Εμφάνιση μηνυμάτων - KostasD33

Welcome to A33 Community - αρνάκι άσπρο και παχύ.....

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - KostasD33

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 272
31
Σχέσεις / Re: .....τα παιδια της πολης.....
« στις: Νοεμβρίου 10, 2014, 09:24:58 μμ »
[quote user="fortune" post="355488"]...
Υπαρχουν και τα παιδια της Λιβυης,που επεφταν οι βομβες διπλα τους,και τα ακρωτηριαζαν...Υπαρχουν και τα υπολοιπα παιδια της Αφρικης,που ζουν χωρις φαι και νερο και κατω απο απανθρωπες συνθηκες....Υπαρχουν και τα παιδια της Ινδιας,που λιμοκτονουν...και πολλα αλλα παιδια των πολεων των χωρων ολου του κοσμου ,που πεφτουν απο νωρις στα ζορια,γιατι γεννηθηκαν απο λαθος ανθρωπους,σε λαθος εποχη και κατα λαθος....και πρεπει να το..πληρωσουν.

!....[/quote]

Όλα αυτά τα παιδιά το 2011… και θα περίμενε κάποιος να έχουν μειωθεί οι χώρες…
Ουχί…
Προστεθήκαν και τα παιδιά της Συρίας, του Ιράκ, των Κούρδων και μη πάμε μακριά και τα παιδιά της Ελλάδας σιγά σιγά όταν διαβάζω ότι στην Ελλάδα το 40% των παιδιών ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας….

Και μη ξεχνάμε ότι όπως αρχές του 1990 με την πτώση του ανατολικού μπλοκ γέμισε η Ευρώπη με εκπόρνευση των γυναικών τους αν συνεχίσουμε λίγο ακόμα θα κάνουμε κι απ αυτό εξαγωγή μαζί με τους χιλιάδες νέους  διπλωματούχους και πτυχιούχους που δεν  βρίσκουν δουλειά στην Ελλάδα και αναζητούν ελπίδα στο εξωτερικό…  

Αμάξια δεν φτιάχνουμε για να εξαγάγουμε,
iPhon δεν φτιάχνουμε
μη πω τίποτα δεν φτιάχνουμε….
Από πουτάνες όμως όλο και κάτι θα καταφέρουμε…
Έχουμε και τους κυβερνώντες μας μαζί με τους συνδικαλιστές μας και τους σφόδρα ερωτευμένους με την «πατρίδα» (για αυτό και την βιάζουν) που βάζουν τους κανόνες και είναι άριστοι δάσκαλοι σ αυτό…

32
Cafe / Re: ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...
« στις: Νοεμβρίου 10, 2014, 09:09:21 μμ »
ξανθός ε...

33
Cafe / Re: Τι εγινε ρε παιδια;
« στις: Νοεμβρίου 10, 2014, 09:08:13 μμ »
[quote user="amfiprostylos" post="376062"]...
αντε για ξεκινατε  :!:  :!:[/quote]

μπαν.....

34
Cafe / Re: Ποια ειναι η αγαπημενη σας σταση στο sex...
« στις: Νοεμβρίου 03, 2014, 12:47:07 πμ »
[quote user="CINDY" post="376030"]Γουατ ίζ σεξ μαι φρέντς?[/quote][img align=right]http://a33.gr/album_pic.php?pic_id=4164[/img]

35
Παιχνίδια λέξεων / Re: Χαρίστε σε κάποιον ένα φιλί
« στις: Οκτωβρίου 13, 2014, 10:53:39 πμ »
ντίο.....

36
Cafe / Re: Λυπαμαι που.....
« στις: Οκτωβρίου 10, 2014, 01:45:37 πμ »
απο τώρα !!!

37
[img align=left]http://www.michanikos.gr/uploads/09d5db84a6f5aa0724adaee9d166d72c.jpg[/img]Σε δυόμισι με τρία χρόνια θα δούμε και τον Παρθενώνα με στέγη. Μη φανταστείτε βέβαια το μνημείο πλήρως στεγασμένο όπως απεικονίζεται στις διάφορες αναπαραστάσεις του.


