Γήπεδο ποδοσφαίρου στον Βοτανικό

This is a discussion for the topic Γήπεδο ποδοσφαίρου στον Βοτανικό στις the board Αρχιτεκτονική, Χωροταξία, Οικοδομικά.
*

Αποστολέας Θέμα: Γήπεδο ποδοσφαίρου στον Βοτανικό  (Αναγνώστηκε 9267 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Pappas10

 • phpBB ****
 • *****
 • Μηνύματα: 4650
 • Like: +0/-0
Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 19, 2008, 10:04:30 πμ
[ot user="andreasec13" post="308757"][quote user="Pappas10" post="308737"]Τα καινούργια γήπεδα είναι ένα εφαλτήριο για την απελευθέρωση των αθλημάτων από την λαβή των χουλιγκάνων. Έως τώρα, τα παραδείγματα αυτό δείχνουν. [/quote]

Μακάρι να βγούν αληθινά τα λόγια σου,μπας και ξαναπάω γήπεδο.Εχω να πατήσω κάτι δεκαετίες τώρα.(Όσο για το "ου γαρ" εννοούσα το γήρας).  :mryellow:

Φιλικά

Ανδρέας
[/ot]

Το ξέρω και το "... έρχεται μόνον".

Απλά δεν θα υπερθεμάτιζα ποτέ τον αυτοσαρκασμό σου. Εϊναι θέμα ευγένειας και σεβασμού :)

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.


Pappas10

 • phpBB ****
 • *****
 • Μηνύματα: 4650
 • Like: +0/-0
Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 19, 2008, 10:59:14 πμ
Ντί 33,

Απολογούμαι για την ειρωνική μου παράθεση, περισσότερο τον αριστερισμό σου στόχευα παρά την πραγματικότητα της. Άλλωστε δήλωσα ότι είμαι άσχετος επί του θέματος.

Από εκεί και πέρα, η δυνατότητα μου να επιχειρηματολογήσω περιορίζεται από την αντιπαράθεση πρακτικών και θεωρητικών επιχειρημάτων. Η πόλη έχει 6.000.000 κατοίκους αντί για 1.500.000 και συζητάμε για τα 500 ή 10000 η 10.000 τμ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ πρασίνου τα οποία ακόμα και σε περιοχές που υπάρχουν δεν έχουν δημιουργηθεί.

Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να αντεπιχειρηματολογίσω σε μία ιδέα που στηρίζεται σε επιθυμίες και όχι σε πραγματικότητες. Με τη δική σου λογική, για οικιστικούς λόγους θα μπορούσε να ψηφιστεί νόμος που να υποχρεώνει σε αναγκαστική μετακόμιση στην επαρχία όλους τους άνεργους και τους μισθωτούς κάτω των 1200 ευρώ προς πληθυσμιακή αποσυμφόρηση της πόλης.

-Μα δεν υπάρχουν δουλειές

- Θα φτιάξουμε... στην Ολλανδία μόνο το 3% του πλυθυσμού μένει στο Άμστερνταμ και στην Χάγη μόλις το 1%. Στην Βιέννη το 10% το πληθυσμού της Αυστρίας κ.ο.κ.

Συγνώμη ρε Κώστα αλλά αυτά είναι αστεία επιχειρήματα εικονικής πραγματικότητας...

Τώρα δηλαδή - για να καταλάβω - τι ακριβώς συζητάμε; Ότι το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και το Mall του Βωβού - ή έστω σκέτο το Mall - είναι ένα πετραδάκι στην έλειψη πρασίνου (αν είναι... δεν υπάρχει πράσινο εκεί έτσι;.. μην ξεχνιόμαστε) μίας πόλης που όχι μόνο δεν έχει να επιδείξει άλλες επιτυχίες στην προσπάθεια δημιουργίας πρασίνου αλλά αντίθετα εξακολουθεί από το 1950 τουλάχιστον να οικοδομήται άναρχα, να επιτρέπει καταπατήσεις δασικών εκτάσεων και να κωλυσιεργεί ή να ακυρώνει σχέδια δημιουργίας πάρκων σε τόσες άλλες περιοχές;

Και στην Τελική, ας βάλουν μία ρήτρα που θα λέει ότι μόλις γίνουν μητροπολιτικά πάρκα και πάρκα περιοχής σε όλες τις προβλεπόμενες εκτάσεις (αν υπάρχουν σχέδια... γιατί στον αντισχεδιασμό καλά τα πάμε... στον σχεδιασμό έχουμε ένα μικρό προβληματάκι), μόλις αναδασωθούν οι καμένες εκτάσεις της Πάρνηθας, της Πεντέλης και του Υμμητού και όταν κατεδαφιστούν όλα τα κτίσματα που βρίσκονται σε χαρακτηρισμένες έως το 1980 δασικές περιοχές,  το Mall και το γήπεδο θα κατεδαφιστούν και θα γίνουν χώροι πρασίνου.

