Σαλάτα Καλοψημένου Μοσχαριού

This is a discussion for the topic Σαλάτα Καλοψημένου Μοσχαριού στις the board Κρεατικά.
*

Αποστολέας Θέμα: Σαλάτα Καλοψημένου Μοσχαριού  (Αναγνώστηκε 497 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

gon

  • phpBB ***
  • ****
  • Μηνύματα: 1448
  • Like: +0/-0
στις: Μαΐου 11, 2006, 11:29:45 μμ
Παράθεση από: "gon"
Σαλάτα Καλοψημένου Μοσχαριού

Υλικά:
1 μικρή (σε λεπτές φέτες) Κίτρινη(ες) Πιπεριά(ές)
125 γρ. μικρά (σε λεπτές φέτες) Μπιζέλια
250 γρ. (κομμένα στη μέση) Ντοματάκια τσέρι
1/2 φλιτζάνι (40 γρ.) σε νιφάδες Παρμεζάνα
120 γρ. Ρόκα
1 κουταλάκι νιφάδες Τσίλι
2 (650 γρ.) Φιλέτα μοσχαριού
2 κουταλιές Χυμός λεμονιού

Τρόπος παρασκευής
Ανακατώστε σε ένα μπολ το τσίλι, το χυμό λεμονιού και το μοσχάρι. Σκεπάστε και βάλτε τα στο ψυγείο 6 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Στραγγίστε το μοσχάρι και πετάξτε τη μαρινάτα. Βάλτε το μοσχάρι πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος. Ψήστε μέχρι να ροδίσει και στις δύο πλευρές και να ψηθεί μέσα όσο θέλετε. Κατεβάστε το μοσχάρι και σκεπάστε το. Αφήστε το 5 λεπτά και κόψτε το φέτες.
Ανακατώστε σε ένα μεγάλο μπολ το μοσχάρι, τη ρόκα χοντροκομμένη, τα ντοματάκια, τα μπιζέλια, την πιπεριά και την παρμεζάνα. Ρίξτε το Ντρέσιγκ Πέστο και ανακατώστε προσεκτικά.


 

μέλη
  • Σύνολο μελών: 7355
  • Latest: realeshop
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360299
  • Σύνολο θεμάτων: 11742
  • Online Today: 238
  • Online Ever: 809
  • (Δεκεμβρίου 04, 2019, 11:14:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Users: 0
Guests: 197
Total: 197