Πουτάνες και «πουτάνες»

This is a discussion for the topic Πουτάνες και «πουτάνες» στις the board Εφήμερα - Διάσπαρτα.
*

Αποστολέας Θέμα: Πουτάνες και «πουτάνες»  (Αναγνώστηκε 8526 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

rain

 • phpBB **
 • ***
 • Μηνύματα: 1002
 • Like: +0/-0
στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 02:03:53 μμ
βρήκα αυτό το κείμενο κάπου στο διαδίκτυο να γυροφέρνει, το βρήκα ενδιαφέρον και αφού δεν κολλάει σε καμιά άλλη ενότητα το βάζω εδώ που γράφει απ όξω

Παράθεση
Θέματα που δεν κόλλαγαν σε καμιά άλλη ενότητα


- - - - - - - - - - - - - - -

Ο χαρακτηρισμός «πουτάνα» για μια γυναίκα, ακόμα και στην πιο ήπια χαζοναζιάρικη έκφρασή της π.χ. «πουτανίτσα μου εσύ», ανέκαθεν ακουγόταν κάπως και αντιμετωπίζεται, από τη γυναίκα καταρχάς, ως ένας από τους χειρότερους χαρακτηρισμούς.
Είναι όμως έτσι;
Πρέπει ο χαρακτηρισμός για μια γυναίκα ως «πουτάνα» να θεωρείται ως ο χειρότερος χαρακτηρισμός για την θηλυκότητα αλλά και την ανθρώπινη υπόσταση μιας γυναίκας;

Μήπως τελικά όλο αυτό είναι ένα έντεχνο επικοινωνιακό κατασκεύασμα το οποίο αλλοιώνοντας τον πραγματικό χαρακτήρα που έπρεπε να εμπνέει η λέξη «πουτάνα» «ευνουχίζει» σεξουαλικά τη γυναίκα και την καταστεί όμηρο της απειλής να χαρακτηρισθεί «πουτάνα»;

Αν παρατηρήσουμε τα σημεία θα δούμε ότι οδηγούμαστε σε εντελώς διαφορετικά συμπεράσματα από αυτά που συνειρμικά μέχρι τώρα οδηγούμαστε όταν χαρακτηρίζουμε ή όταν ακούμε να χαρακτηρίζουν μια γυναίκα ως «πουτάνα»!

Ας δούμε λοιπόν τα σημεία...


• Η πουτάνα γνωρίζεις ότι έχει πηδηχτεί με πολλούς και ότι θα πηδηχτεί με ακόμα περισσότερους ασχέτως αριθμού. Δεν στο
κρύβει ούτε προσπαθεί να ωραιοποιήσει την πραγματικότητα.

>Αντίθετα για τη γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν θα γνωρίζεις πραγματικά με πόσους έχει πηδηχτεί πριν από εσένα, με πόσους πηδιέται όταν είσαστε μαζί και πόσο μάλλον τι θα κάνει στο μέλλον.
Ζεις δηλαδή πάντα μέσα σε μια πλάνη ή σε έναν κόσμο όπως στον έχει πουλήσει αυτή.


• Η πουτάνα γνωρίζει ότι κοστίζει ένα συγκεκριμένο ποσό για να σου προσφέρει τις υπηρεσίες της. Άρα ανέτως μπορεί να χαρακτηρισθεί οικονόμα αφού έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις τον έλεγχο των οικονομικών σου και να κάνεις έναν σωστότερο προϋπολογισμό και κατανομή των εξόδων σου.

>Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν ξέρεις εκ των προτέρων πόσο θα σου κοστίσει. Ακόμα και οι έμπειροι οικονομικά κατεστραμμένοι, αδυνατούν να ορίσουν έστω και κάποια «χοντρά» όρια τα οποία θα μπορούσαν πιθανώς να βοηθήσουν τους νέους στα πρώτα τους βήματα ως άντρες και να τους προετοιμάσουν ώστε να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο της «επένδυσής» τους.

• Η πουτάνα είναι επαγγελματίας στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο, η ικανοποίηση που θα σου προσφέρει είναι σίγουρα πολύ πάνω από τον μέσο όρο των ερασιτεχνών του είδους, ακολουθεί κανόνες διασφάλισης ποιότητας και προς εξυπηρέτηση του πελάτη θα στο προσφέρει εκεί που θέλεις, όπως το θέλεις, τότε που το θέλεις.

>Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα είναι ερασιτέχνης στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι οι επιδόσεις της στο σεξ σπάνια ξεπερνούν το μέτριο καθώς συνήθως λείπει η εμπειρία, η παροχή υπηρεσιών της δεν έχει διασφαλισμένη ποιότητα, η διάθεσή της ορίζει αποκλειστικά το αποτέλεσμα, οι επιθυμίες σου δεν παίζουν κανένα ρόλο και ούτε καν συζητιούνται αν δεν συμπίπτουν με τις δικές της.


• Η πουτάνα και η εμφάνισή της, καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών της είναι ανάλογη του κόστους της. Όσο περισσότερα είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις τόσο καλύτερη σε εμφάνιση θα πάρεις και τόσο καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών θα δεχτείς.

>Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα παραμένει η ίδια σε εμφάνιση και σε ποιότητα ανεξαρτήτως των χρημάτων που είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις για αυτήν.


• Η πουτάνα έχει τσατσά η οποία όσο περνάει ο καιρός σε προσέχει όλο και πιο πολύ και σε περιποιείται.

>Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα έχει μητέρα = πεθερά που όσο περνάει ο καιρός αναφέρεται όλο και με πιο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την προσφορά σου στην ζωή της θυγατέρας της και γενικότερα στην κακοτυχία της.


• Η πουτάνα είναι κυρία και ποτέ δεν θα σου κάνει σκηνή επειδή πηδάς τη γυναίκα σου / γκόμενα σου.

>Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου θα κάνει σίγουρα σκηνή όπου και αν βρίσκεστε την στιγμή που θα μάθει ότι πηδάς μια πουτάνα.


• Η πουτάνα πάντα αναγνωρίζει σε έναν τακτικό της πελάτη την συνεισφορά του και τον ανταμείβει είτε με κάποια έκπτωση είτε με μια δωρεάν υπηρεσία.

>Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν αναγνωρίζει την οικονομική σου συνεισφορά. Πάντα θα ζητάει ακόμα περισσότερα από αυτά που δίνεις και θα είναι έτοιμη να τα καταναλώσει.


• Η πουτάνα ποτέ δεν πρόκειται να σε κερατώσει γιατί για το χρόνο που έχεις πληρώσει για να σου ανήκει είναι αποκλειστικά δική σου και αποκλείεται να τον μοιράσει με κάποιον άλλον... αν εσύ δεν το θέλεις.

>Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου σίγουρα θα σε κερατώσει και ακόμα χειρότερα ποτέ δεν θα σου ζητήσει να συμμετάσχεις.


• Η πουτάνα ποτέ δεν θα σου αρνηθεί να φέρει και μια φίλη της με την αντίστοιχη αμοιβή φυσικά.

>Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν πρόκειται να δεχτεί να φέρει την μουνάρα κολλητή της στο κρεβάτι σας για σεξ όποιο και να είναι το τίμημα που θα της τάξης!


• Η πουτάνα μπορεί να είναι διαφορετική κάθε φορά και η ηλικία της να παραμένει για πάντα σταθερή. Έτσι πάντα έχεις την φρεσκάδα του καινούργιου στην ιδανική για σένα ηλικία.

>Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου για μια ζωή ή για όσο είσαστε μαζί θα είναι πάντα η ίδια και θα γερνάει!


• Η πουτάνα δουλεύει πάντα σε σπίτι και προσφέρει οικονομικά σε αυτό.

>Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου το να δουλεύει σπίτι το θεωρεί υποτιμητικό για τους 2 μεταπτυχιακούς τίτλους της και το 1 διδακτορικό της.
Επίσης δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει στο σπιτικό σας καθώς τα λεφτά της «ανήκουν» στον Hondo Center, στον «Καλογήρου» και στο κομμωτήριο της.


• Η πουτάνα το σεξ το έχει ως τρόπο ζωής.

>Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα ως τρόπο για να «τυλίξει» αυτόν που πιστεύει ότι θα είναι «ιδανικός» σύζυγος ή για να ζητήσει κάτι!Είναι πασιφανές λοιπόν ότι ο χαρακτηρισμός πουτάνα για μια γυναίκα θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως κομπλιμέντο και μάλιστα από τα «ακριβότερα».