Τέλος, βλέπουμε ΤΟΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για ένα σχέδιο αναβάθμισης (που - απροπώ - περιλαμβάνει και εκτάσεις πρασίνου πόλης) και μένουμε μουγγοί στα χιλιάδες σχέδια υποβάθμισης που ΔΕΝ ανακοινώνονται - φυσικά - αλλά πραγματόποιούνται καθημερινά.  Αν αυτό δεν είναι υποκρισία και οπορτουνισμός τι είναι για να καταλάβω κι εγώ δηλαδή.

Όχι, δεν δυϊλίζω τα πάντα μέσα από την Αγάπη μου για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Θεωρώ όμως ότι η Κατασκευή των χτισμάτων εκεί - συμπεριλαμβανομένου και του Mall - δεν δημιουργεί προβλήματα στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ αλλά αντίθετα λύνει. Είναι γνωστό ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το "καλύτερο" υπάρχει μόνο ως ιδέα και ουχί ως μελετημένο, συγκροτημένο και κατατεθημένο σχέδιο. Έχοντας ως παράδειγμα τις υπόλοιπες περιοχές - Γουδί, Ελληνικό, Γαλάτσι - δυνητικών μητροπολιτικών πάρκων, εγώ δεν βλέπω δημιουργία πάρκου αλλά απλή ακύρωση μίας προσπάθειας αναβάθμισης στο όνομα μίας θεωρητικής και ουδέποτε εφαρμοσθείσας "Καλύτερης λύσης".

Κώστα, μην πάρεις δώρα στα βαφτιστήρια σου από το "Τζάμπο" ή τον "Ζαχαριά"  για τα Χριστούγεννα... στείλε γράμμα να τα φέρει ο Άη Βασίλης.  Τι; Δεν υπάρχει Άη Βασίλης; Μα τόσοι Άνθρωποι το λένε... μπορεί να υπάρξει.  

Άσε με ρε φίλε τώρα...

Φιλικά και ειλικρινά δεν είχα σκοπό να ειρωνευτώ εσένα αλλά τον αριστερισμό σου.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.


KostasD33

 • Global Moderator
 • phpBB ****
 • *****
 • Μηνύματα: 6629
 • Like: +2/-0
Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 20, 2008, 01:46:45 πμ
Δεκτή η απολογία σου παρ ότι ειρωνεία σε λεγόμενα κάποιου είναι ειρωνεία στον ίδιο αλλά επ ευκαιρία βρες μου εσύ που είναι η αριστερά σήμερα και συζητάμε για αριστερισμούς μετά. Μη ξεχνάς ότι για να υπάρξει ο αριστερισμός (σοσιαλφασιστική αντίληψη στην τελική) πρέπει να υπάρχει και αριστερά. Όχι σ αυτό το θέμα όμως αυτή η συζήτηση.


Επί του πρασίνου λοιπόν, όχι του τριφυλλιού αλλά του πρασίνου πόλης
Ναι φίλε, άθελα σου λες αρλούμπες (και δεν ειρωνεύομαι εσένα αλλά την Κνίτικι Σταλινοξεροκεφαλιά σου)

Αν πρότεινα να γίνει κάτι σε μια πόλη που θα ήταν ανέφικτο από αντικειμενικές συνθήκες θα ήμουν ηλίθιος τουλάχιστον.
Να είσαι σίγουρος ότι σε πολλά πράγματα μπορεί να είμαι ηλίθιος αλλά σε αυτό δεν είμαι

