Χοιρινή Τηγανιά

This is a discussion for the topic Χοιρινή Τηγανιά στις the board Κρεατικά.
*

Αποστολέας Θέμα: Χοιρινή Τηγανιά  (Αναγνώστηκε 1459 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

gon

  • phpBB ***
  • ****
  • Μηνύματα: 1448
  • Like: +0/-0
στις: Μαρτίου 03, 2008, 04:24:07 μμ
Χοιρινή τηγανιά
(συνταγή για Τσικνοπέμπτη)
 

    Υλικά:
1 κιλό χοιρινό κρέας
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
Αλεύρι
Αλάτι πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας λάδι   
 
    Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά το κρέας και το κόβουμε σε μικρές μπουκιές. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε το κρέας. Αλευρώνουμε το κρέας καλά. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει. Μέσα του ρίχνουμε το κρέας και το γυρίζουμε να τσιγαριστεί από όλες τις πλευρές του. Συνεχίζουμε το τηγάνισμα σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς και προσθέτοντας ελάχιστο νερό όταν μειώνονται τα υγρά του. Τέλος προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να στεγνώσει και να μείνει με την παχιά σάλτσα του.


 

μέλη
  • Σύνολο μελών: 7355
  • Latest: realeshop
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360301
  • Σύνολο θεμάτων: 11744
  • Online Today: 182
  • Online Ever: 809
  • (Δεκεμβρίου 04, 2019, 11:14:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Users: 0
Guests: 106
Total: 106