Μοσχαράκι Κοκκινιστό

This is a discussion for the topic Μοσχαράκι Κοκκινιστό στις the board Κρεατικά.
*

Αποστολέας Θέμα: Μοσχαράκι Κοκκινιστό  (Αναγνώστηκε 764 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

ChEf

  • phpBB **
  • ***
  • Μηνύματα: 371
  • Like: +0/-0
στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:02:17 πμ



Υλικά


1 ½ κιλό μοσχαράκι ελιά ή σπάλα κομμένο σε μικρές μερίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κονκασέ ή 3 φρέσκες τομάτες ψιλοκομμένες
1 κουτ. σούπας πελτέ τομάτας
1 ματσάκι δυόσμο
2 καρότα κομμένα σε κυβάκια
2 κόκκινες πιπεριές σε κυβάκια
1 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια
½ ποτηράκι λευκό κρασί
1 κούπα λάδι


Εκτέλεση

Βράζουμε το μοσχαράκι και ξαφρίζουμε μέχρι να σταματήσει να βγάζει αφρό. Το σουρώνουμε.

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε όλα τα λαχανικά, ρίχνουμε και το μοσχαράκι και σβήνουμε με το κρασί.
Μεταφέρουμε όλο αυτό το μίγμα σε μία γάστρα, ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό, λίγο λαδάκι ακόμα και ψήνουμε με σκεπασμένο καπάκι για 1,5-2 ώρες μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του και μαλακώσει το κρέας.


 

μέλη
  • Σύνολο μελών: 7355
  • Latest: realeshop
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360301
  • Σύνολο θεμάτων: 11744
  • Online Today: 182
  • Online Ever: 809
  • (Δεκεμβρίου 04, 2019, 11:14:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Users: 0
Guests: 115
Total: 115