Ξανά επαναλαμβάνω ότι η Αθήνα είναι 3.6 εκ. κατοίκους από μετρήσεις. Όχι 6 εκ.  Μη παίζεις με τα εκατομμύρια σε πληθυσμούς διότι τα πάντα βγαίνουν από αυτό και είναι σημαντικό.
Μη μπερδεύεις και την αύξηση του αριθμού αυτού από τους επισκέπτες που έχει μια πόλη αυτού του μεγέθους που όντως μπορεί να φτάνει και το 1 εκατομμύριο.
Με βάση λοιπόν τον εξ ορισμού πληθυσμό που έχουμε και την έκταση που έχει το λεκανοπέδιο αττικής υπάρχουν οι εκτάσεις (χωρίς να γίνουν κατεδαφίσεις υφισταμένων κτιρίων φυσικά) για να πλησίαση η Αθήνα το απαιτούμενο πράσινο που είναι απαιτητό για την πληθυσμιακή της κατάσταση.
Δεν γίνεται να σε πείσω για αυτό με απλά κείμενα σε ένα Φόρουμ, αλλά μόνο με χάρτες και σχέδια και τους υπολογισμούς χωροταξικής κατανομής που υπάρχουν.
Ανέφερα ενδεικτικά πιο πριν τις μελέτες των πολυτεχνικών σχολών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και εκατοντάδες πτυχιακές και άλλες μελέτες που υπάρχουν
Νομίζω για μεγαλύτερη εφικτοτοτητα ότι αντί για 30τ.μ. ανά κάτοικο να μπορούμε να φτάσουμε στα 23 με 26 μέτρα ανά κάτοικο.
Αν φτάσουμε εκεί θα είναι μια τεράστια διάφορα από το υπάρχον 7τ.μ. που έχουμε σήμερα.
Μόνο να το έβλεπες σε χάρτη κατανεμημένους τους χώρους πρασίνου σε όλο το λεκανοπέδια αττικής θα ενθουσιαζόσουν κι εσύ

Δεν λείπουν τα μέτρα και οι ελεύθεροι χώροι φίλε ούτε λείπουν οι μελέτες και οι πόροι κι ακόμα περισσότερο δεν λείπει η αναγκαιότητα για τα πνευμόνια σε μια πόλη
Λείπουν ο στρατηγικός σχεδιασμός
Λείπει η βούληση
Λείπει η ελάχιστη ικανότητα ώστε ένα υπουργείο χωροταξίας και περιβάλλοντος να δρα σαν υπουργείο χωροταξίας και περιβάλλοντος και όχι σαν υπουργείο που αναζητά  συντελεστές δόμησης για κάθε Βωβό, Μπόμπολα ή κάθε μικρό και μεγάλο κατασκευαστή. Χάριν της επιχειρηματικότητας να δίνει δόμηση σε αιγιαλούς, σε δάση και μη πιάσουμε τώρα και τις λίμνες και γίνει του βατοπεδιου εδώ μέσα
Πιθανά λείπουν οι γνώστες και οι ικανοί από την Πολιτική διότι δεν καταδέχονται ποτέ να γίνουν πολιτικοί και κυριαρχούν οι αποτυχημένοι που είχαν χρόνο να ασχολούνται με δημοσιές σχέσεις και κουμπαριές

(στο τέλος να δεις που θα γίνω κουκουλοφόρος αριστεριστής τα φελέκια μου μέσα)


See_Me

 • phpBB ***
 • ****
 • Μηνύματα: 1372
 • Like: +0/-0
Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 20, 2008, 11:35:59 πμ
[size=12]Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα γράψατε, αλλά έχετε αποδεχτεί τη χώρα που ζούμε? Έχετε αποδεχτεί τις φρούδες υποσχέσεις & το καθεστώς των λαμόγιων ?? Θεωρείτε ότι οι αναβολές ή ανατροπές γίνονται για να προστεθεί πράσινο στην Αθήνα ?? Ή ότι ξαφνικά αλλάξανε τα σχέδια ? Ξεχνάτε όλα τα έκτρωπα που εμφανίζονται καθημερινά στην επικαιρότητα ? Τι παραπάνω λοιπόν περιμένετε από ένα παρακράτος προχειροδουλειάς & κουκουλώματος ??

 Σαν παναθηναϊκός που είμαι με ενοχλεί το όλο θέμα που διαφαίνεται αβέβαιη η κατασκευή του γηπέδο & μένουμε στον αέρα χωρίς ουσιαστικές λύσεις, αλλά σαν πολίτης της χώρας με εξοργίζει η όλη αναίσχιντη (το σκότωσα) συμπεριφορά παντώς υπευθύνου με αιτιολογίες που ούτε γυμνασιακού επιπέδου καταληψίες δεν προφασίζονται, αποφασίζουν και διατάσσουν !!![/size]


Pappas10

 • phpBB ****
 • *****
 • Μηνύματα: 4650
 • Like: +0/-0
Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 20, 2008, 06:30:00 μμ
Eγώ νόμιζα ότι η Αθήνα έχει γύρω στα 5 μύρια.