Προγραμματίζεται όμως η μερική αποκατάσταση της στέγης σε όλο το δυτικό πτερό του ναού και η αποκατάσταση του δυτικού τοίχου του σηκού του Παρθενώνα, όπως και η αντικατάσταση του τσιμεντένιου υπέρθυρου της γιγάντιας αρχαίας θύρας στο εσωτερικό του μνημείου. Δηλαδή, θα τοποθετηθούν επτά δοκοί (4 αρχαίοι και 3 από νέο μάρμαρο) και όλα τα φατνώματά τους πάνω από τη δυτική κιονοστοιχία (είναι αυτή που βλέπουμε αφήνοντας πίσω μας τα Προπύλαια) και την εσωτερική κιονοστοιχία του οπισθόναου, έτσι ώστε να γίνει κατανοητή από τους επισκέπτες η εικόνα που είχε ο ναός της θεάς Αθηνάς στην κλασική εποχή.

Την επέμβαση αυτή είχε δρομολογήσει στη δεκαετία του '50 ο Αναστάσιος Ορλάνδος και είχε μάλιστα κατασκευάσει με τους άριστους τεχνίτες εκείνης της εποχής τρεις ελεύθερες δοκούς, τέσσερις μεταδόκιες πλάκες και 18 φατνώματα από νέο πεντελικό μάρμαρο. Ηθελε με αυτό τον τρόπο να προστατεύσει τα γλυπτά της δυτικής ζωφόρου που ήταν ακόμη επάνω στο μνημείο (τώρα εκτίθενται στο Μουσείο της Ακρόπολης). Είχε από τότε γίνει αισθητή η διάβρωση των γλυπτών από την όξινη βροχή και τη ρύπανση της ατμόσφαιρας. [img align=right]http://s.enet.gr/resources/2014-09/23-1--7-thumb-large.jpg[/img]
Ο Ορλάνδος όμως δεν προχώρησε φοβούμενος τη στατική επάρκεια του μνημείου, καθώς οι δοκοί θα ακουμπούσαν στους κίονες του οπισθόναου που είχαν υποστεί βλάβες από τη μεγάλη πυρκαγιά του Παρθενώνα και δεν μπορούσε κανείς να ελέγξει τη συμπεριφορά τους σε έναν ενδεχόμενο σεισμό. Τα τελευταία χρόνια οι κίονες αυτοί ενισχύθηκαν με ενέματα και είναι σε θέση να σηκώσουν τέτοια φορτία, σύμφωνα με τους μελετητές του μνημείου που εισηγήθηκαν τη νέα πρόταση η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα προχτές από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Η στέγαση ή μη του Παρθενώνα ετέθη ως ερώτημα το 2013 στο διεθνές συνέδριο της Επιτροπής Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης (ΕΣΜΑ) και οι σύνεδροι ψήφισαν με μεγάλη πλειοψηφία «υπέρ της πλήρους κάλυψης του δυτικού πτερού» όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΣΜΑ Χαράλαμπος Μπούρας στο ΚΑΣ. Κι επειδή κάποια από τα μέλη του Συμβουλίου εξέφρασαν προβληματισμό για τη σκίαση των αντιγράφων γλυπτών της ζωφόρου μετά τη δημιουργία της οροφής, ο κ. Μπούρας ανέφερε πως «αν γίνει η οροφή τότε θα αντιληφθούμε κάτι που δεν γνωρίζει ίσως κανείς, ότι δηλαδή στην αρχαιότητα η ζωφόρος ήταν πάντα βαθύτατα σκιασμένη. Δηλαδή, αυτή η έννοια ενός λαμπρού γλυπτού στο φως ήταν αδιανόητη. Τώρα θα το ξανακερδίσουμε ως αίθηση». Την ίδια άποψη μας εξέφρασε και η πρώην διευθύντρια της ΥΣΜΑ Μαίρη Ιωαννίδου που έχει παρακολουθήσει την προετοιμασία αυτών των μελετών εδώ και χρόνια. Θεωρεί πως η αποκατάσταση του δυτικού πτερού θα βοηθήσει στην κατανόηση ενός τμήματος του μνημείου, θα βελτιώσει τη σεισμική συμπεριφορά του σε εκείνο το σημείο και συγχρόνως θα προστατεύσει τα αντίγραφα της ζωφόρου.

