Σύντομο αφιέρωμα στον Καπετάνιο Μοσχαροκαρδιά.

This is a discussion for the topic Σύντομο αφιέρωμα στον Καπετάνιο Μοσχαροκαρδιά. στις the board Radio.a33.
*

Αποστολέας Θέμα: Σύντομο αφιέρωμα στον Καπετάνιο Μοσχαροκαρδιά.  (Αναγνώστηκε 1313 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

loco

  • phpBB *
  • **
  • Μηνύματα: 148
  • Like: +0/-0
Την Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου το σωτηρίου έτους 2009 ο DJ Loco και ώρα 10η πρωινή,  Θα σας παρουσιάσει ένα 2ωρο αφιέρωμα στον Captain Beefheart αλλά και σε αλλα γκουπάκια και μουσικούλες που κινούνται στα πλαίσια την ψυχεδέλειας.

Δε θα πέσουμε στα βαρία αλλά σίγοyρα θα ταξιδέψουμε πανέμορφα αγγίζοντας αυτο το κομμάτι της μουσικής από μια άλλη πλευρά.
παρτε τα εισητηριάκια σας και ακολουθήστε με.

Πληροφορίες

Όνομα:
   Don Glen Vliet     [img align=right]http://www.a33.gr/files/images/4243/220px_captainbeefheart.jpg[/img]

Γέννηση:    Ιανουάριος 15, 1941 (1941-01-15) (ηλικία 68)
                                Glendale, California, U.S.

Είδος μουσικής:     Experimental rock, psychedelic rock, blues-rock, avant garde, protopunk

Επαγγέλματα :   Musician, songwriter, vocalist, painter

Όργανα:    Vocals, Harmonica, Saxophone, Clarinet, Hunting horn, Oboe, Keyboards

Χρόνια εμφάνισης:    1964–1982

Δισκογραφικές:    A&M, Buddah, Blue Thumb, ABC, Reprise, Straight, Virgin, Mercury, DiscReet, Warner Bros., Atlantic, Epic
Εχει πάιξει με:    Frank Zappa, The Magic Band

Website :Captain Beefheart

Δισκογραφία    
    * Safe as Milk (1967)
    * Strictly Personal (1968)
    * Trout Mask Replica (1969)
    * Lick My Decals Off, Baby (1970)
    * Mirror Man (1971)
    * The Spotlight Kid (1972)
    * Clear Spot (1972)
    * Unconditionally Guaranteed (1974)
    * Bluejeans & Moonbeams (1974)
    * Shiny Beast (Bat Chain Puller) (1978)
    * Doc at the Radar Station (1980)
    * Ice Cream for Crow (1982)


[align=center][youtube]6Nf539nkQ0w [/youtube][/align]


[align=center]Για σύνδεση με το ράδιο πατάς εδώ
[/align]


 

μέλη
  • Σύνολο μελών: 7355
  • Latest: realeshop
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360299
  • Σύνολο θεμάτων: 11742
  • Online Today: 309
  • Online Ever: 809
  • (Δεκεμβρίου 04, 2019, 11:14:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Users: 0
Guests: 259
Total: 259