Από εκεί και πέρα, θα στο ξαναπώ πως είναι αδύνατο να αντικρούσω την θεωρία του ιδεατού που μου παρουσίαζεις με αντίστοιχα παραδείγματα. Η πραγματικότητα όμως σε διαψεύδει. Στη θεωρία και οι κομμουνιστικές κοινωνίες είναι εφικτές. Οπότε, Σόρρυ αλλά θα επιμείνω πως, ας γίνουν πρώτα όλοι οι άλλοι χώροι πρασίνου και μετά γκρεμίζουμε το γήπεδο.

Πέρα από το ότι - με το συμπάθειο δηλαδή - αλλά αν είναι τα πόσα τετραγωνικά μέτρα που θα καταλαμβάνει το στάδιο και ο Βωβός να χαλάνε το ισοζύγιο πληθυσμού πρασίνου.... μάλλον αξίζει τον κόπο να γκρεμίσουμε τίποτ' άλλο παρά τα όνειρα τόσων χιλιάδων ανθρώπων. Ο.Κ;

Πέρα από αυτό. Θα σου ξαναπώ ότι δυιλίζουμε την οικιστική μας κάμηλο και καταπίνουμε τον γηπεδικό μας κουνούπι.  Μπορεί να λέω οικιστικές αρλούμπες στην θεωρία, αλλά τουλάχιστον αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα μας.

Έτσι δεν είναι;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.


See_Me

 • phpBB ***
 • ****
 • Μηνύματα: 1372
 • Like: +0/-0
Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 21, 2008, 03:25:33 πμ
[size=12](αυτός που μου άλλαξε χρώμα στο παραπάνω Post, να αλλάξει γυαλιά.... Κύριε επί των χρωμάτων, εφόσον έχεις αφήσει όλη την παλέτα free...δικό σου το πρόβλημα αν στραβώνονται κάποιοι με τόσο σκούρο φόντο!! ΟΥ ΓΑΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ.....)[/size]


rain

 • phpBB **
 • ***
 • Μηνύματα: 1002
 • Like: +0/-0
Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 01:07:34 πμ
[quote user="Pappas10" post="308814"]Οπότε, Σόρρυ αλλά θα επιμείνω πως, ας γίνουν πρώτα όλοι οι άλλοι χώροι πρασίνου και μετά γκρεμίζουμε το γήπεδο.
[/quote]
Ας κόψουν όλοι οι άλλοι την καμπούρα τους και μετά κόβω και την δικια μου
Μη παραπονιόμαστε τότε βρε παιδιά που θα μένουμε για πάντα καμπούρηδες όλοι


Pappas10

 • phpBB ****
 • *****
 • Μηνύματα: 4650
 • Like: +0/-0
Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 12:01:19 μμ
[quote user="rain" post="308850"][quote user="Pappas10" post="308814"]Οπότε, Σόρρυ αλλά θα επιμείνω πως, ας γίνουν πρώτα όλοι οι άλλοι χώροι πρασίνου και μετά γκρεμίζουμε το γήπεδο.
[/quote]
Ας κόψουν όλοι οι άλλοι την καμπούρα τους και μετά κόβω και την δικια μου
Μη παραπονιόμαστε τότε βρε παιδιά που θα μένουμε για πάντα καμπούρηδες όλοι[/quote]

Πέρα από το ότι δεν είναι αποδεδειγμένα καμπούρα, σου ξεφεύγει το γεγονός ότι δεν είναι καμπούρα ενός, αλλά μερικών χιλιάδων ανθρώπων. Οπότε πειράματα στα κοψίματα της καμπούρας ας κάνουν σε λιγότερους. Άμα πετύχει, κόβουν και των υπολοίπων.