Η περιοχή αυτή στην αρχαιότητα καλυπτόταν από 7 δοκούς (όσες θα επανατοποθετηθούν) επί των οποίων εδράζονταν 18 φατνωματικές πλάκες με πλούσιο διάκοσμο, που αποτελούσαν την οροφή του πτερού. Τέσσερις από τις δοκούς σώθηκαν στη θέση τους έως το 1992, οπότε κατέβηκαν από το μνημείο για να μεταφερθεί η ζωφόρος στο μουσείο. Εκτοτε εκκρεμούσε η επανατοποθέτησή τους, κάτι που προϋπέθετε στατική ενίσχυση της περιοχής αυτής. Τη μελέτη ανέλαβαν ο αρχιτέκτων Κοσμάς Σκαρής, ο πολιτικός μηχανικός Ζαννής Κοντέας σε συνεργασία με την υπεύθυνη για τα έργα στον Παρθενώνα αρχιτέκτονα Ροζαλία Χριστοδουλοπούλου και την πολιτικό μηχανικό Αντιγόνη Βρούβα.

Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε επίσης η αποκατάσταση του δυτικού τοίχου του σηκού του Παρθενώνα, όπως και η αντικατάσταση του τσιμεντένιου υπέρθυρου, σύμφωνα με τη μελέτη της αρχιτέκτονα Λένας Λαμπρινού και του πολιτικού μηχανικού Βασίλη Παπαβασιλείου.

[img align=left]http://s.enet.gr/resources/2014-09/23-2--6-thumb-large.jpg[/img]Η διευθύντρια της ΥΣΜΑ Βασιλική Ελευθερίου ανέφερε στο συμβούλιο ότι «ο δυτικός τοίχος είναι ένα από τα καλύτερα διατηρούμενα μέρη του μεγάλου ναού αν και έχει υποστεί θερμικές θραύσεις τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική επιφάνειά του». Το κυριότερο πρόβλημα εντοπίζεται στο υπέρθυρο, γιατί έχει τοποθετηθεί τσιμεντένιο από τις αναστυλώσεις του Μπαλάνου (1926) και έχει διαβρωθεί. Η αποκατάστασή του, είπαν πως θα στηριχθεί στην αναλυτική περιγραφή και τεκμηρίωση του υπερθύρου (το οποίο αποτελείται από τέσσερις πλινθίδες) του Μαν. Κορρέ (1994). Ο κ. Κορρές έχει κάνει την αναπαράσταση του τρόπου στερέωσης και λειτουργίας της γιγάντιας αρχαίας θύρας, την ταύτιση και μελέτη των μαρμάρινων σπολίων με τα οποία είχε γίνει κατά την υστερορωμαϊκή περίοδο η επισκευή της μετά τη μεγάλη πυρκαγιά και τη μελέτη αποκατάστασης του υπέρθυρου. Η επέμβαση όμως λόγω άλλων προτεραιοτήτων δεν έγινε τελικά και ανατέθηκε νέα μελέτη στους Λαμπρινού και Παπαβασιλείου ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα συνδέσεως και συμπληρώσεως των θραυσμάτων των τριών αρχαίων πλινθίδων και μιας 4ης από νέο μάρμαρο. Το υλικό έχει ήδη εξασφαλιστεί και θα αρχίσει άμεσα η κατεργασία του.

38
Παιχνίδια λέξεων / Re: ο απο κατω σου
« στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 09:37:21 μμ »
πτίου γμτ.... με είδε.....

 :arrow: Δεν έκανε σεξάκι ούτε σήμερα ούτε χτές...........

39
μάλλον θα πάω σε κανα αρχαιολογικό χώρο να σεληνιαστώ ...