Οπότε κυρίες μου, την επόμενη φορά που ένας άντρας σας αποκαλέσει «πουτάνα», μην ξινίσετε τα μούτρα... απλά χαμογελάστε του και αποδείξτε του πόσο πουτάνα είστε!


andreasec13

 • phpBB ***
 • ****
 • Μηνύματα: 1654
 • Like: +0/-0
Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 07:32:48 μμ
Χμμ,κάτι μου λέει ότι στο εν λόγω "τόπικ",σε λίγο θα γίνει της π#$τ@νας!  :mryellow:


black_velvet

 • phpBB *****
 • ******
 • Μηνύματα: 13746
 • Like: +0/-0
Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 10:30:06 μμ
[quote user="rain" post="306318"]...

Οπότε κυρίες μου, την επόμενη φορά που ένας άντρας σας αποκαλέσει «πουτάνα», μην ξινίσετε τα μούτρα... απλά χαμογελάστε του και αποδείξτε του πόσο πουτάνα είστε![/quote]

Εγώ πάντως θέλω να δω πώς θα αντιδράσει ο καθένας από σας όταν κάποιος αποκαλέσει τη δική σας γυναίκα/γκόμενα "πουτάνα".  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα


Pappas10

 • phpBB ****
 • *****
 • Μηνύματα: 4650
 • Like: +0/-0
Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 22, 2008, 10:56:17 πμ
[quote user="black_velvet" post="306349"]Εγώ πάντως θέλω να δω πώς θα αντιδράσει ο καθένας από σας όταν κάποιος αποκαλέσει τη δική σας γυναίκα/γκόμενα "πουτάνα".  ][/quote]

Πέρα από το να τον πλακώσεις στα μπουνίδια, υπάρχουν ΚΑΙ οι κάτωθι απαντήσεις.

1. Μήπως είσαι λίγο μαλάκας που πληρώνεις για να την πηδήξεις; Γιατί για όσους ξέρουν από σεξ είναι δωρεάν...
2. Μάλλον την μπέρδεψες με τη "δικιά" σου μα μεν....
3. Δεν φταις εσύ που δεν ξέρεις τι είναι πουτάνα... όταν σταματήσεις την μαλακία μπορεί και να μάθεις.
4. Κάνει παρέα με την "δικιά" σου ε;
5. Είναι προφανές ότι η παρατεταμένη στέρηση σε κάνει να βλέπεις παντού δυνητικό σεξ... έστω και επί πληρωμή.

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ποικίλες απαντήσεις.... Αν και τα αγοράκια σε κάτι τέτοια προτιμούμε δυνμικότερες αντιδράσεις.

Σήμερα έχει γήπεδο...

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.


rain

 • phpBB **
 • ***
 • Μηνύματα: 1002
 • Like: +0/-0
Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 22, 2008, 01:24:26 μμ
για στάκα, το θέμα αυτό διαπραγματεύεται το γυναίκα "πουτάνα" και όχι το άντρα "μαλάκα". Ας ανοίξουμε και ένα για αυτό. Δόξα το ύψιστο έχουμε μπόλικο υλικό κι απ αυτό

Είσαι και Πανάθας μεγάλε, μεγάλη πίκρα


Pappas10

 • phpBB ****
 • *****
 • Μηνύματα: 4650
 • Like: +0/-0
Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 22, 2008, 04:48:24 μμ
[quote user="rain" post="306365"]για στάκα, το θέμα αυτό διαπραγματεύεται το γυναίκα "πουτάνα" και όχι το άντρα "μαλάκα". Ας ανοίξουμε και ένα για αυτό. Δόξα το ύψιστο έχουμε μπόλικο υλικό κι απ αυτό

Είσαι και Πανάθας μεγάλε, μεγάλη πίκρα[/quote]

Έτερον εκάτερον μα μεν. Ο Άντρας Μαλάκας στην τελική είναι το καθρεύτισμα της πουτάνας σε ΧΥ χρωμόσωμα. Άρα όχι μόνο είναι εντός θέματος αλλά επί της ουσίας είναι απαραίτητη αναφορά για την ολοκλήρωση του.

