάδοχος μπορεί να είναι καθοριστική για τη ζωή ενός παιδιού σε μια φτωχή χώρα στον αναπτυσσόμενο κόσμο, όπου οι άνθρωποι καθημερινά αγωνίζονται για να ζήσουν άλλη μια μέρα, έστω και αν αυτή είναι γεμάτη δυστυχία και αβεβαιότητα.
Ως Ανάδοχος Παιδιού υποστηρίζετε έμπρακτα το παιδί, την οικογένειά του αλλά και όλους τους ανθρώπους της κοινότητας στην οποία ζει και έτσι τους δίνετε βάσιμη ελπίδα να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο. Με τη συστηματική εισφορά σας βοηθάτε τους κατοίκους των κοινοτήτων να αξιοποιήσουν τις δικές τους ικανότητες και να βελτιώσουν τη ζωή τους, στηριζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις. Πολύ περισσότερο όμως, τους βοηθάτε να αποκτήσουν αξιοπρέπεια και ελπίδα.
Με την απόφασή σας να γίνετε Ανάδοχος Παιδιού γίνεστε μέλος μιας μεγάλης παγκόσμιας οικογένειας που μοιράζεται ένα κοινό όραμα και εργάζεται για έναν κοινό σκοπό.Το ανωτέρω κείμενο είναι από την Action Aid που αναπτύσσει δράση στην Ελλάδα.
Φροντίζουμε να έρθουμε σε επαφή με την ανωτέρω οργάνωση για να δούμε πόσο μπορούμε να συμβάλουμε έστω και κατ' ελάχιστο σ' αυτή την πρωτοβουλία και όσοι συμμετέχουμε στο a33.gr για να μπορέσουμε να διαδώσουμε αυτήν την πρακτική.

Με συνεννόηση και με αλλά μέλη του a33.gr θα ανοιχτούν ανάλογα θέματα σχετικά που να αναπτύξουν αυτό το έργο και φυσικά ευελπιστούμε και στην συμμετοχή πολλών από εσάς ακόμα και αν γνωρίζεται άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες να τις προωθήσουμε όσο μπορούμε.

Χρήσιμο θα είναι να στείλετε και εμαιλ σε φίλους και γνωστούς σας δίνοντας link με τον εδώ διάλογο που θα αναπτυχθεί και τις χρήσιμες πληροφορίες που σύντομα θα φροντίσουμε να έχουμε.

36
Για ελέγχους που κάναμε για τα συστήματα ασφαλείας στους server είχαμε μια προσωρινή διακοπή λειτουργιών του a33.gr  από 15.10 έως και 17.45

Στον επόμενο έλεγχο που πιθανά χρειαστούμε θα προσπαθήσουμε να σας έχουμε ενημερώσει εκ των προτέρων.

37
Παλαιά μορφή - σχετικά με a33.gr / Παύση συντονιστή
« στις: Δεκεμβρίου 03, 2005, 10:57:05 μμ »
Η Bijoux από σήμερα δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας των συντονιστών.

Την ευχαριστούμε για την τεράστια βοήθεια που είχε δώσει ως συντονίστρια μέχρι και τώρα και στο φόρουμ αλλά και στο φωτογραφικό άλμπουμ του a33.gr

38
Δημοσκοπήσεις / Η ζωή μου θα ηταν τραγική χωρίς...
« στις: Οκτωβρίου 17, 2005, 04:49:39 μμ »
Η ζωή μου θα ηταν τραγική χωρίς...

Φυσικα τίποτα δεν είναι τραγικο αλλά πολλές φορες μας βγαίνει αυτή η αίσθηση.....