[align=center][youtube]MZuSaudKc68[/youtube][/align]


40
Χιούμορ / Re: ΑΝΕΚΔΟΤΑ
« στις: Ιουλίου 26, 2014, 08:49:15 πμ »
Η Καντίνα.
[img align=left]http://www.meganisitimes.gr/wp-content/uploads/2011/01/lion-rabbit.jpg[/img]
Μια μέρα στο μεγάλο δάσος κυκλοφορεί η φήμη ότι άνοιξε μία καντίνα. Όλα τα ζώα του δάσους έτρεξαν και με σειρά ιεραρχίας παρατάχτηκαν το ένα πίσω από το άλλο για να ψωνίσουν. Μετά από λίγη ώρα να σου σκάει και ο λαγός. Βλέπει την τεράστια ουρά που έχει δημιουργηθεί και πολύ άνετα τους προσπερνάει και πηγαίνει πρώτος πρώτος μπροστά από το λιοντάρι.

-Τι κάνεις ρε  λαγέ, λέει το λιοντάρι…
-Να, εγώ για την καντίνα ήρθα, απαντάει ο λαγός..
-Κι εμείς τι είμαστε εδώ που περιμένουμε στην σειρά; αποκρίνεται το λιοντάρι και του τραβάει μια ανάποδη και τον στέλνει πίσω.

Σηκώνετε ο λαγός εκνευρισμένος και αφού προσπερνάει όλα τα ζώα, πάει και μπαίνει δεύτερος μπροστά από την αρκούδα..

-Τι κάνεις ρε  λαγέ, λέει η αρκούδα..
-Να, εγώ για την καντίνα ήρθα..
-Καλά ρε  και ποιος νομίζεις ότι είσαι και έρχεσαι δεύτερος λέει η αρκούδα και του κόβει μια μπουνιά και να σου ο λαγός τελευταίος.

Σηκώνεται στραβωμένος ο λαγός και γυρίζει την πλάτη του να φύγει φωνάζοντας..

-Δε πάτε στο διάολο όλοι σας μωρέ…Δεν την ανοίγω σήμερα….

41
Cafe / Re: Τι εκανες χτες βραδυ?
« στις: Ιουλίου 14, 2014, 10:38:53 μμ »
εγω στον λογιστή ....

42
Καλλιτεχνικός καφενές / Re: τι ακούς τώρα?
« στις: Ιουλίου 06, 2014, 08:16:59 μμ »
αξίζει να το ακούσεις όλο
[align=center][youtube]Us-TVg40ExM[/youtube][/align]
43
Χιούμορ / Re: ΑΝΕΚΔΟΤΑ
« στις: Ιουλίου 06, 2014, 11:00:24 πμ »
Μία ομάδα βοσκών, ενώ έβοσκαν τα πρόβατά τους σε μια απόμερη τοποθεσία, βλέπει από μακριά να πλησιάζει ένα αστραφτερό τζιπ ΒΜW.

Ο οδηγός, ένας νεαρός ντυμένος με κοστούμι Versace, παπούτσια Gucci, γυαλιά ηλίου Ray Ban και Yves Saint Laurent γραβάτα, σταματάει δίπλα τους, κατεβάζει το παράθυρο και τους λέει:

Αν σας πω πόσα ακριβώς πρόβατα έχει το κοπάδι, θα μου δώσετε ένα;

Ο νεαρότερος βοσκός κοιτάει το νεαρό, που ήταν φανερά ένας γιάπης, κοιτάει και το κοπάδι και του απαντά ήρεμα:

Ναι, γιατί όχι;

Αμέσως λοιπόν ο γιάπης κατεβαίνει από το αυτοκίνητο μαζί με ένα laptop Apple το οποίο και συνδέει με ένα κινητό Motorola με παγκόσμια σύνδεση της AT&T.