Οι οπαδοί των πικραμένων να μην μιλάνε για τις πίκρες της ΠΑΝΑΘΑΣ. Να παίζουν στο ΟΥΕΦΑΚΙ τους ή με τα ΕΛΤΑ τους ευρωπαϊκούς τους και να μας αφήσουν εμάς με το σεντόνι μας.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.


kuria

 • phpBB *****
 • ******
 • Μηνύματα: 18986
 • Like: +2/-0
Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 22, 2008, 06:54:05 μμ
[quote user="Pappas10" post="306387"]
Οι οπαδοί των πικραμένων να μην μιλάνε για τις πίκρες της ΠΑΝΑΘΑΣ. Να παίζουν στο ΟΥΕΦΑΚΙ τους ή με τα ΕΛΤΑ τους ευρωπαϊκούς τους και να μας αφήσουν εμάς με το σεντόνι μας.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααααααα[/quote]


πληρωνουμε το νεο μπορντελο κατιτις παραπανω αλλα...

[albumimg]11671[/albumimg]
xxx για νεοβαζελικες φαντασιωσεις...
[albumimg]11672[/albumimg]
θα στρωσουν και τα καλα τους σεντονια...
[albumimg]11670[/albumimg]
και φυσικα θα εχει φωτακι για να το ξεχωριζουν οι πελατες...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...


KostasD33

 • Global Moderator
 • phpBB ****
 • *****
 • Μηνύματα: 6629
 • Like: +2/-0
Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 22, 2008, 09:43:29 μμ
Τι ρίχνεις λάδι στη φωτιά βρε Μαράκι, δεν τον λυπάσαι τόσα χρόνια
Θες πραγματικά να γίνει της πόρνης το κιγκλίδωμα στο θέμα αυτό?


Pappas10

 • phpBB ****
 • *****
 • Μηνύματα: 4650
 • Like: +0/-0
Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 23, 2008, 10:23:24 πμ
[quote user="kuria" post="306394"]πληρωνουμε το νεο μπορντελο κατιτις παραπανω αλλα...

[albumimg]11671[/albumimg]
xxx για νεοβαζελικες φαντασιωσεις...
[albumimg]11672[/albumimg]
θα στρωσουν και τα καλα τους σεντονια...
[albumimg]11670[/albumimg]
και φυσικα θα εχει φωτακι για να το ξεχωριζουν οι πελατες...[/quote]

Κατ' αρχάς ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΚΑΤ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΥΡΙΓΟΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ "ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟ. ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΤΡΟΥΜΠΙΟΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΤΕ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΚΟΡΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ... ΝΤΑΞ;;;;;

[quote user="KostasD33" post="306403"]Τι ρίχνεις λάδι στη φωτιά βρε Μαράκι, δεν τον λυπάσαι τόσα χρόνια
Θες πραγματικά να γίνει της πόρνης το κιγκλίδωμα στο θέμα αυτό?[/quote]

ΤΙ ΘΕΣ ΕΣΥ ΡΕ; ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;; ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ; ... ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ... ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕΣΩ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΩΝ". ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.... ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΓΕΙΩΣ....

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Υ.Γ.  Καλά ρε βλαμένοι..... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ 82;;;;;; 2 ΜΕΤΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ;;;;;;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.


kuria

 • phpBB *****
 • ******
 • Μηνύματα: 18986
 • Like: +2/-0
Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 25, 2008, 08:13:54 μμ
[quote user="Pappas10" post="306430"]

Κατ' αρχάς ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΚΑΤ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΥΡΙΓΟΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ "ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟ. ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΤΡΟΥΜΠΙΟΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΤΕ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΚΟΡΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ... ΝΤΑΞ;;;;;


ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  [/quote]

καραλολ και πανω τουρλα!!!

για βγαλε ωρε τα στοιχεια που εχεις και δειξε μας τι εχει πληρωσει απο τα τοτες (χρονια της δικτατοριας) ισαμε τα σημερα (χρονια της νεοδημοκρατιας) η χολοχρους ομαδα σου... και τι για τη νεα στανη σας στον ελαιωνα...
[quote user="KostasD33" post="306403"]Τι ρίχνεις λάδι στη φωτιά βρε Μαράκι, δεν τον λυπάσαι τόσα χρόνια
Θες πραγματικά να γίνει της πόρνης το κιγκλίδωμα στο θέμα αυτό?[/quote]
οχι Κωστακη μου δεν τον λυπαμαι... αυτο δα μου ελειπε να τον λυπηθω μετα απο τοσα χρονια...
οσον αφορα το καγκελο ειναι κι αυτο μεσα στο θεμα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...


black_velvet

 • phpBB *****
 • ******
 • Μηνύματα: 13746
 • Like: +0/-0
Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 30, 2008, 08:15:05 μμ
[quote user="Pappas10" post="306430"]...
Κατ' αρχάς ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ...[/quote]