39
Παλαιά μορφή - σχετικά με a33.gr / NEA Βαθμολόγιση (Point)
« στις: Σεπτεμβρίου 16, 2005, 07:26:55 μμ »
Βαθμολόγιση (Point)
Κάθε μέλος που γίνεται verifed παίρνει 7500p

FORUM
Κάθε νέο Θέμα Post 21p
Κάθε απάντηση σε Θέμα Rebly Post 7p
Κάθε θέμα που γίνετε δημοφιλές ο εισηγητής λαμβάνει στο profile του 333p (προηγούμενη Βαθμ.1000p)

Photo Album
Προσωπικό σας Album (*1) κάθε Φώτο 33 (προηγούμενη Βαθμ.333p) (max 50 Φώτο)

Κατηγόριες στο Photo Album
Αρχιτεκτονική
Διακοσμητική
Περιβάλλον χώρος
Φωτορεαλισμος
Κάθε Φώτο 21p (προηγούμενη Βαθμ.66p) (χωρίς όριο)


Όλες οι άλλες κατηγορίες (εκτός από τα Διάφορα) Κάθε Φώτο 7p (προηγούμενη Βαθμ. 33p) (χωρίς όριο)

Διάφορα
Κάθε Φώτο 1p (προηγούμενη Βαθμ.3p) (χωρίς όριο)
Kάθε νέο άνοιγμα σελίδας στις σελίδες τους site(Hits) θα μπαίνει 2p

Για κάθε 3 λεπτά παραμονής στο Chat Room 1p
(Δηλαδή κάθε 1 ώρα συνεχούς παραμονής στο chat room προστίθενται στο profile σας 20p)

------


(*1) Δημοφιλές χαρακτηρίζεται αυτόματα ένα θέμα όταν έχει τουλάχιστον 50 απαντήσεις

40
Από σήμερα μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου μπορούν όσοι χρήστες το επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό για λογότυπο του α33
Οι όροι είναι οι παρακάτω.
Το σήμα βάσης είναι η εικόνα με τίτλο a33 Logo που έχει αναρτηθεί από KostasD33
Η πρόταση πρέπει να είναι ένα λογότυπο που να περιέχει τα υπάρχοντα δεδομένα σε αυτή την εικόνα Το λογότυπο να εχει κίνηση (άρα αρχείο Gif ή και Flash).
Να αναρτηθεί όμως και σε μορφή χωρίς κίνηση δηλαδή σε jpg.
Ο κάθε χρήστης μπορεί να καταθέσει έως και 5 προτάσεις μαχ
Όλοι οι χρήστες μπορούν να ψηφίσουν όπως και να σχολιάσουν την κάθε πρόταση.
Ο πρώτος σε ψήφους θα του δοθούν 20.000 πόντους στο προφίλ του
ο δεύτερος 10.000
και ο τρίτος 5.000
Και φυσικά η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι η χαρά της δημιουργίας και της συμμετοχής.
Όσοι το επιθυμούν μπορούμε να τους στείλουμε την πρότυπη φωτό σε email τους και σε μορφή Corel Draw για μεγιστη ανάλυση στέλνοντας

41
Παλαιά μορφή - σχετικά με a33.gr / All Time Highscores
« στις: Ιουλίου 15, 2005, 08:58:00 μμ »
Τι προτιμάτε
καταθέστε την ψήφος σας και την άποψη σας για να μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη διαχείριση των παιχνιδιών.

42
Παλαιά μορφή - σχετικά με a33.gr / Highscors
« στις: Ιουλίου 15, 2005, 08:44:36 μμ »
Τι προτιμάτε
καταθέστε την ψήφος σας και την άποψη σας για να μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη διαχείριση των παιχνιδιών.

43
Παλαιά μορφή - σχετικά με a33.gr / Έλληνες εκτός Ελλάδος
« στις: Ιουνίου 20, 2005, 05:44:07 μμ »
Δημιουργήσαμε μια νέα κατηγορία στο φόρουμ η οποία θα αφορά Έλληνες εκτός Ελλάδος.
Η Νέα θεματική κατηγορία θα αποχτήσει διάφορες ενότητες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών για όλους τους Έλληνες που είναι διάσπαρτοι σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και όσο μπορούμε επιθυμούμε να δώσουμε ένα βήμα διαλόγου να έχουν μεταξύ τους και με όσους από την Ελλάδα επιθυμούν να συμβάλουν σε πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση.
Στην πορεία θα δούμε ποιες από τις ενότητες που θα αφορούν τους Έλληνες εκτός Ελλάδος θα είναι εμφανείς σε όλους τους χρήστες του a33.gr. Τώρα που είναι ακόμα πιλοτική η όλη αυτή προσπάθεια ζητούμε από όσους και όσες το επιθυμείτε να γραφείτε και εσείς στην ομάδα και να συμβάλετε με την σκέψη σας και τις προτάσεις σας.