Αφού συνδέεται με το Internet, πηγαίνει σε μια σελίδα της NASA, και επιλέγει ένα σύστημα δορυφορικού προσδιορισμού τοποθεσίας GPS το οποίο υπολογίζει την ακριβή τοποθεσία που βρίσκεται και στέλνει τα στοιχεία αυτά σε ένα άλλο δορυφόρο της ΝASA ο οποίος σκανάρει την περιοχή και βγάζει μια φωτογραφία υπέρ-υψηλής ανάλυσης, που του την στέλνει.

Αφού επεξεργάζεται τη φωτογραφία με το πρόγραμμα Adobe Photoshop, στέλνει την εικόνα σε ένα εργαστήριο ερευνών στο Αμβούργο, στη Γερμανία και μετά από μερικά δευτερόλεπτα λαμβάνει στο Palm Pilot του ένα e-mail που επιβεβαιώνει ότι η φωτογραφία έχει αναλυθεί και τα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί σε μια βάση δεδομένων.

Μέσω μιας σύνδεσης ΟDBC εισχωρεί σε μια MS-SQL database και παίρνει τα στοιχεία σε ένα φύλλο εργασίας Excel το οποίο και στέλνει μέσω e-mail στο Blackberry του.

Μετά από λίγα λεπτά εκτυπώνει μια έκθεση 150 σελίδων με έγχρωμες φωτογραφίες από τον καινούργιο του HP LaserJet εκτυπωτή και αφού τη διαβάζει λέει στο βοσκό:

Το κοπάδι έχει ακριβώς... 1586 πρόβατα!!

Ακριβώς, λέει ο βοσκός! Και συνεχίζει: μπορείς να πάρεις όποιο πρόβατο θέλεις!

Ο νεαρός γιάπης διαλέγει ένα ζωντανό και το μεταφέρει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου...

Εκείνη τη στιγμή, λέει ο νεαρός βοσκός στο γιάπη:

Να σου πω κάτι κι εγώ; Αν βρω ακριβώς τι δουλειά κάνεις, θα μου επιστρέψεις το ζώο μου;

Ο γιάπης το σκέφτεται για μια στιγμή, και μετά χαμογελώντας απαντάει στον βοσκό:

ΟΚ, γιατί όχι, ας σου δώσω μιά ευκαιρία;

Και χωρίς κανένα δισταγμό ο βοσκός λέει:

Είσαι σύμβουλος επιχειρήσεων!

Απίστευτο, λέει αποσβολωμένος ο νεαρός, ναί έτσι είναι!! Μα πως το μάντεψες;

Δεν ήταν και τόσο δύσκολο, λέει ο βοσκός:

Ήρθες από το πουθενά, χωρίς να στο ζητήσει κανείς, θέλεις να βρεις για μένα μια απάντηση που ήδη γνωρίζω, σε μια ερώτηση που δεν σε ρώτησε κανείς και θες και να πληρωθείς και γι' αυτό,

και το καλύτερο: δεν έχεις ιδέα από αυτή την επιχείρηση....

Τώρα θα μου δώσεις πίσω το σκύλο μου ;

44
Ταξίδια / Re: παιδιά από όλο τον κόσμο!
« στις: Ιουλίου 05, 2014, 12:09:03 μμ »
[img align=left]http://www.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2014/04/children-around-the-world-8.jpg[/img]

45
Ταξίδια / παιδιά από όλο τον κόσμο!
« στις: Ιουλίου 05, 2014, 12:03:46 μμ »
Στο παιδικό παιχνίδι δεν παίζουν ρόλο τα λεφτά, η κοινωνική θέση, η θρησκεία, το διαφορετικό χρώμα. Ξεγνοιασιά και απίστευτη ενέργεια είναι δύο μόνο από τις πολλές λέξεις, που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς.

 
Τα υπόλοιπα…Τα λένε οι εικόνες!

[align=center]Ινδονησία[/align]

[img align=left]http://www.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2014/04/children-around-the-world-16.jpg[/img]

[img align=right]http://www.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2014/07/children-around-the-world-70.jpg[/img]

[img align=left]http://www.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2014/04/children-around-the-world-20.jpg[/img]

[img align=right]http://www.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2014/06/children-around-the-world-29.jpg[/img]

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 272