Τώρα εσύ δηλαδή θες να πιάσουμε βαρδινογιαννέικη κουβέντα; Και ν' αρχίσουμε να λέμε από πού είναι τα λεφτά τους; Και πώς παιδεύουν (ένα και μόνο παράδειγμα είναι αυτό) τον κοσμάκη με τις αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων τους για να βγάζουν ακόμη περισσότερα; Πώς κοροϊδεύουν με δήθεν ταχύπλοα που συνολικά κάνουν περισσότερες ώρες κι απ' τα παλιά "συμβατικά" καράβια για να φτάσουν στον τελικό προορισμό εξαιτίας των πολλών λιμανιών που πιάνουν;

Θες να πούμε για την κατάντια της ακτοπλοΐας μας; Ε όχι παππά! Αυτή, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Κι όλ' αυτά γιατί; για "αυτοχρηματοδοτούμενα" ή και μη, έργα κλωτσόμπαλας; Ένα φουσκωμένο ασκί που το κυνηγάνε 20-22 μαμακες κι ένας ηλίθιος με μαύρα και σφυρίχτρα;

Πέστε ό,τι θέλετε για παιχνίδια και ομάδες. Υποστηρίξτε και βρίστε ό,τι κι όποια ομάδα θέλετε. Μην αναφέρεστε όμως στις χρηματοδοτήσεις του ενός και του άλλου. Μην υποτιμάτε τόσο πολύ τη νοημοσύνη μας!
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα


Pappas10

 • phpBB ****
 • *****
 • Μηνύματα: 4650
 • Like: +0/-0
Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 10:07:27 πμ
[quote user="black_velvet" post="307021"][quote user="Pappas10" post="306430"]...
Κατ' αρχάς ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ...[/quote]

Τώρα εσύ δηλαδή θες να πιάσουμε βαρδινογιαννέικη κουβέντα; Και ν' αρχίσουμε να λέμε από πού είναι τα λεφτά τους; Και πώς παιδεύουν (ένα και μόνο παράδειγμα είναι αυτό) τον κοσμάκη με τις αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων τους για να βγάζουν ακόμη περισσότερα; Πώς κοροϊδεύουν με δήθεν ταχύπλοα που συνολικά κάνουν περισσότερες ώρες κι απ' τα παλιά "συμβατικά" καράβια για να φτάσουν στον τελικό προορισμό εξαιτίας των πολλών λιμανιών που πιάνουν;

Θες να πούμε για την κατάντια της ακτοπλοΐας μας; Ε όχι παππά! Αυτή, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Κι όλ' αυτά γιατί; για "αυτοχρηματοδοτούμενα" ή και μη, έργα κλωτσόμπαλας; Ένα φουσκωμένο ασκί που το κυνηγάνε 20-22 μαμακες κι ένας ηλίθιος με μαύρα και σφυρίχτρα;

Πέστε ό,τι θέλετε για παιχνίδια και ομάδες. Υποστηρίξτε και βρίστε ό,τι κι όποια θέλετε. Μην αναφέρεστε όμως στις χρηματοδοτήσεις του ενός και του άλλου. Μην υποτιμάτε τόσο πολύ τη νοημοσύνη μας!

[/quote]

Το ζήτημα το θέτεις σε μία βάση που χρειάζεται τεράστια ανάλυση και ουδώλως σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Ποτέ δεν είπα ότι οι Βαρδινογιάννηδες είναι άγιοι. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όμως των Βαρδινογιάννηδων δεν έγινε ΠΟΤΕ το όχημα είσπραξης ή διασπάθισης δημοσίου χρήματος. Αν δεν σου αρέσουν τα πλοία των Βαρδινογιάννηδων, μπορείς να πάρεις ένα άλλο πλοίο ή - στη χειρότερη - να διαλέξεις έναν άλλον προορισμό που δεν εξυπηρετείται από τα πλοία τους.