Πατώντας εδώ σας πάει άμεσα στην ομάδα Έλληνες εκτός Ελλάδος.
http://www.a33.gr/groupcp.php?g=940

Η εγγραφή φυσικά δεν επιφέρει καμιά υποχρέωση εκ μέρους σας παρά μόνο δείχνει την καλή σας διάθεση για ανάπτυξη πρωτοβουλιών.[size=18]Στη ομάδα αυτή μπορούν να ενταχθούν όσοι Έλληνες βρίσκονται μόνιμα ή συχνά εκτός Ελλάδος. Ακόμα μπορούν να ενταχθούν και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε πρωτοβουλίες σχετικές με Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό.[/size]

44
Για να μη βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση όταν παίζεται κάποιο παιχνίδι να πάτε να βάλετε το σκορ σας και να σας βγάζει πρόβλημα σφάλματος θα πρέπει να κάνετε το παρακάτω.

Πάντα όταν παίζεται το οποιοδήποτε παιχνίδι να έχετε ενεργό το μικρό παραθυράκι με τα Τηλεγραφήματα (A33-IM).

Ο λόγος είναι απλός. Μονο με το παράθυρο για τα Τηλεγραφήματα παραμένετε on site συνεχεια. Ακόμα και on chat να είσαστε σας βγάζει εκτος μετά από λίγο χρόνοι χωρίς καμια κίνηση στο site.

Άρα πάντα ενεργό το παραθυράκι Τηλεγραφήματα και ας είναι και μικρό.

Για κάθε σχετική ερώτηση σε αυτό το θέμα

45
Παλαιά μορφή - σχετικά με a33.gr / Games
« στις: Ιουνίου 03, 2005, 02:09:34 μμ »
Όπως θα προσέξατε από σήμερα βάλαμε και μια νέα σειρά από Games στο a33 και στόχος μας είναι να φροντίσουμε ακόμα περισσότερο αυτή την δραστηριότητα.

Τις επόμενες μέρες θα μπουν και άλλα παιχνίδια.

Ρυθμίσαμε ότι θα κρατάει για τα παιχνίδια σκορ ανά μήνα όπως και συνολικό.

Σχετικά με το σκορ ανά μήνα θα μηδενίζετε ο εκάστοτε μήνας το πρωινό της πρώτης εργάσιμης κάθε μηνός.


Μπορούμε να διοργανώσουμε τουρνουά σε παιχνίδια και σύντομα να κάνουμε ένα τουρνουά πιλοτικό.

Ελπίζουμε στην συμβολή και συμμετοχή των παιχτών στα Games, ειδικά των έμπειρων, σε αυτή την θεματική ενότητα να δώσουν συμβουλές και τεχνικές για κάθε Game.
Καλό θα είναι όσοι μπορούν να γράψουν έναν σύντομο οδηγό στα Ελληνικά (με βάση και τον ξενόγλωσσο που έχει ενσωματωμένο το κάθε παιχνίδι) ώστε να το ενσωματώσουμε στο παιχνίδι.

Υπάρχει η δυνατότητα, αν το επιθυμεί ένας ικανός αριθμός από χρήστες, να σας φτιάξουμε ειδική ομάδα Games όπου όσοι χρήστες το επιθυμούν να ενταχθούν όποτε θα υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα από το site να σας δώσει ειδικό τμήμα του Φόρουμ για διάλογο ή και άλλες πρωτοβουλίες που μόνοι σας θα παίρνεται.

Είναι στη σκέψη μας να δίνουμε επιβράβευση με πόντους στο profile του κάθε χρήστη είτε με βάση τα σκορ που φέρνει ή και επιπλέον τις πρώτες θέσεις που λαμβάνετε ανά μήνα και συνολικά.

Η γνώμη σας για τα ανωτέρω θα μας βοηθήσει να κρίνουμε πιο ορθά τις επιλογές που θα κάνουμε.

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5