Όχι να αφήσουν τους μισούς σακατεμένους και ανάπηρους και τους υπόλοιπους υγιείς καμπούρηδες... σωστά;

Καλημέρα και καλές γιορτές.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.


rain

 • phpBB **
 • ***
 • Μηνύματα: 1002
 • Like: +0/-0
Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 02:19:29 μμ
εεεεε φυτέφτε τριφύλλια βρε αδελφέ να φάει η καμήλα να μεγαλώσει η καμπούρα, δώστε και οικόπεδα στον Βωβό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να ησυχάσει μη βγει ζημιωμένος
μας τα κάνατε τσουρέκια με το γήπεδο μιας ομάδας


Pappas10

 • phpBB ****
 • *****
 • Μηνύματα: 4650
 • Like: +0/-0
Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 04:06:59 μμ
[quote user="rain" post="308887"]εεεεε φυτέφτε τριφύλλια βρε αδελφέ να φάει η καμήλα να μεγαλώσει η καμπούρα, δώστε και οικόπεδα στον Βωβό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να ησυχάσει μη βγει ζημιωμένος
μας τα κάνατε τσουρέκια με το γήπεδο μιας ομάδας[/quote]

Μα μεν,

1. Κανείς δεν είπε να δωθεί η Αλεξάνδρας στον Βωβό = Εκτός τόπου

2. Τσουρέκια είναι γιό πάσχα. Τώρα είναι για γαλοπούλα = εκτός χρόνου.

3. Η καμπούρα της καμήλας δεν μεγαλώνει ανάλογα με το πόσο τρώει = εκτός πραγματικότητας.

Ή αλλιώς δίκιο έχεις δεν ξέρεις τι λες...

"Σας τα κάναμε"... μιλας εξ' ονόματος μιας μερίδας κόσμου; Το έκανε παλιά κι ένας φίλος μου αλλά δεν ήταν βλάκας. Χρειάστηκε όμως κάτι χαπάκια για να συνέλθει... ξέρω τον ψυχολόγο του σε περίπτωση που σ' ενδιαφέρει.

Αν μιλάς μόνος σου... στα τσουρέκια μου πως σου τα έκανα (συ είπας "κάνατε"... επιμένω να το κοιτάξεις  :mryellow: ).  Το computer σου και σ' άλλο τόπικ.

Εντάξει μα μεν;

Καλές γιορτές...

Επιθετικά πλην όμως Φιλικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.


rain

 • phpBB **
 • ***
 • Μηνύματα: 1002
 • Like: +0/-0
Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 04:31:21 μμ
Τι εντάξει, τα χάπια που έπαιρνε ο φίλος σου πες μου !!!!

και δώσε υπόσχεση πως όποτε θα πηγαίνετε στο γήπεδο σας θα φυτεύετε και από ένα δεντράκι και κατεβαίνω μαζί σας σε διαδήλωση με τον Βωβό στην κεφαλή της πορείας
Η επανάσταση θα έρθει από τα τσιμένταααααα
Να ανακράξουμε όλοι δυνατά
Δώσε εμπορικά κέντρα στο Λαό
Φτιάξτε τα πάρκα αλλού εδώ έχουμε πολλά και ζαλιζόμαστε από το οξυγόνο


Pappas10

 • phpBB ****
 • *****
 • Μηνύματα: 4650
 • Like: +0/-0
Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 06:28:01 μμ
Τα χάπια δεν τα ξέρω... τον ψυχοόγο του μπορώ να σου συστήσω...

Εσύ σκούζεις γιατί έχεις ανάγκη για οξυγόνο... εγώ μια χαρά είμαι με το διοξείδιο του άνθρακα μου. "Ω ΣΥ ΜΙΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΩ ΜΗ ΠΟΙΗΣΕΙΣ" γράφω... όχι "Ω ΣΥ ΠΟΙΕΙΣ ΔΙ' ΕΤΑΙΡΩ ΜΙΣΕΙΣ"...  ;-) Οπότε εσύ πρέπει να πας να φυτέψεις κάνα δενδράκι και όχι να συγκεντρώνεις τις προσπάθειες σου σ' αυτό που θέλω να φτιάξω εγώ. Έτσι δεν είναι;    

Αν γίνει διαδήλωση για να γίνει πάρκο στο Ελληνικό, το Γουδί, το Γαλάτσι και για την κατεδάφιση των αυθαιρέτων στις δασικές περιοχές που αποχαρακτηρίστηκαν από το 80 και μετά θα πάω.

Αν οργανώσω εγώ πορεία για τον Ελαιώνα του σήμερα και με γνώμονα το σήμερα, το σύνθημα θα είναι "ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ"

"ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΧΙ ΔΡΑΣΗ"

"ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΣΤΙΣ ΧΑΒΟΥΖΕΣ... ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΑΣΗ"

" ΈΞΩ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ - ΜΕΣΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ATHENS HEART ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ"

Όπως βλέπεις από συνθήματα και προτάσεις στην σφαίρα της φαντασίας καλά τα πάω κι εγώ. Εσύ έχεις κάτι άλλο να πεις;

Συγνώμη που ο κόσμος μου δεν συναντά τον δικό σου ρε μαν τι να κάνουμε;

Εγώ φοβάμαι όλ' αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα που λέει και το τραγούδι του Παπακωνσταντίνου. Όπως επίσης σιχαίνομαι αυτούς που αποφασίζουν για εμένα χωρίς εμένα.  

