Κουπ Μπουγιόν

This is a discussion for the topic Κουπ Μπουγιόν στις the board Λαδερά - Σούπες.
*

Αποστολέας Θέμα: Κουπ Μπουγιόν  (Αναγνώστηκε 1180 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

KiSSeS

  • phpBB ***
  • ****
  • Μηνύματα: 2687
  • Like: +0/-0
στις: Ιουλίου 01, 2005, 02:18:18 μμ
Υλικά
2,5 λίτρα νερό
700 ml ξηρό λευκό κρασί
250 ml ξύδι από λευκό κρασί
2 καρότα κομμένα
2 κρεμμύδια κομμένα
1 μεγάλο μπουκέ γκαρνί
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού ορυκτό ή θαλασσινό αλάτι
2 κουταλάκια του γλυκού μαύρο πιπέρι σε κόκκους

Προετοιμασία
Ανακατεύετε όλα τα υλικά εκτός από το ξύδι, σε μεγάλη κατσαρόλα. Φέρνετε σε σημείο βρασμού, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε χωρίς καπάκι για 15-20 λεπτά, προσθέτοντας το ξύδι τα 5 τελευταία λεπτά. Το μίγμα πρέπει να κρυώσει πριν τη χρήση. Διατηρείται στο ψυγείο για 5 ημέρες.


 

μέλη
  • Σύνολο μελών: 7355
  • Latest: realeshop
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360308
  • Σύνολο θεμάτων: 11750
  • Online Today: 139
  • Online Ever: 809
  • (Δεκεμβρίου 04, 2019, 11:14:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Users: 0
Guests: 119
Total: 119