Αν όμως δεν σου αρέσει το ότι το κράτος χρησιμοποιεί τα λεφτά των φόρων σου όχι για να χτίσει κανένα σχολείο αλλά για να κάνει "Ολυμπιακές Προσαρμογές" στο γήπεδο που ανήκει στην εταιρία "Καραϊσκάκη Α.Ε."  και χρησιμοποιήται ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ (μιας και το Καραϊσκάκη του δημοσίου ήταν έδρα και του Εθνικού για όσους δεν το θυμούνται) από τον εμετικό σύλλογο με σήμα το κεφάλι δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Και πριν με ρωτήσει κάποιος για το τι ακριβώς είναι αυτές οι "Ολυμπιακές Προσαρμογές" που πληρώσαμε ΟΛΟΙ θα απαντήσω ότι δεν έχει δημοσιευτεί λεπτομερώς το σχέδιο "εκσυγχρονισμού" του Καραϊσκάκη ούτε και το ποιος χρηματοδότησε το έργο, ενώ ο Συρίγος που το έψαξε και δημοσίευσε κάποια πράγματα κατέληξε στο νοσοκομείο από επίθεση "αγνώστων".

Όσο για το αυτοχρηματοδοτούμενο του γηπέδου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει καταθέσει όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν πέρα από πάση αμφιβολία τα χρήματα που έχει ξοδέψει έως τώρα και τα χρήματα που ΘΑ ξοδέψει με εγγυητικές επιστολές. Η μόνη "σκιά" στην ανέγερση και χρηματοδότηση του γηπέδου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ βρίσκεται στην "τράμπα" Λεωφόρου Αλεξάνδρας και της έκτασης που παραχωρήθηκε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στην περιοχή του Ελαιώνα.  

Αυτή η "σκιά" λοιπόν έχει δύο άξονες.

Ο πρώτος σχετίζεται με την αξία του οικοπέδου των 12 (αν δεν κάνω λάθος) στρεμάτων του Γηπέδου της Λεωφόρου σε συνάρτηση με τα 45 (πάλι αν δεν κάνω λάθος) στρέματα του Ελαιώνα.

Ο Δεύτερος σχετίζεται με την αμφισβήτηση της ιδιοκτησίας της Λεωφόρου από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο.

Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν 2 απαντήσεις όμως. Μία που θέλει την "τράμπα" ασύμφορη και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ να μη δικαιούται να εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και μία που θέλει την "τράμπα" συμφέρουσα και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ιδιοκτήτη του γηπέδου.

Και στις δύο περιπτώσεις όμως Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Τέλος, δικαίομα του καθενώς να θεωρεί το ποδόσφαιρο "22 ηλίθιους που κυνηγάν ένα μπαλόνι".  Μη βάζεις όμως τις χρηματοδοτήσεις στο ίδιο σακούλι. Το "τσουβάλιασμα" δεν είναι αντικειμενικότητα αλλά άδικος συμψηφισμός.

Εκτός και αν ασπάζεσαι ως επιχείρημα το ότι επειδή υπάρχουν γυναίκες πουτάνες, όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες.... και θεωρείς ότι αυτό ΔΕΝ υποτιμά την νοημοσύνη σου. (για να είμαι και μέσα στο θέμα)

Φιλικά

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.


rain

 • phpBB **
 • ***
 • Μηνύματα: 1002
 • Like: +0/-0
Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 10:27:41 πμ
Εδώ πάμε να αναλύσουμε το θέμα πουτάνες και εσύ βγάζεις λόγο πάλι για τον Παναθηναϊκό?


Pappas10

 • phpBB ****
 • *****
 • Μηνύματα: 4650
 • Like: +0/-0
Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 11:15:35 πμ
[quote user="rain" post="307041"]Εδώ πάμε να αναλύσουμε το θέμα πουτάνες και εσύ βγάζεις λόγο πάλι για τον Παναθηναϊκό?[/quote]

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα κι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πουτάνα έχει γίνει. Χώρια το ότι - αν πρόσεξες - ο λόγος μου είχε συνδετικό κρίκο με το θέμα στον επίλογο του.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.


rain

 • phpBB **
 • ***
 • Μηνύματα: 1002
 • Like: +0/-0
Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 12:58:47 μμ
[quote user="Pappas10" post="307042"] ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πουτάνα έχει γίνει.[/quote]
Μεγάλη ιδέα έχεις για την ομάδα σου φίλε, το max που θα έλεγα εγώ είναι σύζυγος ανοργασμική. Έναν οργασμό ανά δυο Ολυμπιάδες δεν λέει


 

μέλη
 • Σύνολο μελών: 7355
 • Latest: realeshop
Stats
 • Σύνολο μηνυμάτων: 360299
 • Σύνολο θεμάτων: 11742
 • Online Today: 189
 • Online Ever: 809
 • (Δεκεμβρίου 04, 2019, 11:14:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Users: 0
Guests: 194
Total: 194