Εσένα αλήθεια το πρόβλημα σου που ακριβώς βρίσκεται; Γιατί δεν θέλεις να γίνει το γήπεδο και το Mall στον Ελαιώνα; Καταπατά τίποτα χώρους πρασίνου;;;;

Για πες μου αλήθεια... τι επίσημα κατατεθημένο και ρεαλιστικό για την ανάπτυξη πλάνο υπάρχει για τον Ελαιώνα πέρα από αυτό της διπλής ανάπλασης;

Έχεις λύση στα όρια του αποδεκτού για το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ; Δέχεσαι - ας πούμε - να του ΔΩΡΗΣΕΙ το Ελληνικό κράτος το ΟΑΚΑ και τις Εγκαταστάσεις του με την προϋπόθεσει ότι θα δημιουργήσει εκεί άλλα 100τμ πρασίνου - για παράδειγμα;

Γράψε μου ρε φίλε για να καταλάβω τι υποστηρίζεις δηλαδή; Τι θέλεις και τίνι τρόπο θα το δημιουργήσεις;

Επιτέλους, ας βρεθεί απέναντι στο γήπεδο και το σχέδιο της διπλής ανάπλασης ένας φορέας ή ένας άνθρωπος με συγκεκριμένη πρόταση. Όχι απλά γνώμη. Γιατί οι γνώμες είπαμε με τι ομοιάζουν. Κι ο Καθένας έχει από μία.

Φιλικά αν και επιθετικά,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.


See_Me

 • phpBB ***
 • ****
 • Μηνύματα: 1372
 • Like: +0/-0
Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 08:45:40 μμ


Μιχαλάκο το Γαλάτσι να το αφήσεις εκεί που είναι, μας αρέσει τσιμεντούπολη & μη μας καταστρέφεις το εργασιακό μας περιβάλλον, ντάξ ??  ]


Pappas10

 • phpBB ****
 • *****
 • Μηνύματα: 4650
 • Like: +0/-0
Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 22, 2008, 08:52:11 μμ
[quote user="See_Me" post="308898"]

Μιχαλάκο το Γαλάτσι να το αφήσεις εκεί που είναι, μας αρέσει τσιμεντούπολη & μη μας καταστρέφεις το εργασιακό μας περιβάλλον, ντάξ ??  ]
[/quote]

Δεν μας βλέπω να μετράμε τίποτα... απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις.  

Αν θέλεις μπορείς να συμμετάσχεις.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.


rain

 • phpBB **
 • ***
 • Μηνύματα: 1002
 • Like: +0/-0
Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 23, 2008, 04:06:38 μμ
Σε έξοδα μεγάλα με βάζεις με τον ψυχολόγο τώρα, ψήνεσαι να πάμε παρέα να πετύχουμε και έκπτωση? Αρκεί να μη τον αρχίσεις με τα τρισμέγιστα Παναθηναϊκά  :mrgreen:  σου γιατί θα μας χρεώσει τριπλή ταρίφα  :evil:
Δεν με παίρνει αυτή την εποχή να πληρώνω διπλές ταρίφες αφού πρέπει να κάνω και μαθήματα πως οδήγησης Ταράνδου να σέρνω έλκηθρα
Kαι οι Τάρανδοι θέλουν όμως το πάρκο τους
 :arrow: Νηστικός Τάρανδος δεν χορεύει
 :arrow: Κάτω τα χέρια από τα πάρκα που δεν έχουμε και ελπίζουμε να αποχτήσουμε
 OEOOOOOOOOOO
(και μεταξύ μας τρόμαξα αγαπητή σι γιού αλλά δεν το κάνω θέμα μέρες που είναι  :razz: )
(τα μετράμε μετά να τους κάνουμε έκπληξη  :mrorange: )


 

μέλη
 • Σύνολο μελών: 7352
 • Latest: kostas.14
Stats
 • Σύνολο μηνυμάτων: 360295
 • Σύνολο θεμάτων: 11740
 • Online Today: 255
 • Online Ever: 809
 • (Δεκεμβρίου 04, 2019, 11:14:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Users: 0
Guests: 160
Total: 160