Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Αθλητικό (και Πολιτιστικό) ήθος

Ξεκίνησε από jcdenton, Απριλίου 01, 2013, 12:26:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Ημερομηνία: 31/03/2013
Ώρα: 19:30
Τόπος: Στάδιο Καραϊσκάκη
Γεγονός: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. (αγώνας πρωταθλήματος)

Δεν θα ασχοληθώ με το αθλητικό κομμάτι του αγώνα. Υπήρξαν 3 γεγονότα που θέλω να επισημάνω.

Επίθεση σε δημοσιογράφο

Στα επίσημα του γηπέδου, γίνονται αντιληπτοί 2 φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ. (από προσωπική πληροφορία). Στα επίσημα. Όχι στη θύρα 7 (όπου βρίσκονται οι φανατικοί οπαδοί του Ολυμπιακού. Όχι Στις διπλανές θύρες της 7. Στα επίσημα. Πέφτει το ξύλο της αρκούδας. Ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαννόπουλος, χρησιμοποιώντας το κινητό του, βιντεοσκοπεί τον ξυλοδαρμό. Κάποιοι του ζητάνε να σταματήσει κι αφού δεν το έκανε, ήρθε η σειρά του να τις φάει!

1) Ξυλοκοπείς 2 άτομα αντίπαλης ομάδας στα επίσημα (όπου η αντίπαλη ομάδα δεδομένα έχει δικά της άτομα, αφού δικαιούται 100 προσκλήσεις minimum). Είσαι πολύ...  μάγκας. Μπράβο.

2) Ξυλοκοπείς τον δημοσιογράφο, επειδή βιντεοσκοπεί τα καφριλίκια σου. Είναι η 3η επίθεση τη φετινή αγωνιστική περίοδο και 9η τα τελευταία 5 χρόνια, στο Καραϊσκάκη και στο Σ.Ε.Φ., εντελώς τυχαία από οπαδούς της ίδιας ομάδας.


Ρατσιστικά σχόλια

Στο 90ο λεπτό ο ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ. Αμπντούλ Καμαρά αποχωρεί από τον αγώνα, ως αλλαγή. Το φιλοθέαμον κοινό του Καραϊσκάκης αρχίζουν ρατσιστικά σχόλια και κραυγές. Δεν αναφέρομαι στο "γα***ται ο Π.Α.Ο.Κ. και η Θεσσαλονίκη". Παρόμοια ακούγονται παντού και είναι τοπικιστικά. Αλλά οι κραυγές πιθήκου και οι μπανάνες που κουνούσανε κάποιοι, είναι πρόβλημα.


Τέτοιες μα**κίες έχουν γίνει κι αλλού. Αλλού υπάρχουν στοιχεία κι αλλού θάβονται. Θέλω να καταλήξω πως αυτό το θέμα (που ισχύει αρκετά χρόνια) θα θαφτεί. Και εμάς μας πειράζει η αστυνομία που βαράει δημοσιογράφους (εμείς είμαστε μια χαρά), η Χρυσή Αυγή που είναι ρατσιστές και φασίστες (εμείς είμαστε καλύτεροι). Άραγε ο Κατίδης θα ξαναπαίξει Εθνική Ελλάδος; Που είναι η Παπαρήγα και ο Τσίπρας για το χθεσινό; Θα βγουν να πουν κάτι;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)